Betal sikkert, raskt og enkelt online

Betalingsprocedure
Når du er kommet igennem booking processen, kommer du til en side, hvor du kan tjekke alle booking detaljer før betaling. Hvis det hele er korrekt, kan du afslutte bookingen ved at klikke på knappen "Betal". Det vil føre dig til betalingssiden. Hos Landal GreenParks kan du betale for dit ophold på følgende måder.

Betalingsmulighederne på ferieparken kan ses her.

Der tages ikke gebyr for nogen af betalingsmetoderne.
ZDL Bollo
Betalingskort
Hos Landal GreenParks accepterer vi:
  • Dankort
  • Mastercard
  • Visa

MobilPay logo
MobilePay
Du kommer langt med din mobil i hånden, for du kan betale mange steder med MobilePay, også online hos Landal GreenParks!

Din betaling ender med et swipe - nemt og sikkert.
Summer campaign 2019
Gavekort
Gavekort kan benytte som betalingsmiddel for et ophold på en dansk feriepark. Opholdet skal bookes gennem vores kontaktcenter. Du kan ringe og booke på 78 75 82 37, have venligst dit gavekortnummer klar. Gavekortnummeret finder du på bagsiden i nederste venstre hjørne af dit gavekort.
Forbrugsforeningen | Landal GreenParks
Forbrugsforeningskortet
Landal GreenParks Danmark samarbejder med Forbrugsforeningen, så du kan betale din rejse til en af vores ferieparker med Forbrugsforeningskortet.

Bemærk: Såfremt du har betalt dit ophold med andre kort end Forbrugsforeningen, har vi desværre ikke mulighed for at ændre dette efterfølgende.

Betal sikkert online

Sikkerhed er meget vigtig for Landal GreenParks.
Vi håndterer derfor dine oplysninger i strengeste fortrolighed.

Det gør vi ved:

  • at arbejde med en pålidelig partner som Nets
  • hjælp af et sikkert betalingsmiljø med Secure Socket Layer (SSL) * for at beskytte dine personlige data, når du sender disse oplysninger via internettet.
    Du kan se dette ved hængelåsen på skærmen i sektionen for online betaling.

* SSL er en industristandard, der understøttes af de fleste browsere, herunder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og andre populære webbrowsere som Google Chrome og Apple Safari. Vi bruger det til at sende dit kreditkort eller andre betalingsoplysninger, navn, adresse og andre personlige oplysninger via internettet ved hjælp af end-to-end-kryptering, som sikrer, at ingen andre har adgang til disse data.