Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant's Hapert er hjertet af Brabant's Kempen ligger Landal Het Vennenboos. Med det tropiske badeland og indendørs legeland, bil fri feriepark er ferieparken ideel for familier med børn. Du kan altid nyde den tropiske atmosfære i badelandet hos Landal Het Vennenbos. Tag en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Black Hole' vandrutjsebanen, leg i børnenes jungle pool eller oplev 'Lazy River'. Du kan selvfølgelig også tage til Park Plaza og få en drink eller lidt shopping. Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal Green Parks store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at oplev den smukke natur i området.

Der er så mange muligheder

I hjertet af Brabant's Kempen, som er omringet af skov og mose, ligger Landal Het Vennenbos. Med fantastiske faciliteter for unge og gamle, er ferieparken en perfekt base for hele familien.
  • 523 ferieboliger
  • Subtropisk badeland
  • Park Plaza med fantastiske faciliteter
Alle faciliteter Praktiske informationer

Sjov for alle

Et ophold hos Landal Het Vennenbos er èn stor fest. Tag en dukkert i poolen i det tropiske badeland, klatre i legelandet, find vejen igennem labyrinten eller spil bowling. Bollo, Puk & Pelle er der selvfølgelig også til at feste!
Se alt det sjove

Nyt Brasseri

Kan I lide god mad? Så skulle I prøve det nye brasseri på den hyggelige Park Plaza. Her tilberedes de lækreste retter med stor passion af friske, lokale råvarer, som ofte er økologiske og bæredygtige. I brasseriet kan I få en dejlig frokost eller nyde en hyggelig middag. Kigger I snart forbi?
Mag og drikke

Læs anmeldelser for Landal Het Vennenbos

Hyggeligt samvær hos Park Plaza

En kop kaffe, en is til børnene eller en frisk salat til frokost. Fra en hurtig snack til en lækker middag. Hos Park Plaza kan du opleve vores gæstfrihed og service fra tidlig morgen og til sen aften i en af vores fem restauranter.

Mad og drikke

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal Het Vennenbos er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager ligeledes hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Nord Brabant

  • Landal De Vers
  • Landal Duc de Brabant