Oplev Danmark fra sin bedste side

Hold en aktiv eller afslappende ferie i Danmark midt i naturen, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske. Danmark byder på en fantastisk smuk natur med brede strande, uberørt lyng og grønne skove.

Nyd den skønne natur, hvor I kan betragte dyrene på nært hold, vær aktiv i vandlandet eller sportshallen med familien, og oplev de mange stemningsfulde byer med en ferie i Danmark hos Landal GreenParks.
  Når I holder jeres ferie i Danmark, kan I blandt andet opleve:
  • Endeløse strande og naturområder
  • Masser af muligheder for vandreture, cykel- og vandsport
  • Kulturelle dage i hyggelige danske byer
  • Forlystelsesparker, dyreparker og andre sjove attraktioner for hele familien
  • Spændende historiske seværdigheder og monumenter
Book ferien i Danmark

Ferieregioner i Danmark

Fyn

Tag på ferie på Fyn! Den smukke natur, de gamle herregårde, og det charmerende storbyliv i Odense, venter alt sammen på at blive udforsket på jeres ferie.

Midtjylland

Nordjylland

Har jeres familie et højt aktivitetsniveau? Så er der masser at lave for både børn og voksne på og rundt om Landal Rønbjerg.

Er I i humør til en vaske ægte strandferie? Så er det oplagt at bestille en ferielejlighed hos Landal Grønhøj Strand.

Vil I gerne opleve den autentiske fiskerby Hirtshals? Så besøg Landal Fyrklit som ligger i gåafstand fra fiskerbyen.

Vestjylland

7 Ferieparker i Danmark

 • Strandlejligheder Fyrklit
 • Strandpark Ebeltoft
 • Strandpark Grønhøj Strand
 • Feriepark Rønbjerg
 • Feriepark Søhøjlandet

Oplev mere af Danmark med en dagstur

Hvor er de danske ferieparker?

Hold ferie i Danmark uden at mangle noget

Er I en stor familie?

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks, behøver I hverken gå på kompromis med plads, komfort eller faciliteter. Er I en stor familie? Eller vil I gerne holde ferie med hele venneflokken?

Hos Landal GreenParks har I mulighed for at leje store ferieboliger med plads til op til 14 personer. I kan også bestille flere ferieboliger ved siden af hinanden. Og hvis I gerne vil have hunden med på ferie, er det heller ikke noget problem - jeres firbenede venner er nemlig mere end velkomne hos os.

Tilkøb: Lidt ekstra forkælelse til ferien

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks er hygge og komfort i højsædet, og derfor tilbyder vi flere forskellige tilkøbspakker, der kan forsøde jeres ophold.

Bestil f.eks. en morgenmadspakke med brød, juice og pålæg, så I slipper for at stå tidligt op og lave morgenmad. I kan også bestille håndklæder og viskestykker og dermed spare plads i kufferten.

Ferieparker i Danmark

Spar den udmattende rejsetid og få den bedste start på ferien ved at holde sommerferie i Danmark. Når I vælger at holde ferie under danske himmelstrøg, kan I glemme alt om kilometerlange bilkøer på den tyske autobahn, forsinkede fly og irriterende mellemlandinger. I Danmark behøver man nemlig ikke sidde særligt længe i bilen, før man er nået frem til sin destination, ligesom der aldrig er ret langt til den nærmeste kyst, uanset hvor i landet man befinder sig.

Landal GreenParks' danske ferieparker er beliggende på forskellige, unikke lokationer, og uanset hvilke ønsker og forventninger, I har til jeres ferie i Danmark, vil de blive indfriet hos os.
Book ferien i Danmark
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato