Velkommen til Landal Aelderholt

Landal Aelderholt er placeret i et skovområde i det sydøstlige Drenthe. Dette er et perfekt område til at slappe af - jeres feriebolig ligger i hjertet af landskabet. Børnene kan også bruge flere timer på at underholde sig selv i vores indendørs legeland. Med 1.100 km af cykelstier, er Drenthe virkelig en provins for cykel entusiaster. Både stenmonumenter, skove, heder og smukke byer er alle inden for cykelafstand fra jeres feriebolig. Der er også nogle fantastiske ruter for vandre entusiaster. I kan endda gå rundt blandt trætoppene på Boomkroonpad. Mepperdennen er kun et stenkast væk, og landsbyerne i Aaldan, med deres traditionelle Saxon gårde er heller ikke langt væk. På ferieparken har du også forskellige former for ferieboliger, som du kan vælge - vi har adskillelige fritliggende luksus enheder i form af gårde og vi har også 8-personers Eco ferieboliger. Der er også en super hurtig vandrutsjebane, som er 60 meter lang og har en fantastisk stjerneklar himmel.

Aktiv og afslappet

Hop på cyklen og kør ud i landskabet lige fra jeres feriebolig - på Landal Aelderholt har I alt den plads, I behøver. Giv jer selv en kulinarisk snack om aftenen før I slutter dagen af med bowling eller med en dejlig skønhedsmassage - I er jo på ferie!
  • 281 ferieboliger
  • Indendørs badeland med vandrutsjebane
  • Indendørs legeplads
Alle faciliteter

Babyvenlige feriebolig

Den første ferie med en baby er spændende. Hos Landal Aelderholt kan du med ro i sindet nyde en ferie i den fuldt indrettede bungalow til de allermindste. Denne babyvenlige feriebolig er udstyret med alt, hvad der er brug for til en baby, så du kan nyde en afslappende ferie.
Se feriebolig

Fornyede faciliteter hos Landal Aelderholt

Mange af faciliteterne er blevet frisket op i Landal Aelderholt, bl.a. er De Brasserie åbnet med nyt interiør og nye retter på menuen. Parken har fået en ny Parkshop, hvor du kan handle alle dine indkøb. Der er også kommet Adventure Golf, som er sjovt for hele familien, og børnene kan være lige så kreative, som de vil i det nye Atelier. Yderligere information

Sjov og spil for unge og voksne

Kvalitetstid sammen og glæde - det er hvad ferie handler om. Bollo byder jeres familie velkommen. Er I klar til at rutsje ned ad vandrutsjebanen, løbe rundt på den indendørs legeland eller spille minigolf sammen. Nyd ferien med hele familien!
Find alt det sjove

Oplev landskabet på en aktiv måde

Landal Aelderholt er den perfekte base, hvis I vil opleve de store lokale skove. Gå en tur gennem Mepperdennen sammen med din partner eller tag ud at cykle med hele familien gennem engene. Kom rundt omkring i landskabet sammen. Efter en lang dag i den friske luft, kan I slappe af foran pejsen hjemme i jeres feriebolg.
Vandre- og cykelruter

Hunde ferieboliger

På Landal Aelderholt kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold fuldendt med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine dagligvarer leveret, eller har du lyst til et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og tilkøb, når du booker din feriebolig. Den behagelige ferie kan begynde!

Green Key

Landal Aelderholt er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks tager tillige hensyn til natur og samfund.

Andre ferieparker i Drenthe

Oplev Drenthe regionen