I området Brabantse Kempen
Forskellige ferieboliger til op til 10 personer
Subtropisk badeland, restaurant, cykeludlejning
Ændringer
 • Jeg vil gerne ændre mine rejsedatoer. Kan jeg det?

  Hvis din ankomstdato (endnu) ikke ligger inden for 28 dage fra i dag, så kan du stadig ændre dine rejsedatoer. Du kan kontakte vores Kontaktcenter via: +45 78 75 22 15. Vi står klar til at hjælpe dig. Bookingens lejebeløb forbliver det samme eller bliver større. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du forskellen oveni.

  For reservationer med en ankomstdato inden for 28 dage er det desværre ikke muligt at ændre rejsedatoer.

   

 • Mine personlige detaljer på bookingen er forkerte. Hvordan kan jeg ændre dem?

  Hvis de personlige detaljer i din booking er forkerte, bedes du kontakte vores kontaktcenter på tlf. + 45 70 23 20 30 eller pr. mail

 • Jeg vil gerne ombooke til en anden park. Kan jeg det?

  Hvis ankomstdatoen (endnu) ikke ligger inden for 28 dage fra i dag, så kan du godt ombooke dit ophold til en anden park. Du kan kontakte vores Contact Center. Vi står klar til at hjælpe dig. Bookingens lejebeløb forbliver det samme eller bliver større. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du forskellen oveni.

  For reservationer med en ankomstdato inden for 28 dage er det desværre ikke muligt at ombooke opholdet til en anden park.

Annullering
 • Jeg vil gerne annullere min reservation. Hvordan gør jeg det?

  Dette kan let gøres via din MijnLandal-konto. Log ind og klik på den reservation, du vil annullere, resten er selvforklarende. Afhængigt af ankomstdatoen og tidspunktet for reservationen opkræver vi muligvis et gebyr for aflysninger. Omkostningerne ved aflysning er 30% af den samlede rejsesum op til 30 dage før ankomst. Er ankomstdatoen inden for de næste 30 dage? Derefter betaler du 100% af den samlede rejsesum. Har du booket dit ophold for 14 dage eller mindre siden, og din ankomst er ikke inden for 30 dage? Så betaler du ikke afbestillingsomkostninger.

  Bemærk: ved at annullere beder du ikke om et rekreativt kupon. Hvis du har reserveret et ophold på et tidspunkt, hvor en park er lukket, modtager du et rekreativt kupon. Du behøver ikke selv at gøre noget, du modtager automatisk en e-mail fra os med rekreativkuponen.

 • Hvor meget af beløbet får jeg tilbage, hvis jeg afbestiller nu?

  Hvis ankomstdatoen ikke ligger inden for 30 dage, når du foretager afbestillingen, så er du berettiget til en (delvis) tilbagebetaling. Baseret på hvor mange dage det er siden, du har booket, bliver det derefter fastlagt, hvor meget af beløbet du får tilbage:
  - Afbestiller du inden for 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 100 % af beløbet tilbage.
  - Afbestiller du senere end 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 70 % af beløbet tilbage.

  Hvis du foretager en afbestilling af en reservation med en ankomstdato inden for 30 dage, er du desværre ikke berettiget til at få penge tilbage. Du skal så betale 100 % af prisen. 

  Tidsbegrænset tilbud
  For vores parker i Tyskland*, Østrig, Tjekkiet, Schweiz, Danmark og Ungarn gælder der midlertidigt særlige betingelser. Hvis du foretager en reservation til en park i rejseperioden fra den 1. juli til den 31. august 2021, kan du afbestille indtil 28 dage før ankomst, og du vil få 100 % af dine penge tilbage. 
  *Med undtagelse af feriepark Marissa, her gælder Novasols bookingbetingelser.

  Dette gælder for:
  • En lukket park
  • Grænselukning
  • Negativt rejseråd
  • Krav om isolation ved ankomst/hjemkomst fra ferie, i kombination med negativt rejseråd
  • Ovenstående er kommunikeret officielt via den officielle webside fra myndighederne i destinationslandet eller hjemlandet
  • Minimumsleje er 139 €

   

   

 • Hvad sker der, hvis jeg foretager en afbestilling for en reservation med en ankomstdato inden for 30 dage?

  Så er du desværre ikke berettiget til tilbagebetaling. Du skal så betale 100 % af prisen. Er du i tvivl om, på hvilken dato du har planlagt dit ophold? Indtil 28 dage før ankomst kan du ændre dette, gør dette i tid, så du kan ombooke. Dette kan du gøre indtil 28 dage før ankomst. Du kan kontakte vores Kontaktcenter herom.

  Tidsbegrænset tilbud
  For vores parker i Tyskland*, Østrig, Tjekkiet, Schweiz og Ungarn gælder der midlertidigt særlige betingelser. Hvis du foretager en reservation til en park i rejseperioden fra den 1. juli til den 31. august 2021, kan du afbestille indtil 28 dage før ankomst, og du vil få 100 % af dine penge tilbage. 
  *Med undtagelse af feriepark Marissa, her gælder Novasols bookingbetingelser.

  Dette gælder for:
  • En lukket park
  • Grænselukning
  • Negativt rejseråd
  • Krav om isolation ved ankomst/hjemkomst fra ferie, i kombination med negativt rejseråd
  • Ovenstående er kommunikeret officielt via den officielle webside fra myndighederne i destinationslandet eller hjemlandet
  • Minimumsleje er 139 €

   

Ombooking og afbestilling

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Alle ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-8-personers feriebolig

9-10-personers feriebolig

Alle ferieboliger

Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant ligger Landal Het Vennenboos, der med tropisk badeland og indendørs legeland og bil fri feriepark, er et ideel feriested for familier med børn. I kan altid nyde den tropiske atmosfære i badelandet, tage en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Wild Wave super slide' vandrutjsebanen, lege i børnenes jungle pool eller oplev 'Waikiki White Water Creek'. I kan selvfølgelig også tage til Park Plaza og få en drink, en hyggelig middag på en af de 4 restauranter eller lidt shopping.

Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal Green Parks store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at opleve den smukke natur i området enten til fods eller på cykel.