Oplev Danmark fra sin bedste side

Hold en aktiv eller afslappende ferie i Danmark midt i naturen, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske. Danmark byder på en fantastisk smuk natur med brede strande, uberørt lyng og grønne skove.

Nyd den skønne natur, hvor I kan betragte dyrene på nært hold, vær aktiv i vandlandet eller sportshallen med familien, og oplev de mange stemningsfulde byer med en ferie i Danmark hos Landal GreenParks.

Når I holder jeres ferie i Danmark, kan I blandt andet opleve:

  • Endeløse strande og naturområder
  • Masser af muligheder for vandreture, cykel- og vandsport
  • Kulturelle dage i hyggelige danske byer
  • Forlystelsesparker, dyreparker og andre sjove attraktioner for hele familien
  • Spændende historiske seværdigheder og monumenter

Er du på udkig efter en ferie med hele familien?

Weekendtur - spar op til 25%

Få en afslappende weekend i Jylland

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter


Sommerferie 2020

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2020


Efterårsferie - spar op til 30%

Natur, oplevelser og aktiviteter for hele familien

Fra 11. oktober 2019 til 20. oktober 2019

Vinterferie

Nyd et dejligt ophold i vinterferien

Fra 14. februar til 23. februar 2020


Påskeferie

Nyd påsken med vandplaskeri, oplevelser i naturen eller med hygge i ferieboligen.

Fra 3. april til 13. april 2020

Ferieparker i Danmark

Spar den udmattende rejsetid og få den bedste start på ferien ved at holde sommerferie i Danmark. Når I vælger at holde ferie under danske himmelstrøg, kan I glemme alt om kilometerlange bilkøer på den tyske autobahn, forsinkede fly og irriterende mellemlandinger. I Danmark behøver man nemlig ikke sidde særligt længe i bilen, før man er nået frem til sin destination, ligesom der aldrig er ret langt til den nærmeste kyst, uanset hvor i landet man befinder sig.

Landal GreenParks' fem danske ferieparker er beliggende på forskellige, unikke lokationer i Jylland, og uanset hvilke ønsker og forventinger, I har til jeres ferie i Danmark, vil de blive indfriet hos os.

Midtjylland

Trænger I til at komme væk fra byens larm og hektiske summen? Så tag til Landal Søhøjlandet og oplev den enestående natur ved Gjern Bakker, hvor det nærmest er umuligt ikke at slappe af.

Vil I gerne opleve en masse uden for ferieparken? Så besøg Landal Ebeltoft, hvor I både er tæt på Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, og en masse kultur i Aarhus.

Vestjylland

Eller trænger I til at komme ud til det brusende vesterhav? Så tag på en rigtig familieferie hos Landal Seawest, som er beliggende lige ved stranden.

Nordjylland

Har jeres familie et højt aktivitetsniveau? Så er der masser at lave for både børn og voksne på og rundt om Landal Rønbjerg.

Er I i humør til en vaske ægte strandferie? Så er det oplagt at bestille en ferielejlighed hos Landal Grønhøj Strand.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Besøg f.eks. Nordens største forlystelsespark, Djurs Sommerland, og få et sus i maven i rutsjebanerne, udforsk de fascinerende miniatureudgaver af kendte seværdigheder i LEGOLAND®, eller tag på shopping i de mange butikker i den skønne jyske hovedstad, Aarhus.

I kan også blive klogere på vores lands historie og kultur på museerne eller ved at besøge de mange historiske monumenter og bygninger. Eller brug en dag på at finde sten og skaller på stranden, så I kan tage et stykke af Danmark med jer hjem.

Vandreture i Danmark

Er I en familie bestående af vandreentusiaster? Så er der ikke noget mere nærliggende end at nyde den skønne danske natur til fods.

Tag jeres vandresko på og oplev den vilde og varierede natur ved National Park Mols Bjerge. Eller spadsér en tur i den ikoniske fiskerby Esbjerg, og nyd jeres medbragte frokost på stranden. Når I holder jeres ferie i Danmark, er der altid noget nyt at opleve og nye steder at udforske.

Har I endnu ikke oplevet den fascinerende danske "ørken" ved Råbjerg Mile, er dette et oplagt udflugtsmål. I kan også bruge en eftermiddag på at gå en lang tur på de mange stier i vandreparadiset ved Blåbjerg Klitplantage. Eller I kan komme helt tæt på dyrene i skovene ved Gjern Bakker.

Brug jeres ferie i Danmark på at lære vores smukke lands natur bedre at kende. Måske bliver I overrasket over, hvor mangfoldig den danske natur egentlig er.
Læs mere her

De bedste cykelruter!

Nyd en skøn, aktiv ferie i Danmark for hele familien! Tag cyklerne med og få vind i håret, når I oplever den smukke danske natur og kultur på egen hånd. Med de mange cykelruter, der forbinder de små karaktristiske byer langs kysten, får I oplevelser for livet. Når I bevæger jer rundt på den tohjulede, kan I med fordel følge Marguerit-ruten rundt i landet og opdage de mange skjulte eller hyggelige steder, som I måske ikke vidste, Danmark byder på.

Hos Landal GreenParks kan I også leje mountainbikes, så I kan have en aktiv dag med pulsen oppe på de mange offroad stier. Flygt fra hverdagen og få et adrenalinsus, når, når I flyver over stok og sten.
Læs mere her

Hold ferie i Danmark uden at mangle noget

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks, behøver I hverken gå på kompromis med plads, komfort eller faciliteter. Er I en stor familie? Eller vil I gerne holde ferie med hele venneflokken?

Hos Landal GreenParks har I mulighed for at leje store ferieboliger med plads til op til 14 personer. I kan også bestille flere ferieboliger ved siden af hinanden. Og hvis I gerne vil have hunden med på ferie, er det heller ikke noget problem - jeres firbenede venner er nemlig mere end velkomne hos os.

Tilkøb: Lidt ekstra forkælelse til ferien

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks er hygge og komfort i højsædet, og derfor tilbyder vi flere forskellige tilkøbspakker, der kan forsøde jeres ophold.

Bestil f.eks. en morgenmadspakke med brød, juice og pålæg, så I slipper for at stå tidligt op og lave morgenmad. I kan også bestille håndklæder og viskestykker og dermed spare plads i kufferten.

VisitDenmark

Vil I vide mere om de mange naturoplevelser, begivenheder, attraktioner og seværdigheder, som Danmark har at tilbyde? Så kan I blive endnu klogere ved at besøge VisitDenmarks hjemmeside, hvor I kan læse meget mere om alle de steder, som I kan besøge fra vores ferieparker.

Danmark byder nemlig på alt lige fra sport, historie og kultur til en tur i en af de mange forlystelsesparker. Derfor kan der også være en god idé at planlægge feriens udflugtsmål på forhånd, så I kan være sikre på at der både bliver tid til fordybelse og forlystelse. I Danmark er der nemlig en masse at opleve for både børn og voksne, unge og gamle!
Læs mere her

Læs mere om de fem danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores fem danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.
*Vores fem danske parker*