Velkommen til Landal Hoog Vaals

Ved bjergene i Syd Limburg er der 355 fantastiske ferieboliger hos Landal Hoog Vaals. Der er en golfbane, wellnesscenter og indendørs legeparadis som vil fuldende dit ophold. Miljøet og omgivelserne er skønne! Floder, grotter og St. Peter. Men Maastricht og den kejserlige by er også tæt på. Fra Vaals kan du opleve smukke Limburg. Bjerge, spetakulære kalkstensgrotter og temperaturen er lige en tand højere end i resten af Holland. Din rummelige, to etages feriebolig er den perfekte base, hvis du vil på en masse udflugter. Du kommer ikke til at mangle noget i din feriebolig - nogle af de store boliger er meget luksuriøse med sauna og solarium. Vil du også prøve at spille golf? Landal Hoog Vaals har sin egen golfbane.

Dejlige Limburg

Hos Landal Hoog Vaals kan du leve det gode liv. Spis på terrassen med udsigt over bjergene eller svøm en tur. Bare jer to eller med hele familien. Det hele drejer sig om at være sammen.
  • 355 fritliggende og semi-fritliggende ferieboliger
  • Indendørs pool med børnebassin og rutsjebane
  • 9-hullers golfbane
Alle faciliteter Kontakt information

De bedste familie øjeblikke

Bollo byder dig og dine børn velkommen. Det er tid til at lege, bade og gå amok i det indendørs legeland. Tag en runde golf eller udforsk fiskesøen. Børnene kan sikkert lege over alt i parken, for parken er bilfri. Unge og voksne vil ikke kede sig i et eneste sekund!
Opdag alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Hoog Vaals

Kulinarisk oplevelse

Om sommeren kan I nyde en dejlig frokost på terrassen i Timber's Brasserie. Har i været ude hele dagen? Kom og få aftensmad eller bestil et takeaway måltid eller snack fra De Smulgaard. Parken tilbyder en masse kulinariske oplevelser. Et stykke af den traditionelle Limburg 'Vlaai' er selvfølgelig noget i skal prøve!
Caféer og restauranter på parken

Limburg når det er bedst

Udforsk alle de vidunderlige ting, som Limburg kan tilbude. Fra jeres feriebolig kan i gå direkte ud i det bakkede landskab i Vaals. Du kan også tage bilen, og tage en tur til Masstricht, Aken eller Liege. Kom rundt omkring med familien - der er så meget at se.
Tips til attraktioner

Et bekymringsfrit ophold for blinde eller syns svækket gæster

Vision Villaen er en skøn feriebolig for gæster med et svækket syn. Sammen med ekspertise centeret Visio, har Landal GreenParks udviklet en speciel feriebolig for at sikre komfort for gæster der enten er blinde eller har et svækket syn.
Se Vision Villaen

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Få dine indkøb leveret eller få et lækkert måltid i restauranten? Du kan nemt booke dine pakker og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Hoog Vaals er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Limburg

  • Landal Landgoed Aerwinkel
  • Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Landal De Lommerbergen
  • Landal Reevallis
  • Landal Domein De Schatberg
  • Landal De Waufsberg