Velkommen til Landal Wirfttal

På Landal Wirfttal, midt i vulkanskanalen, strømmer den friske luft mod dig. De 210 boliger i denne feriepark er beliggende i en rigtig naturpark, mindre en to timers kørsel fra Maastricht. I det omkringliggende område finder du så mange som hele 250 stejle skråninger, smukke skove og et smukt reservoir. Du kan gøre dine gå/cykelture eller mountainbike ture så udfordrende som du ønsker. Foretrækker du at tage det lidt mere stille? Så besøg en af de mange hyggelige, smukke landsbyer i Eifel. Eller tag på cafébesøg på Café-Bistro Woods i ferieparken. Og børnene kan bade i den indendørs swimmingpool. Der er masser at lave og opleve i parken!

I hjertet af naturen

Landal Wirfttal er belliggende ved skoven, der ligger i Eifels bakker. Vandre eller cykel i naturen ved Eifel National Park eller prøv repelling i parken. Der er nok at give sig til!
 • I hjertet af Eifel
 • Sø med solbadning og vandcykler
 • 209 ferieboliger og 4 træhytter
Alle faciliteter Praktiske informationer

Læs anmeldelser for Landal Wirfttal

Cykling gennem Bjergene

Vil I tage udfordringen op og hoppe på cyklen? Det bliver en hård tur, men det er bestemt det værd. Gennem vulkanisk landskab, skove, dybe dale og langs den smukke sø. Tag afsted sammen med hele familien. Med Kylltal cykelruten kan I tage på familietur i det varierede tærren. Tag afsted på mountainbiken og følg en rute fra cykelnetværket i VulkanBike Trail Park. I kan også opleve en stejl nedkørsel i Mountainbike Park Hürtgenwald.
Mere om mountainbiking GPS Mountainbike ruter

Sjov og leg for både unge og gamle

Nyd at du har tid til både leg og eventyr sammen med din familie. Bollo byder dig og dine børn velkommen til parken. Er du klar til at se udfordringen i øjnene på forhindringsbanen, eller spille bold på fodboldbanen, tumle rundt på legepladsen eller nyde en runde minigolf sammen? Den ubekymrede ferie er startet!
Se alt det sjove

Vandre blandt Vulkaner

I finder ikke mindre end 250 stejle bakker omkring parken. Tag på vandretur i skoven med hunden eller en tur rundt om kunstsøen. Nyd den friske luft i skoven og den betagende udsigt. I vil opleve den fantastiske oprindelse af vulkanske Eifel. Eller tag udfordringen op med en tur på mountainbike eller slå jer løs i de andre udendørs aktiviteter.
Oplev alt det sjove

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få jeres dagligvarer leveret! I kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Hundevenlige boliger

På Landal Wirfttal kan I nyde jeres ophold med jeres firbenede ven i en speciel hundevenlig bolig. Boligen er udstyret med en plastik hundekurv,
en bænk, mad og vandskåle. Hunden kan til enhver tid komme ud i den lukkede have. Der er faciliteter til både hunde og deres ejere.

4-personers hundevenlig bungalow | 6-personers hundevenlig bungalow

Vinterophold hos Landal Wirfttal

På Landal GreenParks nyder I jeres ferie i hjertet af naturen. Vintermånederne er specielt en fantastisk tid at besøge parken. Forkæl dig selv med en pause fra hverdagen og book et langt ophold på Landal Wirfttal!
Mere om vinterleje hos os

Green Key

Landal Wirfttal er certificeret med Green Key mærket! Dette er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder inden for servicebranchen. Der bliver sørget for at passe på vores gæsters komfort og  sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager tillige hensyn til natur og samfund.

Andre parker i Tyskland

 • Landal Dwergter Sand (Oldenburger Münsterland)
 • Landal Eifeler Tor (Eifel)
 • Landal Hochwald (Saar/Hunsrück)
 • Landal Mont Royal (Mosel)
 • Landal Salztal Paradies (Harz)
 • Landal Sonnenberg (Mosel)
 • Landal Travemünde (Baltic Sea)
 • Landal Warsberg (Saar/Hunsrück)
 • Landal Winterberg (Sauerland)
 • Oplev Eifel regionen