Bedsteforældre

Nyd en dejlig ferie med børnebørnene

Bedsteforældre kan noget helt særligt i forhold til samværet med børnebørnene og derfor er det også noget helt specielt at være sammen på ferie.
    Det giver jer ekstra tid til hygge, samvær og sjove oplevelser. Tag børnebørnene med på en ferie i Landal GreenParks og skab fælles minder for livet.

Her er plads til flere generationer

Vores ferieboliger findes i flere størrelser men fælles for dem alle er, at de er veldisponerede og placeret midt i naturen.

Her er plads til flere generationer, så uanset om I er alene afsted med børnebørnene eller om I har jeres børn med, så kan I finde en perfekt feriebolig hos Landal.
Se de store sommerhuse her

Oplevelser i jeres ferie

Underholdning for de små

Bollo er altid fyldt med gode ideer til hvad man kan lave – også hvis I skal sidde stille i bilen. Her på siden kan I finde forskellige sjove lege, skabeloner og meget mere, som blot kræver en printer for at give dig masser af sjove timer. Rigtig god fornøjelse fra Bollo.

Vær med, når Bollo leger og spiller med sine venner. Her finder du forskellige spil, som du kan have det sjovt med.

Ferie fra start til slut

Alt efter hvilken alder jeres børnebørn har, så har I mulighed for at leje ekstra børnemøbler, så I ikke skal fylde bilen op med barnesenge eller barnestole. Så kan I starte jeres ferie så snart I er kommet ind af døren.
  • Første barneseng inkl. linned til dkr. 71,- pr. person
  • Ekstra barneseng inkl. linned dkr. 116,-
  • Ekstra barnestol dkr. 41,-

Brug tiden og energien på guldklumperne

Børnebørn er livets dessert og skal nydes i fulde drag. Dét får I rig mulighed for hos Landal GreenParks, her er slutrengøringen nemlig med i prisen.

Så kan I bruge tiden og energien sammen med guldklumperne i én af parkens mange faciliteter, I kan tage på opdagelse i naturen eller besøge en af de spændende attraktioner i nærheden. Kort sagt – ferie fra start til slut!

Tag en pause fra hverdagen

Som bedsteforældre har man ofte mulighed for at rejse uden for højsæsonen, og indtil børnebørnene når skolealderen, kan I vælge at holde fri når det passer jer bedst.

Hos Landal GreenParks har I nemlig valgfri ankomst- og afrejsedag og længden på opholdet kan I også tilpasse til jeres behov.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Vi hjælper jer gerne med at sammensætte præcis det ferieophold der passer bedst til jer. Book jeres næste ferie med børnebørnene allerede i dag.

Kontakt os på telefon:+45 70 23 20 30

– vores dygtige salgsmedarbejdere sidder klar ved telefonerne:
  • Mandag til fredag 8:00-20:00
  • Weekend 8:00-20:00
Vores 7 danske ferieparker
Book ferien nu
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato