Velkommen til Landal Twenhaarsveld

De Holterberg i Overijssel er en af de få bjerge i Holland. Det er omkring 60 meter højt og er en del af Sallandse Heuvelrug Nationalpark. Ved foden af bjerget finder I Landal Twenhaarsveld. Denne bilfri feriepark har mange faciliteter så som indendørs svømmehal, vand legeplads og restauranter. Prøv også det friluftbadet som ligger tæt på parken. Ferieboligerne danner et perfekt startpunkt for vandre- og cykelture eller en tur i en overdækket hestevogn gennem Twente. Landsbyen Holten ligger lige om hjørnet, og til Hanse byerne Deventer og Zutphen er der kun ca. 20 km. Tag jeres hund med jer, så den kan slå sig løs i svømmeområdet for hunde og få et skønt brusebad bagefter. Besøg forlystelsesparken Hellendoorn og mærk suset i maven på rutsjebanen, eller nyd en stille stund for dig selv i wellness og få en velfortjent massage.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Den grønne forbedring til ferieboliger uden naturgas

Bo uden naturgas – du hører meget om det, men hvordan er det i virkeligheden? Det ville vi, det hollandske energiselskab Greenchoice og Landal GreenParks prøve. For selv at lære noget, men også for at inspirere vores gæster. Vi har gjort ferieboligerne bæredygtige på tre måder: Isolering, opvarmning uden naturgas og brug af vedvarende energi.
Book et ophold

Nyt på Landal Twenhaarsveld

Restaurant 'Brasserie'
Lækkert måltid mad eller en hyggelig snack med en drink på den solrige terrasse. Fra nu af er det muligt i vores nye restaurant 'Brasserie'. For en hurtig bid kan du også besøge vores nyrenoverede Snackbar.

Åbner snart - Ny Parkshop
Ansvarlighed, nemt og lækker ferieindkøb er nu muligt i den nye Parkshop på Landal Twenhaarsveld. Blandt andet friske ingredienser, bæredygtige og regionale produkter, tag selv og tap for mindre emballagespild. Også lærerig for børn! Parkshoppen har åbent hver dag.

Vores ferieboliger

Barn plus
 • Circa 71 m²
 • Fritliggende
 • Tre soveværelser
 • Børneværelse med køjeseng
 • Legetøj
 • Et badeværelse
ma 7 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.482
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 7,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 70 m²
 • Fritliggende
 • To soveværelser
 • Sauna/solarie kombination eller sauna og solarie
 • Et badeværelse
ma 18 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.482
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 7,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 65 m²
 • Fritliggende
 • Fire soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Senseo kaffemaskine
 • Et badeværelse
ma 11 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.482
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 7,- pr. pers. pr. nat

se Landal Twenhaarsveld på kortet

Sjov og leg for både store og små

At være på ferie handler om at have tid til hinanden og have det sjovt sammen. Bollo byder børnene og hele familien velkommen. Er I klar til at gå på opdagelse på Discovery Track, at lege på den udfordrende legeplads eller hoppe i poolen i badelandet? I kan nyde det hele sammen med familien!
Se alt det sjove

Oplev det varierede Overijssel

I kan nyde den grønne natur. Landal Twenhaarsveld, der ligger ved foden af Holterberg er det perfekte sted at være, hvis man vil opleve det alsidige landskab. I kan opleve det, når I går tur med hunden, eller I kan samle hele familien og cykle gennem markerne og hederne i Sallandse Heuvelrug Nationalpark.
Vandre- og cykelruter

Hunde ferieboliger

På Landal Twenhaarsveld kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Nyd en lækker middag lavet på grill-raclette hjemme i jeres feriebolig! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Fornyet Snackbar

Har du ikke lyst til at lave mad? Hos den fornyede Snackbar kan du købe de lækreste snacks. Køb en is efter en eftermiddag fyldt med vandsjov eller nyd en friskbagt hamburger i din bungalow. Dejlig og nem mad hører til en ubekymret og afslappet ferie.

Green key

Landal Twenhaarsveld er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Overijssel

 • Landal Landgoed De Elsgraven
 • Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
 • Landal De Vlegge

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks