Velkommen til Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligger i midten af den skønne natur i Gelderland. Tæt på parken finder I det magiske Vrijenbergerspreng, som er det største vandfald i Holland. Denne feriepark er ideel for naturelskere, og den tilbyder tillige mange faciliteter! Hop i den indendørs svømmehal eller lav en strike i bowlinghallen. Eller vil I hellere tage på opdagelse i naturen sammen med skovrideren. Omgivet af skove er Landal Heideheuvel den ideelle base for vandre- og cykelruter. Hvis du er et morgenmenneske, så kan du være heldig at se et vildsvin eller en rød hjort. I Apenheul Primatpark og Burgers Zoo kan I og jeres børn beundre flere dyr helt tæt på. Begge er placeret tæt på ferieparken.

Hyggelig atmosfære midt i skoven

På Landal Heideheuvel er I omgivet af den skønneste natur. I kan udforske skoven omkring ferieparken, imens børnene har det sjovt i svømmehallen eller på legepladsen.
  • 242 fritliggende ferieboliger
  • Indendørs badeland og soppebassin
  • Brasserie med terrasse
Alle faciliteter

Udforsk sammen

Gå på opdagelse i de skønne omgivelser. Spadser sammen over Loenermark natur reservat. Cykel fra parken og direkte ind i skoven. Oplev de smukkeste steder og nyd naturen rundt om jer. Efter en aktiv dag, kan I vende tilbage til parken, hvor I kan slappe af i jeres feriebolig.
Vandre- og cykelture

Vores ferieboliger

Alle priser er inklusiv moms og ekslusiv reservationsgebyr på  dkr. 205,-, obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person  og turistskat på € 1,05 pr. pers. pr. nat

Timevis af sjov

Børnene kan underholde sig selv på parken med et spil fodbold, score strike på bowling banen eller skyde bolden afsted på tennisbanen. At have det sjovt sammen er første priotet. I kan nyde en drink på terrassen, mens børnene leger på trampolinen eller i legelandet.
Læs mere

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold fuldendt med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine dagligvarer leveret, eller har du lyst til et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og tilkøb, når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Fornyet Snackbar

Har du ikke lyst til at lave mad? Hos den fornyede Snackbar kan du købe de lækreste snacks. Køb en is efter en eftermiddag fyldt med vandsjov eller nyd en friskbagt pizza i din bungalow. Dejlig og nem mad hører til en ubekymret og afslappet ferie.

Green key

Landal Heideheuvel er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks