Oplev Danmark fra sin bedste side

Hold en aktiv eller afslappende ferie i Danmark midt i naturen, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske. Danmark byder på en fantastisk smuk natur med brede strande, uberørt lyng og grønne skove.

Nyd den skønne natur, hvor I kan betragte dyrene på nært hold, vær aktiv i vandlandet eller sportshallen med familien, og oplev de mange stemningsfulde byer med en ferie i Danmark hos Landal GreenParks.

Når I holder jeres ferie i Danmark, kan I blandt andet opleve:

  • Endeløse strande og naturområder
  • Masser af muligheder for vandreture, cykel- og vandsport
  • Kulturelle dage i hyggelige danske byer
  • Forlystelsesparker, dyreparker og andre sjove attraktioner for hele familien
  • Spændende historiske seværdigheder og monumenter
Hvor er de danske ferieparker?

Ferieparker i Danmark

Spar den udmattende rejsetid og få den bedste start på ferien ved at holde sommerferie i Danmark. Når I vælger at holde ferie under danske himmelstrøg, kan I glemme alt om kilometerlange bilkøer på den tyske autobahn, forsinkede fly og irriterende mellemlandinger. I Danmark behøver man nemlig ikke sidde særligt længe i bilen, før man er nået frem til sin destination, ligesom der aldrig er ret langt til den nærmeste kyst, uanset hvor i landet man befinder sig.

Landal GreenParks' danske ferieparker er beliggende på forskellige, unikke lokationer, og uanset hvilke ønsker og forventninger, I har til jeres ferie i Danmark, vil de blive indfriet hos os.

Ferieregioner i Danmark

Fyn

Tag på ferie på Fyn! Den smukke natur, de gamle herregårde, og det charmerende storbyliv i Odense, venter alt sammen på at blive udforsket på jeres ferie.

Kæmpe sandstrande i vest, et kuperet naturreservat i øst og klipper og bugter i nord. Oplev Jyllands charme og slap helt af! Du kan nyde de vidunderlige vandre- og cykelture

En sjov dag ude

Leder du efter en eventyrdag i Danmark? Så besøg LEGOLAND® i Billund med din familie. Besøg miniland som er en mini-verden af LEGO®. Eller få sommerfugle i maven, når du tager en tur i den hurtige X-Treme Racers. Tag en pause ved en af de mange restauranter hos LEGOLAND® og så videre til det næste eventyr!
Legoland

Midtjylland

Trænger I til at komme væk fra byens larm og hektiske summen? Så tag til Landal Søhøjlandet og oplev den enestående natur ved Gjern Bakker, hvor det nærmest er umuligt ikke at slappe af.

Vil I gerne opleve en masse uden for ferieparken? Så besøg Landal Ebeltoft, hvor I både er tæt på Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, og en masse kultur i Aarhus.
Midtjylland

Nordjylland

Har jeres familie et højt aktivitetsniveau? Så er der masser at lave for både børn og voksne på og rundt om Landal Rønbjerg.

Er I i humør til en vaske ægte strandferie? Så er det oplagt at bestille en ferielejlighed hos Landal Grønhøj Strand.

Vil I gerne opleve den autentiske fiskerby Hirtshals? Så besøg Landal Fyrklit som ligger i gåafstand fra fiskerbyen.
Nordjylland

Fyn

Tag familien, vennerne eller din partner med på ferie på eventyrøen Fyn. Skønne naturoplevelser venter jer lige udenfor døren,både til vands, til lands og i "luften".
Uanset om I er til vandring i naturen, cykelture igennem det smukke landskab eller I vil prøve kræfter med Bridgewalking og se det hele fra toppen af Lillebæltsbroen, så er Landal Middelfart den perfekte base for en ferie fuld af oplevelser.
Fyn

Vestjylland

Eller trænger I til at komme ud til det brusende vesterhav? Så tag på en rigtig familieferie på én af vores tre skønne ferieparker, der ligger langs Vesterhavet.

 

Vestjylland

Er du på udkig efter en ferie med hele familien?

Weekendtur - spar op til 25%

Nyd en weekend med plads til både fordybelse og aktiviteter.

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter

Har I endnu ikke oplevet den fascinerende danske "ørken" ved Råbjerg Mile, er dette et oplagt udflugtsmål. I kan også bruge en eftermiddag på at gå en lang tur på de mange stier i vandreparadiset ved Blåbjerg Klitplantage. Eller I kan komme helt tæt på dyrene i skovene ved Gjern Bakker.

Brug jeres ferie i Danmark på at lære vores smukke lands natur bedre at kende. Måske bliver I overrasket over, hvor mangfoldig den danske natur egentlig er.
Læs mere her

Hold ferie i Danmark uden at mangle noget

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks, behøver I hverken gå på kompromis med plads, komfort eller faciliteter. Er I en stor familie? Eller vil I gerne holde ferie med hele venneflokken?

Hos Landal GreenParks har I mulighed for at leje store ferieboliger med plads til op til 14 personer. I kan også bestille flere ferieboliger ved siden af hinanden. Og hvis I gerne vil have hunden med på ferie, er det heller ikke noget problem - jeres firbenede venner er nemlig mere end velkomne hos os.
Ferie i Danmark
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Tilkøb: Lidt ekstra forkælelse til ferien

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks er hygge og komfort i højsædet, og derfor tilbyder vi flere forskellige tilkøbspakker, der kan forsøde jeres ophold.

Bestil f.eks. en morgenmadspakke med brød, juice og pålæg, så I slipper for at stå tidligt op og lave morgenmad. I kan også bestille håndklæder og viskestykker og dermed spare plads i kufferten.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.