Velkommen til Landal Mont Royal

Midt i den skønne natur i blandt vinmarkerne og tæt på floden Moselle finder I Landal Mont Royal. Selv den franske konge Louis XIV plejede at komme til Tyskland for at se den fantastiske udsigt fra Mont Royal. Fra ferieparken kan I gå til fæstningsruinerne eller vinbyerne i Kröv og Kövenig. Fra tidlig forår til sen efterår kan I nyde vinfestivalerne. Vinmagerne vil med glæde vise jer rundt i deres vingårde. I kan også opleve Moselle regionen på en bådtur eller fra en svæveflyver. Der er masser muligheder!

En fantastisk udsigt!

Ovenfor vinbyen Kröv og vinbjergene finder man Landal Mont Royal beliggende med en enestående udsigt over Moseltal. Start din ferie med en lokal Riesling. I vores vinbutik finder du sikkert din yndlingsvin.
  • 185 ferieboliger, heraf 74 miljøvenlige
  • Indendørs swimmingpool
  • Mange nye parkfaciliteter

En madelskers paradis!

Smag de verdensberømte Moselvine. De ledsages bedst af sprødt friskbagt brød, en rustik ostetallerken og andre delikate snacks. Nyd vores lokale delikatesser i vores nye hyggelige restaurant eller på terrassen med en fortryllende panoramaudsigt over vinbjergene og Moseldalen.
Café og restaurant faciliteter

Læs anmeldelser for Landal Mont Royal

Rundt omkring for en dag

Mosel regionen er ideel for vinelskere, imens cykel- og vandreentusiaster også vil elske området. Tag med på en tur blandt vinmarkerne eller lej en cykel på parken og besøg slotte, ruiner og de idyliske byer Kröv og Kövenig. Den friske luft, udsigtene og vinen - I har virkelig muligheden for at slappe af her.
Vandre- og cykelruterUdforsk Mosel regionen

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ophold med en pakke eller en af vores mange tilkøb. Opredte senge og eksta håndklæder, når I ankommer? Få jeres indkøb leveret eller kunne I tænke jer en kulinarisk middag i restauranten. Så kan du ganske nemt booke dine pakker eller tilkøb, når du booker din feriebolig. Jeres behagelige ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Mont Royal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks tager tillige hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Oplev Mosel regionen

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks