Velkommen til Landal Grønhøj Strand

Er du klar til en rigtig strandferie? I kun 400 meters afstand fra Vesterhavet finder du Landal Grønhøjs strand. Det er en af de mest fantastiske sandstrande som vestkysten er kendt for. Lej en cykel på ferieparken eller tag dine vandrestøvler på og oplev de smukkeste steder i Nordjylland. Ferieparken ligger tæt på de populære feriebyer Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe eller spise yderst lækkert mad. Der er også mange kulturelle seværdigheder i nærheden såsom Ruberg Knude eller Børglum Kloster. På selve ferieparken kan du også opleve og lave meget. Masser af sjov og ballade i den indendørs swimmingpool med en rutschebane og i udendørs swimmingpool. For de sportslige er der en stor sportshal, hvor man kan dyrke alle former for forskellige sportsgrene. Fra basketball til volleyball og fra squash til badminton. For børnene er der også rig mulighed til leg på den udendørs legeplads eller den store indendørs legeplads. Med familien kan du tage på en fantastisk dagsudflugt til Fårup sommerland eller i Aalborg Zoo. Oplev Danmark fra sin bedste side.

En rigtig strandferie

Landal Grønhøj Strand er kun 400 meter fra den smukke strand. Gå langs bølgerne og nyd en dag med hele familien i Fårup Sommerland.
  • 158 ferieboliger
  • Indendørs og udendørs svimming pool
  • En uforglemmelig strandferie
Omgivelser Praktiske informationer

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

✓ Nyt navn, samme gode oplevelser som før
Egen feriebolig med gratis WiFi
✓ Valgfri ankomst- og afrejsedag
✓ Gratis aktiviteter & faciliteter
✓ Slutrengøring inkluderet
✓ Fri adgang til svømmehal/badeland
✓ Naturskønne omgivelser

Dayz bliver til Landal GreenParks

Vi har skiftet navn, men tilbyder stadig samme gode oplevelse.Klik for åbningstider

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland med mere end 60 forlystelser og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra crazy vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største vandland.

Husk når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!
Se mere

Masser af sjov

Sjov og ballade er alt hvad Landal Grønhøj Strand handler om. Hop på hoppepuderne, svøm i poolen eller spil minigolf sammen med børnene. Nyd en dejlig ferie sammen!

Børn

Tag på tur sammen

Gå på opdagelse i Nordjylland med hele familien. Omgivelserne ved Landal Grønhøj Strand er perfekt til udendørs aktiviteter. Besøg en af de skønne byer der er i nærheden, eller tag på tur til forlystelsesparken Fårup Sommerland. Efter en aktiv dag kan du slappe fuldstændig af i din feriebolig.

 
Omgivelser