Ferie ved Vesterhavet for hele familien

Trænger I til at komme væk hjemmefra og nyde hinandens samvær i naturskønne og afslappende omgivelser? Så book jeres næste ferie ved Vesterhavet, hvor den storslåede natur kan få tankerne væk fra dagligdagens pligter og praktiske gøremål.

På en ferie ved Vesterhavet, er der plads til afslapning og fordybelse og I vil hurtigt mærke roen forplante sig i kroppen.
Book nu

Skønne ferieparker ved Vesterhavet

Når I booker ferie ved Vesterhavet, kan I vælge mellem tre af vores fantastiske ferieparker:
Efterårets strandskatte
Selvom det for de fleste nok er blevet en smule for koldt at bade i Vesterhavet om efteråret, så er en tur til stranden stadig en skøn oplevelse. Bliv blæst igennem og nyd synet af bølgerne på havet mens I går langs strandkanten. Om efteråret kan I være heldige at finde noget af havets guld, nemlig rav eller I kan samle sjove, finurlige sten, smukke konkylier, muslingeskaller og måske endda forsteninger af søstjerner.

Det giver røde kinder og smil på læben at gå på skattejagt ved Vesterhavet om efteråret.

Spændende attraktioner og skønne naturoplevelser langs Vestkysten

Landal Grønhøj Strand

Har I valgt at holde ferie på Landal Grønhøj er der ikke langt til Skagen, hvor I kan gå en tur langs vandet ud til Danmarks nordligste punkt, Grenen. Hvis I er heldige ligger der et par sæler og soler sig i strandkanten. Hvis dagen skal bruges på sjov og ballade, så er en tur i Fårup Sommerland det helt rigtige valg. Her er der et væld af sjove forlystelser for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Landal Fyrklit

På en ferie ved Vesterhavet, vil I helt sikkert også støde på de forladte bunkers langs stranden og lige ved siden af Landal Fyrklit kan I opleve Bunkermuseet Hirtshals 10. batteri. Her kan I komme ned i nogle af de mange udgravede bunkers og få spændende historier om 2. Verdenskrig. Trænger I til at opleve noget mere eksotisk, kan I tage en dagstur og besøge alle de smukke vilde dyr i Aalborg Zoo.

Landal Seawest

Brug gerne en dag eller to på oplevelser omkring Landal Seawest, når I er på ferie i en af parkens ferieboliger.
I kan opleve historiens vingesus i Tirpitz-bunkeren, museet under sandet. Den prisbelønnede arkitektur og den medrivende historie fra 2. Verdenskrig, gør det til en helt særlig oplevelse.

Skal der være mere action og fart over feltet, så tag hele familien med en tur i WOW PARK Her kan alle klatre-aber blive udfordret både under jorden, på jorden og i luften mellem trætoppene.

Sanselige naturoplevelser i efteråret

Sort sol
Når stærene samles i efteråret og gør sig klar til at trække syd på, kan man opleve de fantastiske og fascinerende syn Sort sol. Stærene samles i flokke på tusindvis af fugle og flyver i formationer, der med deres hurtige skift af retning og udseende nærmest minder om en dans på aften himlen. 

De dybe brøl fra Kronhjorte i brunst
En af de helt specielle naturoplevelser om efteråret, er når kronhjortene går i brunst. De store majestætiske dyrs dybe brøl, der skal tiltrække hundyrene, kan høres på flere kilometers afstand. Hannerne kæmper om retten til at parre sig med hunnerne og timing er altafgørende, for hver hundyr er kun i brunst i 1 døgn!
Husk altid at holde god afstand og lad være med at forstyrre dyrene. 

Efterårets bær og svampe
Naturen byder på et stort spisekammer året rundt. Om efteråret er det tid til at sanke bær til syltetøj, saft og snaps samt spiselige svampe til brug i madlavningen.
Det er hyggeligt at finde sine egne råvarer i naturen men husk altid at det skal være på naturens præmisser. Brug en artsgenkendelsesapp eller en håndbog, så du undgår at få giftige bær eller svampe med hjem.

Attraktioner tæt på vores feriecentre i Vestjylland

Seværdigheder tæt på vores feriecentre i Vestjylland

Aktiv efterårsferie ved Vesterhavet

På alle tre ferieparker finder I et væld af forskellige aktiviteter, hvor hele familien kan være med. I kan konkurrere på fodboldbanen eller bowlingbanen, svømme om kap i badelandet eller, hvis vejret tillader det, cykle på opdagelse i området omkring parken eller gå en lang tur langs stranden og mærke suset fra Vesterhavet. 

Mulighederne er mange, og I bestemmer helt selv, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet, når I holder ferie ved Vesterhavet hos Landal GreenParks.

Vores parker ved Vesterhavet