Velkommen til Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligger i midten af den skønne natur i Gelderland. Tæt på parken finder I det magiske Vrijenbergerspreng, som er det største vandfald i Holland. Denne feriepark er ideel for naturelskere, og den tilbyder tillige mange faciliteter! Hop i den indendørs svømmehal eller lav en strike i bowlinghallen. Eller vil I hellere tage på opdagelse i naturen sammen med skovrideren. Omgivet af skove er Landal Heideheuvel den ideelle base for vandre- og cykelruter. Hvis du er et morgenmenneske, så kan du være heldig at se et vildsvin eller en rød hjort. I Apenheul Primatpark og Burgers Zoo kan I og jeres børn beundre flere dyr helt tæt på. Begge er placeret tæt på ferieparken.

Hyggelig atmosfære midt i skoven

På Landal Heideheuvel er I omgivet af den skønneste natur. I kan udforske skoven omkring ferieparken, imens børnene har det sjovt i svømmehallen eller på legepladsen.
  • 242 fritliggende ferieboliger
  • Indendørs badeland og soppebassin
  • Atelier til børn
Alle faciliteter Kontakt information

Udforsk sammen

Gå på opdagelse i de skønne omgivelser. Spadser sammen over Loenermark natur reservat. Cykel fra parken og direkte ind i skoven. Opdag de smukkeste steder og nyd naturen rundt om dig. Efter en aktiv dag, kan du vende tilbage til parken hvor du kan slappe af i din feriebolig.
Vandre- og cykelture

Læs anmeldelser for Landal Heideheuvel

Timevis af sjov

Børnene kan underholde sig selv på parken med et spil fodbold, scor strike på bowling banen, eller skyd bolden afsted på tennisbanen. At have det sjovt sammen er første priotet. Du kan nyde en drink på terrassen er se på mens børnene leger på trampolinen eller på eventyr slottet.
Discover all the fun

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Sengene er opredte og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine indkøb leveret, eller har du lyst til et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og  tilkøb når du booker din feriebolig. Dit bekymringsfrie ophold kan begynde!

Green key

Landal Heideheuvel er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.