Velkommen til Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't har en betagende kunstig sø på ferieparken, som tilbyder mange aktiviteter og faciliteter. Med bowlingbane, en bondegård til børnene og et indendørs legeland, er der noget for enhver. Dette er blot nogle af de mange faciliteter på parken. Når det er godt vejr, kan du nyde solen, mens børnene leger ved den kunstige sø. Park Plaza er sat op med park shops, restauranter og et helt nyt indendøre legeland for vores unge gæster. Fortrækker du at lave noget mere aktivt? Landal Landgoed 't Loo flere forskellige tennisbaner, og et indendørs badeland. Kunne du tænke dig en dagstur? Opdag veluwes naturlige skønhed, ta med børnene til forlystelserne i området, besøg eksempelvis Kampen og Zwolle.

Sjov ved vandet

På Landal Landgoed 't Loo, er der altid noget at opleve for både børn og voksne! Leg i det indendørs legeland, plask rundt i poolen eller spil et spil bowling. Opdag alle aktiviteterne på og omkring den centrale kunstige sø.
  • 366 fritstående ferieboliger
  • Kunstig sø med zip wire
  • Park Plaza med flere restauranter
Alle faciliteter Kontakt information

Hygge for hele familien

At have det sjovt sammen er, hvad det hele handler om. En tur på svævebanen, en dyk i poolen eller klatre rundt i det indendørs legeområde. Omkring den kunstige sø kan både børn og voksne benytte træk tømmerflåden/-færgen.
Opdag alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Landgoed 't Loo

Udforsk naturen sammen

Oplev de skønneste steder og nyd naturen omkring jer. Det er både aktivt og afslappende. Landal Landgoed 't Loo er det perfekte startpunkt for at udforske Veluwe. Efter en dag i den friske luft, kan I tage tilbage til ferieparken, hvor I kan slappe af i jeres fritliggende feriebolig.
Vandre- og cykelruter

Et bekymringsfrit ophold for blinde eller synshandicappede gæster

Visionvillaen er den rigtige feriebolig for gæster med et synshandicap. Sammen med Visio har Landal Greenparks udviklet en speciel feriebolig for at sikre komforten for gæster der enten er blinde eller har et synshandicap.
Se vores visionvilla

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke eller en af vores mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved jeres ankomst? Få jeres indkøb leveret eller få en lækker kulinarisk oplevelse i restauranten. Du kan ganske enkelt booke jeres pakker og tilkøb, når du booker jeres ophold. Jeres bekymringsfrie ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Landgoed 't Loo er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Gelderland*

Opdag Gelderland regionen