Velkommen til Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't har en betagende kunstig sø ved ferieparken, som tilbyder mange aktiviteter og faciliteter. Med bowlingbane, en bondegård til børnene og et indendørs legeland, er der noget for enhver. Dette er blot nogle af de mange faciliteter på parken. Når det er godt vejr, kan I nyde solen, mens børnene leger ved den kunstige sø. I Park Plaza findes butikker, restauranter og et helt nyt indendøre legeland for vores unge gæster. Fortrækker I at lave noget mere aktivt? Landal Landgoed 't Loo har flere gode tennisbaner og et indendørs badeland. Kunne du tænke dig en dagstur? Opdag veluwes naturlige skønhed, tag med børnene til forlystelserne i området, besøg eksempelvis Kampen og Zwolle

Afslapning, leg og nye oplevelser

På Landal Landgoed 't Loo, er der altid noget at opleve for både børn og voksne! Leg i det indendørs legeland, plask rundt i poolen eller spil et spil bowling. Afprøv alle aktiviteterne på og omkring den centrale kunstige sø.
  • 366 fritstående ferieboliger
  • Kunstig sø med zip wire
  • Park Plaza med flere restauranter
Alle faciliteter Kontakt information

Hygge for hele familien

At have det sjovt sammen er, hvad det hele handler om. En tur på svævebanen, en dyk i poolen eller klatre rundt i det indendørs legeområde. Omkring den kunstige sø kan både børn og voksne benytte træk tømmerflåden/-færgen.
Oplev alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Landgoed 't Loo

Oplev naturen sammen

Oplev de skønneste steder og nyd naturen omkring jer. Det er både aktivt og afslappende. Landal Landgoed 't Loo er det perfekte startpunkt for at udforske Veluwe. Efter en dag i den friske luft, kan I tage tilbage til ferieparken, hvor I kan slappe af i jeres fritliggende feriebolig.
Vandre- og cykelruter

Et bekymringsfrit ophold for blinde eller synshandicappede gæster

Vision villaen er den rigtige feriebolig for gæster med et synshandicap. Sammen med Visio har Landal Greenparks udviklet en speciel feriebolig for at sikre komforten for gæster, der enten er blinde eller har et synshandicap.
Se vores visionvilla

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ophold med en pakke eller en af vores mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved jeres ankomst? Få jeres indkøb leveret eller få en lækker kulinarisk oplevelse i restauranten. Du kan ganske enkelt booke jeres pakker og tilkøb, når du booker jeres ophold. Jeres bekymringsfrie ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Landgoed 't Loo er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Gelderland*

Opdag Gelderland regionen