Velkommen til Landal Wirfttal

Føl dig hjemme i vores komfortable feriehuse efter en travl dag. Vores luksushuse har også en sauna. Den attraktive placering af husene, på bjerget ved kursted Stadtkyll i Eifel, tilbyder bogstaveligt talt et ophold midt i den smukke natur. Udnyt de mange tilbud der venter dig på ferieparken Landal Wirfttal: Den rekreative sø (ikke badevand), det omfattende outdoor- og mountainbikeprogram samt beachvolley og minigolf - hos Landal Wirfttal er der masser af sjov for alle aldre.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke på parken

  Terrasserne ved vores restauranter er allerede åbnet og kan benyttes, så længe de alment gældende forholdsregler følges. I dårligt vejr vil serveringen finde sted inde i restauranten. Vores take-away med snacks og varme måltider er også en del af vores kulinariske tilbud. Hav venligst lidt tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for snart igen at kunne byde dig velkommen i vores restaurant. Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter. Vi glæder os til dit besøg! Tænk venligst på at beskytte mund og næse. Detaljerede oplysninger om åbningstider finder du i Landal-appen eller i receptionen.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Vores svømmehal er åben

  Vores svømmehal er åben igen. Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter. I vores svømmehaller sørger vi for din sikkerhed og lader altid kun et begrænset antal gæster bade ad gangen. For at sikker så mange som muligt, får mulighed for at bade, beder vi jer booke en tid dagen før. Alle yderligere regler kan ses ved indgangen til svømmehallen. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse yderligere oplysninger, såsom åbningstiderne.

 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige. Det indendørs legeland er igen åbnet med begrænsninger og det kræver at der bookes tid.

 • Udforsk området

  Det er fantastisk at udforske området på vandre- eller cykelture. På ferieparken kan du leje cykler på dagsbasis. I din feriebolig eller i receptionen finder du en reservationsformular, som du udfylder og afleverer i cykeludlejningen. Alle cykler desinficeres inden udleje. Bemærk: Det er udelukkende muligt at betale med betalingskort. Guidede vandreture finder sted med restriktioner. Du kan finde tips til spændende udflugter i regionen i Landal GreenParks-appen eller i receptionen.

 • Nyd vandet

  For at du kan nyde de solrige dage mest muligt, er vandløbene i det fri åbne med restriktioner. Her gælder selvfølgelig også de almene retningslinjer om at holde afstand samt de statslige vedtægter. Nærmere information om åbningstider og aktiviteter i og ved vandet finder du i receptionen eller hos eksterne bestyrere af vandløbene.

Vores ferieboliger

 • Cirka 70 m²
 • Fritliggende
 • To soveværelser
 • Solarium (kan være integreret i saunaen)
 • Sauna
 • Et badeværelse
ma 4 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.482
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 6 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

 • Cirka 70 m²
 • Fritliggende
 • Tre soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Åben pejs
 • Et badeværelse
ma 4 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.184
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 6 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

se Landal Wirfttal på kortet

Cykling gennem Bjergene

Vil I tage udfordringen op og hoppe på cyklen? Det bliver en hård tur, men det er bestemt det værd. Gennem vulkanisk landskab, skove, dybe dale og langs den smukke sø. Tag afsted sammen med hele familien. Med Kylltal cykelruten kan I tage på familietur i det varierede tærren. Tag afsted på mountainbiken og følg en rute fra cykelnetværket i VulkanBike Trail Park. I kan også opleve en stejl nedkørsel i Mountainbike Park Hürtgenwald.
Mere om mountainbiking

Sjov og leg for både unge og gamle

Nyd at du har tid til både leg og eventyr sammen med din familie. Bollo byder dig og dine børn velkommen til parken. Er du klar til at se udfordringen i øjnene på forhindringsbanen, eller spille bold på fodboldbanen, tumle rundt på legepladsen eller nyde en runde minigolf sammen? Den ubekymrede ferie er startet!
Se alt det sjove

Vandre blandt Vulkaner

I finder ikke mindre end 250 stejle bakker omkring parken. Tag på vandretur i skoven med hunden eller en tur rundt om kunstsøen. Nyd den friske luft i skoven og den betagende udsigt. I vil opleve den fantastiske oprindelse af vulkanske Eifel. Eller tag udfordringen op med en tur på mountainbike eller slå jer løs i de andre udendørs aktiviteter.
Oplev alt det sjove

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få jeres dagligvarer leveret! I kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Hundevenlige boliger

På Landal Wirfttal kan I nyde jeres ophold med jeres firbenede ven i en speciel hundevenlig bolig. Boligen er udstyret med en plastik hundekurv,
en bænk, mad og vandskåle. Hunden kan til enhver tid komme ud i den lukkede have. Der er faciliteter til både hunde og deres ejere.

4-personers hundevenlig bungalow | 6-personers hundevenlig bungalow

Vinterophold hos Landal Wirfttal

På Landal GreenParks nyder I jeres ferie i hjertet af naturen. Vintermånederne er specielt en fantastisk tid at besøge parken. Forkæl dig selv med en pause fra hverdagen og book et langt ophold på Landal Wirfttal!
Mere om vinterleje hos os

Green Key

Landal Wirfttal er certificeret med Green Key mærket! Dette er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder inden for servicebranchen. Der bliver sørget for at passe på vores gæsters komfort og  sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager tillige hensyn til natur og samfund.

Andre parker i Tyskland

 • Landal Dwergter Sand (Oldenburger Münsterland)
 • Landal Eifeler Tor (Eifel)
 • Landal Hochwald (Saar/Hunsrück)
 • Landal Mont Royal (Mosel)
 • Landal Salztal Paradies (Harz)
 • Landal Sonnenberg (Mosel)
 • Landal Travemünde (Baltic Sea)
 • Landal Warsberg (Saar/Hunsrück)
 • Landal Winterberg (Sauerland)
 • Oplev Eifel regionen

  Hvorfor Landal GreenParks?

  Egen feriebolig midt i naturen

  Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

  Valgfri ankomst- og afrejsedag

  Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

  Slutrengøring er altid med i prisen

  Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
  Pige i skoven | Landal GreenParks