Velkommen til Landal Aelderholt

Landal Aelderholt er placeret i et skovområde i det sydøstlige Drenthe. Dette er et perfekt område til at slappe af - jeres feriebolig ligger i hjertet af landskabet. Børnene kan også bruge flere timer på at underholde sig selv i vores indendørs legeland. Med 1.100 km af cykelstier, er Drenthe virkelig en provins for cykel entusiaster. Både stenmonumenter, skove, heder og smukke byer er alle inden for cykelafstand fra jeres feriebolig. Der er også nogle fantastiske ruter for vandre entusiaster. I kan endda gå rundt blandt trætoppene på Boomkroonpad. Mepperdennen er kun et stenkast væk, og landsbyerne i Aaldan, med deres traditionelle Saxon gårde er heller ikke langt væk. På ferieparken har du også forskellige former for ferieboliger, som du kan vælge - vi har adskillelige fritliggende luksus enheder i form af gårde og vi har også 8-personers Eco ferieboliger. Der er også en super hurtig vandrutsjebane, som er 60 meter lang og har en fantastisk stjerneklar himmel.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Nyt på Landal Aelderholt

Mange faciliteter er blevet frisket op i Landal Aelderholt, bl.a. er De Brasserie åbnet med nyt interiør og nye retter på menuen. Børn kan besøge den nyrenoverede Snackbar for en hurtig bid mad. Parken har fået en ny Parkshop, hvor du kan gøre alle dine ansvarsbevidste og velsmagende indkøb. Børnene kan være lige så kreative, som de vil, i det nye Atelier. Vil du hellere slå til en bold? Så kan du tage et spil på den nyrenoverede Adventure Golf.

Babyvenlige feriebolig

Den første ferie med en baby er spændende. Hos Landal Aelderholt kan du med ro i sindet nyde en ferie i den fuldt indrettede bungalow til de allermindste. Denne babyvenlige feriebolig er udstyret med alt, hvad der er brug for til en baby, så du kan nyde en afslappende ferie.
Se feriebolig

Sjov og spil for unge og voksne

Kvalitetstid sammen og glæde - det er hvad ferie handler om. Bollo byder jeres familie velkommen. Er I klar til at rutsje ned ad vandrutsjebanen, løbe rundt på den indendørs legeland eller spille minigolf sammen. Nyd ferien med hele familien!
Find alt det sjove

Vores ferieboliger

 • Circa 50 m²
 • Rækkehus
 • To soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Åben pejs
 • Et badeværelse
ma 9 nov 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.407
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk linned på dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 10,- pr. pers. pr. nat.

 • Circa 136 m²
 • Fritliggende
 • Fire soveværelser
 • Høj grad af isolering af tag og vægge
 • Glas på sydsiden og lidt til, ingen glas på nordsiden
 • Fire badeværelser
ma 2 nov 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 2.821
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk linned på dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 10,- pr. pers. pr. nat.

 • Circa 163 m²
 • Fritliggende
 • Seks soveværelser
 • Sauna
 • Vaskemaskine
 • Tre badeværelser
ma 2 nov 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 4.607
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk linned på dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 10,- pr. pers. pr. nat.

se Landal Aelderholt på kortet

Oplev landskabet på en aktiv måde

Landal Aelderholt er den perfekte base, hvis I vil opleve de store lokale skove. Gå en tur gennem Mepperdennen sammen med din partner eller tag ud at cykle med hele familien gennem engene. Kom rundt omkring i landskabet sammen. Efter en lang dag i den friske luft, kan I slappe af foran pejsen hjemme i jeres feriebolg.
Vandre- og cykelruter

Hunde ferieboliger

På Landal Aelderholt kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold fuldendt med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine dagligvarer leveret, eller har du lyst til et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og tilkøb, når du booker din feriebolig. Den behagelige ferie kan begynde!

Green Key

Landal Aelderholt er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks tager tillige hensyn til natur og samfund.

Andre ferieparker i Drenthe

Oplev Drenthe regionen

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks