På ferie med børnene hos Landal GreenParks

Vil du gerne holde ferie med børn i Danmark? Så skynd dig at book et feriehus i en af vores mange ferieparker nu.

Vi har et væld af forskellige faciliteter til familiens mindste medlemmer, hvor de kan boltre sig i legelande, badelande og meget andet. Tag et afbræk fra hverdagen og nyd hinandens samvær.

Læs hvad vores gæster siger

Før vi ved af det, er det efterår og tid til at nyde juleferien. Så er det tid til at sætte farten ned, bruge tiden på lige det vi har lyst til og være sammen med dem vi holder af.

Book jeres juleferie nu og glæd jer til skønne oplevelser midt i naturen.

Går I efter en aktiv ferie eller står den på ren afslapning?

Hvad end dine børn er 3 eller 14 år, kan du være fuldkommen sikker på at Landal GreenParks er det rette sted for jer. Her er der nemlig masser af aktiviteter for alle aldre! Dine børn kan lege sammen på legepladsen, gå på opdagelse i vores indendørs badeland eller benytte sig af en af vores mange andre skræddersyede aktiviteter.

I har naturligvis også mulighed for at koble helt af og dovne den i solen på stranden, under skovens bøgetræer eller i ferieboligen. Når I bor hos os, kan I få det, præcis som I vil!

Mød Bollo

Hvis du booker din ferie i en af vores ferieparker, vil dit barn kunne møde Bollo. Bollo elsker at kramme og læse højt for dine børn fra den store Bollo-bog, der er fyldt med fortryllende historier.

I kan møde Bollo på flere af vores danske ferieparker (Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest) og han vil elske at bruge tid med dine guldklumper.
Lær Bollo bedre at kende

Landal Adventure: vores nye spil til børn

Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Er du på udkig efter en ferie med hele familien?

Forlænget weekend

Er der alt for lang tid til den næste ferie?

Natur, vandland, aktiviteter og hygge

Weekendtur - spar op til 25%

Nyd en weekend med plads til både fordybelse og aktiviteter.

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter

Feriehuse til børnefamilien

Når I booker et feriehus for hele familien hos Landal GreenParks, er I garanteret et feriehus der er indrettet med alle de nødvendige features, som I har brug for, når børnene er med og møblerne kan lejes ved os. Så kan I starte jeres ferie så snart I er kommet ind af døren. 
  • Første barneseng er gratis, men eksl. obligatorisk linned til dkr. 56,- pr. person
  • Ekstra barneseng inkl. linned dkr. 101,-
  • Ekstra barnestol dkr. 41,-

Dyreparker tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Et væld af børnefaciliteter!

Hvis du gerne vil holde ferie med børn i Danmark i naturskønne omgivelser, er du kommet til det helt rette sted.

På vores mange ferieparker finder I nemlig alverdens forskellige faciliteter, I kan boltre jer i. Plask rundt i badelandet eller giv den gas på hoppepuden - mulighederne er uendelige.

Forlystelsesparker tæt på ferieparkerne

Badelandet er også for de mindste familiemedlemmer

Gå på opdagelse i vores forskellige badelande og oplev, hvordan dit barn med garanti vil elske at plaske rundt i vandet.

Stort set alle vores parker her familiebassiner med adskilte børnebassiner, hvor dit barn trygt kan plaske rundt og have det sjovt.

Hør mere om gæsternes oplevelser

"Gode minder, gode oplevelser, en god måde at være sammen på som familie"

"Jeg tror rigtig meget, at det med at komme væk fra hverdagen, er sindsygt vigtigt i en travl hverdag."

I denne video kan du se og høre mere om vores gæsters oplevelser på Landal Søhøjlandet.

Midt i naturen - Naturoplevelser tæt på parkerne

Naturoplevelser tæt på parkerne

Oplev de skønne naturområder der er at finde omkring vores ferieparker. Her på siden kan du finde inspiration til en dagstur med hele familien.

Læs mere om naturoplevelserne her

Service i børnehøjde

Vi har naturligvis taget højde for at I har jeres små guldklumper med på ferie, og derfor står vores personale altid klar til at hjælpe jer, hvad end I skal have varmet mad til de små eller har brug for en hjælpende hånd i boligen.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.