Velkommen til Landal Grønhøj Strand

Er I klar til en rigtig strandferie? Kun 400 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand ligger Landal Grønhøj Strand. Her kan I slappe af og nyde den danske natur i ro og mag på stranden eller ved poolen, eller I kan tilbringe den med fuld fart og masser aktiviteter. Hos Landal Grønhøj Strand er der aktiviteter og faciliteter til alle. Ferieparken ligger tæt på de populære feriebyer Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe og spise yderst lækker mad. Eller besøg nogle af de mange kulturelle seværdigheder i nærheden såsom Ruberg Knude eller Børglum Kloster.På ferieparken er der også meget at opleve. Der er sjov og plasken i poolområdet, som byder på vandrutschebane og både indendørs og udendørs bassiner. Og der er legeplads såvel udenfor som indenfor, så børnene kan brænde krudt af og klatre, selv hvis vejret er dårligt. Grønhøj Strand byder desuden på en sportshal, hvor der kan spilles alt fra badminton og volley til squash og basketball. Trænger ungerne til nye oplevelser kan I tage dem med til Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo, hvor de får oplevelser for livet. Hos Landal Grønhøj Strand ser du helt sikkert Danmark fra sin bedste side.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Covid-19 forholdsregler

Faciliteter
 • Faciliteter

  Alle vores sportsfaciliteter og legepladser er åbne - selvfølgelig under hensyntagen til regeringens retningslinjer. Se mere her.

  Husk at det for personer over 11år er påkrævet at bære mundbind når man ikke sidder ned eller dyrker sport.

 • Bademuligheder

  Vi arbejder på højtryk for at følge retningslinjerne til at give jer en tryg oplevelse og give alle mulighed for en tur i vandet. Der vil ikke være badedyr mm. til rådighed og på Landal Rønbjerg kan der være tidsbestilling. I vil få mere information på parken.

Mad og drikke
 • Indkøbsmuligheder

  I kan købe dejlig morgenbrød, et udvalg af dagligvarer og drikkevarer. Følg venligst de anviste retningslinjer i butikken og kom så vidt muligt alene i butikken. Se vores app for åbningstider.

  Husk at det er påkrævet at bære mundbind.

Vores ferieboliger

 • Cirka 100 m²
 • Rækkehus
 • Tre soveværelser
 • Fornyet interiør
 • Terrasse
sø 6 dec 2020, 2 nætter
Nu fra dkr 1.109
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
*Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person. Forbrug i boligen (el, vand, varme) afregnes ved afrejse.

 • Cirka 100 m²
 • Rækkehus
 • Tre soveværelser
 • Fornyet interiør
 • Terrasse
sø 6 dec 2020, 2 nætter
Nu fra dkr 1.258
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
*Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person. Forbrug i boligen (el, vand, varme) afregnes ved afrejse.

 • Cirka 100 m²
 • Rækkehus
 • Tre soveværelser
 • Standard bolig
 • Terrasse
sø 6 dec 2020, 2 nætter
Nu fra dkr 1.035
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
*Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person. Forbrug i boligen (el, vand, varme) afregnes ved afrejse.

Hvorfor Landal Grønhøj Strand?

Hos Landal Grønhøj Strand får du

 Egen feriebolig midt i den vestjyske natur
 Fri adgang til svømmehal med rutsjebane samt inden- og udendørsbassin
 Inden- og udendørsfaciliteter som sportshal, minigolf, legeplads, beachvolley og fodbold
 Fantastiske vandre- og cykelture i området
 Mulighed for at køre og cykle direkte på standen

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Vi har nydt vores ophold i fulde drag sammen med vores søn ,hustru og børnebørn 😍👍😘 flot natur . Mange fritidsaktiviteter og så er der lige Vesterhavet 😍 helt igennem en dejlig uge 👍👍👍

Skrevet af: Hanne Jensen, august 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

Børnevenlig, skønt med adgang til pool, sportshal og kort vej til stranden

Skrevet af: Anette Hegdal, juli 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

se Landal Grønhøj Strand på kortet

Masser af sjov

Hos Landal Grønhøj Strand gør vi alt, hvad vi kan, for at I får en sjov familieferie. Derfor har vi en lang række aktiviteter, som I sammen kan underholde jer med. Få sommerfugle i maven på vandrutschebanen, spil minigolf eller tag en venskabelig kamp i fodbold, tennis eller basketball på en af vores sportsbaner.
Læs mere her

Tag på tur sammen

Tag familien med på opdagelse i Nordjylland. Området omkring Landal Grønhøj Strand er perfekt til udendørs aktiviteter og oplevelser. Nyd en dag på stranden, besøg de små charmerende byer i nærheden eller prøv forlystelserne i Fårup Sommerland. Efter en aktiv dag kan I slappe af ved poolen eller i spabadet.
Attraktioner

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du Fårup Sommerland. Med flere end 60 forlystelser er det en af Danmarks største og sjoveste turistattraktioner. Her finder I alt fra rutchebaner og børnetivoli til Danmarks største vandland.

Husk når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!
Læs mere her

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan du glæde dig i ro og mag og vide, at det snart er ferie!
 • Morgenmadspakker
 • Opredte senge
 • Linned til barneseng
 • Håndklæder eller viskestykker
Tilkøbspakker

Green Key

Landal Grønhøj Strand er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Hos Landal gør vi således ikke kun alt, hvad vi kan, for at gøre jeres ophold komfortabelt og sjovt. Vi gør også meget for at passe på miljøet og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks