Ferie med afslapning og kvalitetstid

Trænger I til ro og et afbræk fra hverdagen? Book en parferie eller et ophold med hele familien med den rene forkælelse i en feriebolig med spa, sauna eller havudsigt midt i naturen. Her kan I nyde hinandens selskab med masser af sjove, aktive eller afslappende stunder.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Vores anbefaling til dig

Se alle ferieboliger
 • Boliger med spa

 • Boliger med sauna

 • Boliger ved kysten

Tillæg til prisen*

Boliger med spa

Boliger med sauna

Boliger ved kysten

Se alle ferieboliger

Et komplet ophold

Opredte senge

Få en god start på ferien. Vi redder sengene op for dig, så du ikke behøver gøre det, når du ankommer til din feriebolig. Sæt jer sammen foran pejsen og skål på en god ferie! En opredt seng ved ankomst, det er ægte luksus... sov godt!

For dkr. 75,- pr. seng (ekskl. leje af sengelinned)

Nyd en middag sammen

Brasseriet på Landal Seawest og Landal Søhøjlandet byder velkommen med lækker mad, gode vine og ikke mindst en hyggelig stemning. Forkæl jer selv lidt ekstra med et ekstra glas vin til maden og virkelig nyde at I har fri. 

Komfortpakke

Start ferien på den bedste måde. Sengene vil være redt ved ankomst og både håndklæder og viskestykker ligger klar i ferieboligen.
 • Håndklædepakke pr. person
 • Opredte senge ved ankomst (ekskl. leje af sengetøj)
 • 1 viskestykkerpakke
Komfortpakke for kun dkr. 119,- pr. person (minimum to personer)

Oplevelser under jeres ophold

Der er altid noget at opleve i nærheden af ferieparken. Naturoplevelserne ligger lige udenfor døren og andre typer attraktioner såsom museer findes der også altid i kort køreafstand fra parken.

Så I kan fint kombinere en dagstur ud i det blå med hygge og afslapning i jeres feriebolig.

Må der gerne ske lidt på jeres romantiske kæresteferie? Hop på jeres mountainbikes og tag på opdagelse i den skønne danske natur. Her kan du udforske de udfordrende og sjove trails, der er lige ude foran din dør, når du bor på Seawest og Søhøjlandet

Pssst.. I behøver ikke at medbringe jeres egen mountainbikes - I kan leje mountainbikes på Landal Seawest og Landal Søhøjlandet.

Tag hinanden i hånden, pak en taske med proviant og gå på opdagelse i den skønne danske natur. Fælles for alle danske ferieparker, er at de ligger i fantastiske naturskønne omgivelser og der er aldrig langt til afmærkerede stier, der vil føre jer gennem skove og klitter ned til søer, havet og strandende. 

Luksusferiehuse på vores udenlandske ferieparker

Masser af bobler og afslapning. Den sande nydelse kan begynde i dit eget feriehus med egen boblebad i haven. Ferie!

Du behøver ikke at tage nogen steder hen for at få en fuldendt wellnessoplevelse, for det er en sand nydelse i dit feriehus med egen boblebad og sauna!

Efter en rask vandretur i naturen er der ikke noget mere afslappende end lige at blive varmet op i din egen sauna, som altid er åben. Og i morgen? Der tager vi lige en tur til.

Vores luksuskategorier

Komfort

Den ubekymrede ferie begynder i disse stemningsfulde feriehuse; pæne, moderne og forsynet med alle mulige bekvemmeligheder. Med et fuldt udstyret køkken og senge med komfortable boksmadrasser.

Luksus

Masser af luksus til en ubekymret ferie, så dit ophold bliver endnu mere attraktivt. Hvad med en privat sauna, solarie eller solariehimmel og opredte senge ved ankomst?

Luksus+

Vælg en feriebolig i kategorien luksus+ med god plads og stilfuld indretning. Her mangler du ikke noget! Lad dig forkæle med ekstra faciliteter som fx boblebad i haven.