Velkommen til Landal Twenhaarsveld

Holteberg i Overijssel er en af de få bjerge i Holland. Det er omkring 60 meter højt og er en del af Sallandse Heuvelrug Nationalpark. Ved foden af bjerget finder I Landal Twenhaarsveld. Denne bilfri feriepark har mange faciliteter så som indendørs svømmehal, vand legeplads og restauranter. Ferieboligerne danner et perfekt startpunkt for vandre- og cykelture eller en tur i en overdækket hestevogn gennem Twente. Landsbyen Holten ligger lige om hjørnet, og til Hanseatic byerne Deventer og Zutphen er der kun ca. 20 km. Jeres ben vil være jeres bedste venner her. På grund af placeringen af Holtenberg, vil I have lyst til at gå eller cykle hver dag. Tag jeres hund med jer, så den kan slå sig løs i svømmeområdet for hunde og få et skønt brusebad bagefter.

I hjertet af landskabet

Skove, heder og bakker danner omgivelserne om dig og din familie på Landal Tweenhaarsveld. Parken kan findes ved bunden af Holterberg. Slut jeres aktive dag af i den hyggelige restaurant.
  • 278 fritliggende ferieboliger
  • Indendørs badeland
  • Eventyrsslot
Alle faciliteter Kontakt information

Den grønne forbedring til ferieboliger uden naturgas

Bo uden naturgas – du hører meget om det, men hvordan er det i virkeligheden? Det ville vi, det hollandske energiselskab Greenchoice og Landal GreenParks prøve. For selv at lære noget, men også for at inspirere vores gæster. Vi har gjort ferieboligerne bæredygtige på tre måder: Isolering, opvarmning uden naturgas og brug af vedvarende energi.
Book et ophold

Læs anmeldelser for Landal Twenhaarsveld

Sjov og leg for både store og små

At være på ferie handler om at have tid til hinanden og have det sjovt sammen. Bollo byder børnene og hele familien velkommen. Er I klar til at gå på opdagelse på Discovery Track, at lege på den udfordrende legeplads eller hoppe i poolen i badelandet? I kan nyde det hele sammen med familien!
Se alt det sjove

Oplev det varierede Overijssel

I kan nyde den grønne natur. Landal Twenhaarsveld, der ligger ved foden af Holterberg er det perfekte sted at være, hvis man vil opleve det alsidige landskab. I kan opleve det, når I går tur med hunden, eller I kan samle hele familien og cykle gennem markerne og hederne i Sallandse Heuvelrug Nationalpark.
Vandre- og cykelruter

Hunde ferieboliger

På Landal Twenhaarsveld kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Nyd en lækker middag lavet på grill-raclette hjemme i jeres feriebolig! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green key

Landal Twenhaarsveld er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Overijssel

  • Landal Landgoed De Elsgraven
  • Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • Landal De Vlegge