Betalingsprocedure

Når du er kommet igennem booking processen, kommer du til en side, hvor du kan tjekke alle booking detaljer. Hvis det hele er korrekt, kan du afslutte bookingen ved at klikke på knappen. Det vil føre dig til betalingssiden. Hos Landal GreenParks kan du betale på følgende måder. Der tages ikke gebyr for nogen af betalingsmetoderne.

Betal sikkert online

Sikkerhed er meget vigtig for Landal GreenParks. Vi håndterer derfor dine oplysninger i strengeste fortroligt. Det gør vi ved:
  • at arbejde med en pålidelig partner som Ogone;
  • hjælp af et sikkert betalingsmiljø med et Secure Socket Layer (SSL) * for at beskytte personlige data, når du sender disse oplysninger via internettet. Du kan se dette ved låsen nederst til højre på skærmen i sektionen for online betaling.
* SSL er en industristandard, der understøttes af de fleste browsere, herunder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og andre populære webbrowsere som Google Chrome og Apple Safari. Vi bruger det til at sende dit kreditkort eller andre betalingsoplysninger, navn, adresse og andre personlige oplysninger via internettet ved hjælp af end-to-end-kryptering, som sikrer, at ingen andre har adgang til disse data.

Betalingskort

Du kan sikkert indtaste dine kreditkortoplysninger ved hjælp af vores sikre SSL-procedure. Sammen med din bank sikrer vi, at de behandles korrekt. Vi accepterer:
  • Dankort 
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express

PayPal

PayPal netværket er baseret på den eksisterende finansielle infrastruktur, og er et globalt betalingssystem. Hvis du skal betale en regning, skal du bare have en e-mail og en bruger hos PayPal. Du kan både modtage og overføre penge nemt fra din bankkonto, kreditkort eller modtage penge til din PayPal konto.
PayPal

Bankoverførsel

Du kan overføre betaling til Danske Bank reg. nr. 3100 konto nr. 3100343029 betales til Landal GreenParks i Varde.

Glem ikke at inkludere dit reservationsnummer, så vi kan behandle betalingen hurtigt og korrekt.