Oplev Østrig

Med 10.000 km cykelsti og 50.000 km vandresti er Østrig et paradis for naturelskere - også uden for skisæsonen. Læs mere om Østrig og find det område, der passer dig bedst.
  • Varieret bjerglandskab
  • Vandre- og cykelparadis
  • Eventyr forbørn og voksne

Eventyr og afslapning

Det varierede bjerglandskab i Alperne er ideel for cyklister og mountainbikere. Vandreentusiaster kan nyde de mange stier i bjergene og langs søerne. Tag på kanotur, sejl en tur eller surf i en af de mange fantastiske søer i Østrig. Børnene kan få en sjov dag i forlystelsesparken. Har du brug for afslapning? Så besøg Spa & Wellness centeret. 

De bedste vandreruter

Glem ikke at tage dine vandresko med dig. Østrig er virkelig et paradis for vandreentusiaster! Gå en tur i bjergene eller i en af de charmerende lokale byer. Vil du opleve den rigtige Alpin følelse? Så tag på vandretur i bjergene, se dyrelivet eller stop på en gård.

Cykel i de østrigske bjerge

Bjergene i Østrig har så mange cykel muligheder. Hop på en cykel eller mountain bike og tag på eventyr. Cykelruterne fører dig forbi de store søer, igennem de høje bjerge og brede enge. Skal du ud på eventyr på en cykel på din ferie i Østrig?

Skiferie i Østrig

Med Landal Ski Life kan du holde skiferie i nogle af Østrigs smukkeste skiområder: Saalbach Hinterglemm, Montafon, Hochkönig, Katschberg, Brandnertal og Bad Kleinkirchheim. Her kan du finde ferieboliger med adgang lige ud til pisten, så du kan stå på ski direkte til døren.
Læs mere om skiferie i Østrig