Velkommen til Landal Hoog Vaals

Ved bjergene i Syd Limburg er der 355 fantastiske ferieboliger hos Landal Hoog Vaals. Der er en golfbane, wellnesscenter og indendørs legeland, som vil fuldende jeres ophold. Miljøet og omgivelserne er skønne med floder, grotter og St. Peter, men Maastricht og den kejserlige by er også tæt på. Fra Vaals kan I opleve smukke Limburg med bjerge og spetakulære kalkstensgrotter. Temperaturen i området er lige en tand højere end i resten af Holland. Jeres rummelige to etages feriebolig er den perfekte base, hvis I vil på udflugter. I kommer ikke til at mangle noget i jeres feriebolig - nogle af de store boliger er meget luksuriøse med sauna og solarium. Vil I også prøve at spille golf? Landal Hoog Vaals har sin egen golfbane.

Gæstfri Limburg

Hos Landal Hoog Vaals kan du leve det gode liv. Spis på terrassen med udsigt over bjergene eller svøm en tur. Bare jer to eller med hele familien. Det hele drejer sig om at være sammen.
  • 355 fritliggende og semi-fritliggende ferieboliger
  • Indendørs pool med børnebassin og rutsjebane
  • 9-hullers golfbane
Alle faciliteter Kontakt information

De bedste familie øjeblikke

Bollo byder hele familien velkommen. For børnene er tid til at lege, bade og boltre sig i det indendørs legeland. Tag en runde golf eller prøv fiskesøen. Børnene kan lege sikkert over alt i parken; for parken er bilfri. Børn i alle aldre og voksne vil hygge sig og have det sjovt hele dagen!
Se alt det sjove

Kulinarisk oplevelse

Nyd en lækker frokost på terrassen hos Timber’s Brasserie. Har I været ude hele dagen? Kom og få aftensmad eller bestil et takeaway måltid eller snack fra De Smulgaard. Parken tilbyder mange kulinariske oplevelser. Et stykke af den traditionelle Limburg 'Vlaai' er selvfølgelig noget I skal prøve!
Caféer og restauranter på parken

Limburg når det er bedst

Oplev alle de vidunderlige ting, som Limburg kan tilbude. Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ud i det bakkede landskab i Vaals. I kan også tage bilen og besøge byerne Masstricht, Aken eller Liege. Kom rundt omkring med familien - der er så meget at se.
Tips til attraktioner

Trygt ophold for blinde eller syns hæmmede gæster

Vision Villaen er en skøn feriebolig for gæster med et syns handicap. Sammen med ekspert centeret Visio, har Landal GreenParks udviklet en speciel feriebolig for at sikre komfort for gæster, der enten er blinde eller har et svækket syn.
Se Vision Villaen

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal Hoog Vaals er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks tager hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Limburg

  • Landal Landgoed Aerwinkel
  • Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Landal De Lommerbergen
  • Landal Reevallis
  • Landal Domein De Schatberg
  • Landal De Waufsberg