På ferie med børnene

Vil du gerne holde ferie med børn i Danmark? Så skynd dig at book et feriehus i en af vores mange ferieparker nu. Vi har et væld af forskellige faciliteter til familiens mindste medlemmer, hvor de kan boltre sig i legelande, badelande og meget andet. Tag et afbræk fra hverdagen og nyd hinandens samvær.

Et væld af børnefaciliteter

Hvis du gerne vil holde ferie med børn i Danmark i naturskønne omgivelser, er du kommet til det helt rette sted. I vores mange ferieparker finder I nemlig alverdens forskellige faciliteter, I kan boltre jer i. Plask rundt i badelandet eller giv den gas på hoppepuden - mulighederne er uendelige.

Service i børnehøjde

Vi har naturligvis taget højde for at I har jeres små guldklumper med på ferie, og derfor står vores personale altid klar til at hjælpe jer, hvad end I skal have varmet mad til de små eller har brug for en hjælpende hånd i boligen.

Feriehuse til børnefamilien

Når I booker et feriehus for hele familien hos Landal GreenParks, er I garanteret et feriehus der er indrettet med alle de nødvendige features, som I har brug for, når børnene er med og møblerne kan lejes ved os. Så kan I starte jeres ferie så snart I er kommet ind af døren. 

  • Første barnestol
  • Første barneseng er gratis, men eksl. obligatorisk linned til dkr. 52
  • Ekstra barneseng inkl. linned dkr. 90
  • Ekstra barnestol dkr. 38

Badeland er også for de mindste familiemedlemmer

Gå på opdagelse i vores forskellige badelande og oplev, hvordan dit barn med garanti vil elske at plaske rundt i vandet. Stort set alle vores parker her familiebassiner med adskilte børnebassiner, hvor dit barn trygt kan plaske rundt og have det sjovt.

Underholdning i topklasse

Hvad end dine børn er 3 eller 14 år, kan du være fuldkommen sikker på at Landal GreenParks er det rette sted for jer. Ferie med børn i Danmark er nemlig fyldt med muligheder for sjove oplevelser, og dine børn kan lege sammen på legepladsen, gå på opdagelse i vores indendørs legeparadis eller benytte sig af en af vores mange andre skræddersyede aktiviteter.

Mød Bollo

Hvis du booker din ferie i en af vores ferieparker, vil dit barn kunne møde Bollo. Bollo elsker at kramme og læse højt for dine børn fra den store Bollo-bog, der er fyldt med fortryllende historier.

I kan møde Bollo i flere af vores danske ferieparker (Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest) og han vil elske at bruge tid med dine guldklumper.
Lær Bollo bedre at kende