Aktiv ferie for hele familie

 

Drømmer I om ferie med aktiviteter for alle aldre?

Landals danske ferieparker tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter, både indendørs og udendørs, for store og små. Alle vores ferieparker ligger midt i naturen, hver med sin unikke charme og karakteristiske landskab lige fra det rustikke klitlandskab i Vestjylland, de frodige skove og blanke søer i Østjylland, det bakkede landskab i Mols Bjerge på Djursland til de brede sandstrande ved Vesterhavet i Nordjylland. Naturen byder året rundt på et væld af spændende oplevelser og aktiviteter.

Men en ferie hos Landal, er meget mere end oplevelser i naturen

Når I booker en feriebolig på en af ferieparkerne, får I mere end blot et sted at overnatte. Der er en masse sjove, underholdende og afslappende aktiviteter på ferieparkerne. Herunder giver vi jer et overblik over hvilke aktiviteter I kan benytte, når I holder ferie på en af de danske ferieparker.

Der er aldrig langt til vandet, når ferieboligen ligger i én af Landals danske ferieparker. Uanset om I er til surfing, kite-surfing, vandski, hav-kajak eller en stille tur i kano, så er der rig mulighed for at være aktiv på vandet. For de badelystne vandhunde, er der også altid mulighed for en forfriskende svømmetur i havet eller en nærliggende sø. Alt efter hvilken type vandsport I mest er til, har Landal en feriepark der ligger strategisk godt placeret. Få overblik over hvilken feriepark, der passer bedst til jeres aktive ferie på vandet.

Golf er en meget udbredt sport og er ikke kun en aktivitet for den ældre generation. Mange unge mennesker og børn, har også fået øjnene op for hvad golf har at tilbyde. Motion, frisk luft og en styrket koncentrationsevne, er blot nogle af de positive aspekter ved at spille golf.

Når familien holder ferie på en af Landals ferieparker, er der aldrig langt til den nærmeste golfbane. Samtidigt er der altid massere af aktiviteter på og omkring ferieparken, for dem der ikke har lyst til at spille golf. Så selvom det ikke er hele familien der deler passionen for golf, så kan I hver især lave lige det I har mest lyst til og mødes i ferieboligen til fælles hygge og afslapning bagefter.

Tag cyklen med på ferien og få pulsen op på en af de mange ruter i naturen omkring ferieparkerne.

Flere af Landals ferieparker ligger i områder med nogle af Danmarks bedste mountainbike trails, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med nye ruter i naturskønne omgivelser.

Det er også muligt at leje el-cykler og mountainbikes på parkerne, så I ikke behøver at have dem med hjemmefra.

Er I mere til stille og rolig sightseeing på cykel, så er der masser af fine ruter gennem skove, langs stranden eller ind til byen, hvor I kan nyde en lækker frokost og shoppe lidt.

Sport og kreative aktiviteter indendørs

Hvis vejret driller eller I bare har lyst til at være indendørs, er der altid noget at foretage sig i sportshallen eller legelandet. Her kan I nemt bruge flere timer på sportsaktiviteter og fri leg. Tag en dyst i badminton, volleyball, basketball eller slip det indre legebarn fri og slå jer løs i legelandet sammen med børnene. Det giver sved på panden og smil på læberne! Besøg det kreative værksted og bliv inspireret til at tegne, male billeder eller klippe/klistre jeres egne flotte kreationer. Prøv for eksempel at samle nogle flotte sten ved stranden og tag dem med på det kreative værksted. Her kan I male på stenene og få de fineste personlige minder fra ferien med hjem.

Sjove aktiviteter lige udenfor døren

Det er aldrig kedeligt at holde ferie hos Landal, for der er altid noget I kan give jer til. Når vejret er godt, er der masser af udendørs aktiviteter at bruge tiden på.

Snup et slag minigolf, spil en fodboldkamp, gå en tur og nyd de smukke omgivelser eller slip legebørnene fri på hoppepuden eller legepladsen. Alt sammen lige udenfor døren!

Når krudtet er brugt op, er der ikke langt hjem til ferieboligen, hvor I kan slappe af og hygge med en film, spille et spil eller læse en god bog.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato