Oplev Danmark fra sin bedste side

Hold en aktiv eller afslappende ferie i Danmark midt i naturen, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske. Danmark byder på en fantastisk smuk natur med brede strande, uberørt lyng og grønne skove.

Nyd den skønne natur, hvor I kan betragte dyrene på nært hold, vær aktiv i vandlandet eller sportshallen med familien, og oplev de mange stemningsfulde byer med en ferie i Danmark hos Landal GreenParks.
  Når I holder jeres ferie i Danmark, kan I blandt andet opleve:
  • Endeløse strande og naturområder
  • Masser af muligheder for vandreture, cykel- og vandsport
  • Kulturelle dage i hyggelige danske byer
  • Forlystelsesparker, dyreparker og andre sjove attraktioner for hele familien
  • Spændende historiske seværdigheder og monumenter
Book ferien i Danmark

7 Ferieparker i Danmark

 • Strandlejligheder Fyrklit
 • Strandpark Ebeltoft
 • Strandpark Grønhøj Strand
 • Feriepark Rønbjerg
 • Feriepark Søhøjlandet

Oplev mere af Danmark med en dagstur

Hvor er de danske ferieparker?

Hold ferie i Danmark uden at mangle noget

Er I en stor familie?

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks, behøver I hverken gå på kompromis med plads, komfort eller faciliteter. Er I en stor familie? Eller vil I gerne holde ferie med hele venneflokken?

Hos Landal GreenParks har I mulighed for at leje store ferieboliger med plads til op til 14 personer. I kan også bestille flere ferieboliger ved siden af hinanden. Og hvis I gerne vil have hunden med på ferie, er det heller ikke noget problem - jeres firbenede venner er nemlig mere end velkomne hos os.

Tilkøb: Lidt ekstra forkælelse til ferien

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks er hygge og komfort i højsædet, og derfor tilbyder vi flere forskellige tilkøbspakker, der kan forsøde jeres ophold.

Bestil f.eks. en morgenmadspakke med brød, juice og pålæg, så I slipper for at stå tidligt op og lave morgenmad. I kan også bestille håndklæder og viskestykker og dermed spare plads i kufferten.

Ferieparker i Danmark

Spar den udmattende rejsetid og få den bedste start på ferien ved at holde sommerferie i Danmark. Når I vælger at holde ferie under danske himmelstrøg, kan I glemme alt om kilometerlange bilkøer på den tyske autobahn, forsinkede fly og irriterende mellemlandinger. I Danmark behøver man nemlig ikke sidde særligt længe i bilen, før man er nået frem til sin destination, ligesom der aldrig er ret langt til den nærmeste kyst, uanset hvor i landet man befinder sig.

Landal GreenParks' danske ferieparker er beliggende på forskellige, unikke lokationer, og uanset hvilke ønsker og forventninger, I har til jeres ferie i Danmark, vil de blive indfriet hos os.
Book ferien i Danmark
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato