Velkommen til Landal Twenhaarsveld

Holteberg i Overijssel er en af de få bjerg i Holland. Den er omkring 60 meter høj og er en del af Sallandse Heuvelrug Nationalpark. Ved foden af bjerget vil du finde Landal Twenhaarsveld. Denne bilfri feriepark har mange faciliteter så som indendørs svømmehal, restauranter og et water games område. Ferieboligerne danner et perfekt startpunkt for vandre- og cykelture eller en tur i en dækket vogn gennem Twente. Landsbyen Holten ligger lige om hjørnet og de Hanseatic byer i Deventer og Zutphen er omkring 20 kilometer fra parken. Dine ben vil være dine bedste venner her. På grund af placeringen af Holtenberg, vil du have lyst til at gå eller cykle hver dag. Tag din hund med dig, fordi han kan slå sig løs i svømmeområdet for hunde, og får et skønt bad bagefter.

I hjertet af landskabet

Skove, heder og bakker omgiver dig på Landal Twenhaarsveld. Parken er placeret ved foden af Holterberg. Slut en aktiv dag af i den hyggelige restaurant. Skååål!
  • 278 fritliggende ferieboliger
  • Indendørs badeland
  • Legeslot med Adventure Tower
Alle faciliteter Kontakt information

Den grønne makeover: to ferieboliger uden naturgas

Bo uden naturgas – du hører meget om det, men hvordan er det i virkeligheden? Det ville vi, det hollandske energiselskab Greenchoice og Landal GreenParks prøve. For selv at lære noget, men også for at inspirere vores gæster. Vi har gjort ferieboligerne bæredygtig i tre trin: isolering, opvarmning uden naturgas og brug af vedvarende energi.
Book et ophold

Læs anmeldelser for Landal Twenhaarsveld

Masser af sjov for både store og små

At være på ferie handler om at have tid til hinanden og have en masse sjov sammen. Bollo byder dig og dine børn velkommen. Er du klar til at gå på opdagelse på Discovery Track, at lege i den udfordrende legeplads eller hoppe i poolen? I kan nyde det hele sammen som en familie!
Se alt det sjove

Opdag det varierede Overijssel

Du kan nyde den grønne natur. Landal Twenhaarsveld, der ligger ved foden af Holterberg, er det perfekte sted at være hvis man vil opleve det alsidige landskab. Du kan opleve det når du går tur med din hund, eller du kan samle hele familien og cykle gennem markerne og hederne i Sallandse Heuvelrug Nationalpark.
Vandre- og cykelruter

Hunde ferieboliger

På Landal Twenhaarsveld kan du bo med din fire-benet ven i en speciel hunde feriebolig, som indeholde en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad og vand beholder. Den indhegnede have gør at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Fuldend din ferie med en af vores pakker. Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten, nyde en lækker middag lavet på grill hjemme i jeres feriebolig eller meget andet. Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Du kan nemt booke disse pakker når du booker jeres feriebolig.

Green key

Landal Twenhaarsveld er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Overijssel

  • Landal Landgoed De Elsgraven
  • Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • Landal De Vlegge