Velkommen til Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't har en betagende kunstig sø ved ferieparken, som tilbyder mange aktiviteter og faciliteter. Med bowlingbane, en bondegård til børnene og et indendørs legeland, er der noget for enhver. Dette er blot nogle af de mange faciliteter på parken. Når det er godt vejr, kan I nyde solen, mens børnene leger ved den kunstige sø. I Park Plaza findes butikker, restauranter og et helt nyt indendøre legeland for vores unge gæster. Fortrækker I at lave noget mere aktivt? Landal Landgoed 't Loo har flere gode tennisbaner og et indendørs badeland. Kunne du tænke dig en dagstur? Opdag veluwes naturlige skønhed, tag med børnene til forlystelserne i området, besøg eksempelvis Kampen og Zwolle

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Nyt på Landal Landgoed 't Loo

Atelieret
Atelieret på Landgoed 't Loo er åbnet! Under dit ophold kan du være rigtig kreativ i Atelieret.

Restaurants
På Landal Landgoed 't Loo kan du få en lækker pizza, pasta og en skøn italiensk dessert hos Pizza Limone, det nye italienske spisested, hvor du bydes varmt velkommen af en af vores værter. Du kan nyde den italienske stemning og musik med en drink og hyggeligt samvær. Og den nye snackbar er nu også åben, hvor du kan få et lækkert, hurtigt måltid.Sidst, men ikke mindst, har Park shoppen også gennemgået en forvandling.

Babyvenlige feriebolig

Den første ferie med en baby er spændende. Hos Landal Landgoed 't Loo kan du med ro i sindet nyde en ferie i den fuldt indrettede bungalow til de allermindste. Denne babyvenlige feriebolig er udstyret med alt, hvad der er brug for til en baby, så du kan nyde en afslappende ferie.
Se feriebolig

Vores ferieboliger

  • Fritliggende
  • Tre soveværelser
  • Opvaskemaskine
  • Åben pejs
  • To badeværelser
ma 7 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.109
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 12,- pr. pers. pr. nat

  • Fritliggende
  • Tre soveværelser
  • Børneværelse med køjeseng
  • Åben pejs
  • To badeværelser
ma 7 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.258
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 12,- pr. pers. pr. nat

se Landal Landgoed 't Loo på kortet

Aquapark på søen fra juli til og med september

Hos Landal Landgoed ’t Loo på Veluwe kan du fra 26. april til og med september glide, plaske og klatre i Aquaparken. Hvor sejt er det!
Se videoenLæs mere

Oplev naturen sammen

Oplev de skønneste steder og nyd naturen omkring jer. Det er både aktivt og afslappende. Landal Landgoed 't Loo er det perfekte startpunkt for at udforske Veluwe. Efter en dag i den friske luft, kan I tage tilbage til ferieparken, hvor I kan slappe af i jeres fritliggende feriebolig.
Vandre- og cykelruter

Et bekymringsfrit ophold for blinde eller synshandicappede gæster

Vision villaen er den rigtige feriebolig for gæster med et synshandicap. Sammen med Visio har Landal Greenparks udviklet en speciel feriebolig for at sikre komforten for gæster, der enten er blinde eller har et synshandicap.
Se vores visionvilla

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ophold med en pakke eller en af vores mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved jeres ankomst? Få jeres indkøb leveret eller få en lækker kulinarisk oplevelse i restauranten. Du kan ganske enkelt booke jeres pakker og tilkøb, når du booker jeres ophold. Jeres bekymringsfrie ferie kan nu begynde!
Alle arrangementer

Green Key

Landal Landgoed 't Loo er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks