I Drenthes skove
Mangfoldigt udvalg af ferieboliger til op til 24 personer
Swimmingpool, indendørs legeland, restaurant

Covid-19 forholdsregler

Generel parkinformation
 • Er parkerne åbne?

  Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

  Nogle parker er lukkede. Under overskriften 'Situation per land' på denne side kan du finde flere oplysninger.

 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne i Tyskland vil være lukket indtil d. 7. marts.

 • Er parkerne åbne for dagsgæster?

  Som følge af regeringens retningslinjer for corona har vi på vores parker foreløbigt måttet tilpasse vores aktiviteter og faciliteter. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Dette betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for dagsgæster at besøge vores parker.

Ombooking og afbestilling
Aktiviteter
 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, find Bollos kikkert, krea-pakker, bueskydning, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Bollo vil også være at finde på parken, men husk at holde afstand til både Bollo og andre børn. Følg med i Landal app’en for den park I vil besøge. Her vil programmet blive opdateret løbende.

 • Oplev naturen på cykel

  Vil I opleve den skønne natur på cykel? Så kan I leje en cykel hos os. Vi sikrer at alle cykler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, krea-pakker, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Følg med i Landal app’en, her vil programmet blive opdateret løbende.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-8-personers feriebolig

9-12-personers feriebolig

Velkommen til Landal Aelderholt

Landal Aelderholt er placeret i et skovområde i det sydøstlige Drenthe. Dette er et perfekt område til at slappe af - jeres feriebolig ligger i hjertet af landskabet. Børnene kan også bruge flere timer på at underholde sig selv i vores indendørs legeland. Med 1.100 km af cykelstier, er Drenthe virkelig en provins for cykel entusiaster. Både stenmonumenter, skove, heder og smukke byer er alle inden for cykelafstand fra jeres feriebolig. Der er også nogle fantastiske ruter for vandre entusiaster.

I kan endda gå rundt blandt trætoppene på Boomkroonpad. Mepperdennen er kun et stenkast væk, og landsbyerne i Aaldan, med deres traditionelle Saxon gårde er heller ikke langt væk. På ferieparken har du også forskellige former for ferieboliger, som du kan vælge - vi har adskillelige fritliggende luksus enheder i form af gårde og vi har også 8-personers Eco ferieboliger. Der er også en super hurtig vandrutsjebane, som er 60 meter lang og har en fantastisk stjerneklar himmel.