Velkommen til Landal Mont Royal

Højt oppe blandt vinmarken og tæt på floden Moselle, vil du finde Landal Mont Royal. Selv den franske konge Louis XIV plejede at komme til Tyskland for at se den fantastiske udsigt fra Mont Royal. Fra ferieparken kan du sagtens gå til fæstningsruinerne elle vinbyerne i Kröv og Kövenig. Fra tidlig forår til sen efterår kan du nyde vinfestivallerne i dette område. Vinmagerne vil med glæde vise jer rundt i deres vingårde. Hvorfor ikke besøge Moselle-regionen fra en anden synsvinkel på en bådtur eller fra en svæveflyver.

En fantastisk udsigt!

Højt oppe blandt vinmarkerne finder du Landal Mont Royal. Fra din feriebolig kan du se ud over floden Mosel eller nyde udsigten fra terrassen. Vælg en vin fra vores vinbar og skål for jeres ferie!
  • 185 ferieboliger, hvor 74 af dem er nye og energivenlige
  • Indendørs svømmehal med børnebassin
  • Genåbnet efter renovering: Restaurant & ParkShop

En madelskers paradis!

Smag de verdensberømte Moselvine. De ledsages bedst af sprødt friskbagt brød, en rustik ostetallerken og andre delikate snacks. Nyd vores lokale delikatesser i vores nye hyggelige brasserie eller på terrassen med en fortryllende panoramaudsigt over vinbjergene og Moseldalen.
Café og restaurant faciliteter

Læs anmeldelser for Landal Mont Royal

Rundt omkring for en dag

Mosel regionen er ideel for vinelsker, imens cykel- og vandreentusiaster også vil elske området. Tag med på en tur blandt vinmarkerne eller lej en cykel på parken og besøg slotte, ruiner og de idyliske byer Kröv og Kövenig. Den friske luft, udsigtene og vinen - du har virkelig muligheden for at slappe af her.
Vandre- og cykelruterUdforsk Mosel regionen

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke eller en af vores mange tilkøb. Opredt senge og eksta håndklæder når du ankommer? Få dine indkøb leveret eller kunne du tænke dig en kulinariske snack i restauranten. Så kan du ganske nemt booke dine pakker eller tilkøb når du booker din feriebolig. Din ubekymret ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Mont Royal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Udforsk Mosel regionen