Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant ligger Landal Het Vennenboos, der med tropisk badeland og indendørs legeland og bil fri feriepark, er et ideel feriested for familier med børn. I kan altid nyde den tropiske atmosfære i badelandet, tage en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Wild Wave super slide' vandrutjsebanen, lege i børnenes jungle pool eller oplev 'Waikiki White Water Creek'. I kan selvfølgelig også tage til Park Plaza og få en drink, en hyggelig middag på en af de 4 restauranter eller lidt shopping. Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal Green Parks store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at opleve den smukke natur i området enten til fods eller på cykel.

Der er så mange muligheder

I hjertet af Brabant's Kempen, som er omringet af skov og mose, ligger Landal Het Vennenbos. Med fantastiske faciliteter for unge og gamle, er ferieparken en perfekt base for hele familien.
Alle faciliteter

Fornyelser på Landal Het Vennenbos

Indendørs legeland
Det indendørs legeland på Landal Het Vennenbos har fået en makeover! Foretag en eventyrlig opdagelsesrejse gennem skoven. Rutsj ned ad rutsjebanen, klatr over rebstiger og byg de smukkeste konstruktioner i byggehjørnet. Et kapløb mod tiden? Klatr op ad klippevæggen så hurtigt som muligt. Der er masser at lave for børn mellem 0 og 12 år.

Subtropisk svømmeparadis

Fredag den 27. september 2019 åbner vores spektakulære udvidelse i det subtropiske vandland. Surfers har skabt en beboelig ø med et stort træhus inde midt i junglen, farvestrålende malerier og naturmaterialer. Masser af ekstra vandsjov med rutsjebaner og klatreelementer. Kom, og oplev den eksotiske ø dette efterår!

Sjov for alle

Et ophold på Landal Het Vennenbos er èn stor fest. Tag en dukkert i poolen i det tropiske badeland, klatre i legelandet, find vejen igennem labyrinten eller spil bowling. Bollo, Puk & Pelle er der selvfølgelig også til at feste!
Se alt det sjove

Nyt på Landal Het Vennenbos

På Landal Het Vennenbos er nogle af restauranterne blevet renoveret. Nu er Brasseriet åbnet, hvor de lækreste lokale retter tilberedes med kærlighed. Du kan nyde en dejlig frokost eller en hyggelig middag i Brasseriet. Hvis du har lyst til pizza, pasta og en skøn dessert, så besøg Pizza Limone. Kommer du snart og kigger ind?
Se mere mad og drikke

ParkShop: miljøvenligt & lækkert

ParkShoppen på Landal Het Vennenbos er åben hver dag. Friske, lokale og bæredygtige produkter ingredienser - og man kan selv øse op for at undgå unødig spild af emballage.
Mad og drikke

Hyggeligt samvær hos Park Plaza

En kop kaffe, en is til børnene eller en frisk salat til frokost. Fra en hurtig snack til en lækker middag. Hos Park Plaza kan du opleve vores gæstfrihed og service fra tidlig morgen og til sen aften i en af vores fire restauranter.

Mad og drikke

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal Het Vennenbos er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager ligeledes hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Nord Brabant

  • Landal De Vers
  • Landal Duc de Brabant

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks