Velkommen til Landal Aelderholt

Landal Aelderholt er placeret i et skovområde i det sydøstlige Drenthe. Dette er et perfekt område til at slappe af - jeres feriebolig er i hjertet af landskabet. Børne kan også bruge flere timer på at underholde dem selv i vores indendørs legeland. Med 1.100 kilometre af cykelstier, er Drenthe virkelig en provins for cykelentusiaster. Både stenmonumenter, skove, heder og smukke byer er alle inden for cykelafstand fra din feriebolig. Der er også nogle fantastiske ruter for vandreentusiaster. Du kan endda gå rundt blandt trætoppene på Boomkroonpad. Mepperdennen er kun et stenkast væk, og landsbyerne i Aaldan, med deres traditionelle Saxon gårde er heller ikke langt væk. På ferieparkenhar du også forskellige former for ferieboliger som du kan vælge - vi har adskillelige fritliggende luksus enheder i form af gårde og vi har også 8-personers Eco ferieboliger. Der er også en mega hurtig vandrutsjebane! Denne vandrutsjebane er 60 meter lang, og har en fantastisk stjerneklar himmel.

Aktiv og aflsappet

Hop på cyklen og kør ud i landskabet lige fra din feriebolig - på Landal Aelderholt har du alt det plads du behøver. Giv dig selv en kulinarisk snack om aftenen før du slutter dagen af med bowling eller med en dejlig skønhedsmassage - du er jo på ferie!
  • 281 ferieboliger
  • Indendørs svømmehal med vandrutsjebane
  • Indendørs legeplads
Alle faciliteter Kontaktinformation

Sjov og spil for unge og voksne

Kvalitetstid sammen og glæde, det er hvad det at være på ferie handler om. Bollo byder dig og dine børn velkommen. Er du klar til at rutsje ned ad vandrutsjebanen, løbe rundt på den indendørs legeland eller spil et spil minigolf sammen. Nyd ferien med hele familien!
Find alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Aelderholt

Opdag landskabet på en aktiv måde

Landal Aelderholt er den perfekte base hvis du vil udforske de store lokale skove. Gå en tur gennem Mepperdennen sammen med din partner eller tag ud at cykle med hele familien gennem engene. Kom rundt omkring i landskabet sammen. Efter en lang dag i den friske luft, kan du slappe af foran pejsen hjemme i jeres feriebolg.
Vandre- og cykelruter

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Aelderholt er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Drenthe

Udforsk Drenthe regionen