Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant's Hapert er hjertet af Brabant's Kempen ligger Landal Het Vennenboos. Med dens tropisk vandparadis og indendørs legeland, bil frie feriepark er ferieparken ideel for familer med børn. Du kan altid nyde den tropiske atmosfære i vandparadiset hos Landal Het Vennenbos. Tag en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Black Hole' vandrutjsebanen, leg i børnenes jungle pool eller oplev 'Lazy River'. Du kan selvfølgelig også tage til Park Plaza til en drink eller lidt shopping. Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal GreenParks' store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at oplev den smukke natur i området.

Der er så mange muligheder

I hjertet af Brabant's Kempen, som er omringet af skov og mose, ligger Landal Het Vennenbos. Med fantastiske faciliteter for unge og gamle, er ferieparken en perfekt base for hele familien.
  • 523 ferieboliger
  • Subtropisk badeland
  • Park Plaza med fantastiske faciliteter
Alle faciliteter Praktiske informationer

Sjov for alle

Et ophold hos Landal Het Vennenbos er en stor fest. Tag en dukkert i poolen i det tropiske vandparadis, klatre i legeparadiset, find vejen igennem labyrinten eller spil bowling. Bollo, Puk & Pelle er der selvfølgelig også til at feste!
Se alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Het Vennenbos

Fest hos Park Plaza

En kop kaffe, en is til børnene eller en frisk salat til frokost: fra en hurtig snack til en lækker middag. Hos Park Plaza kan du opleve vores Brabant service fra tidlig morgen og til sen aften i en af vores fem restauranter.

Mad og drikke

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med vores pakker og tilkøb. Få sengene redt til når du ankommer? Få dine indkøb leveret eller få en lækker overraskelse i restauranten? Book dine pakker og tilkøb når du booker dit ophold. Din ferie uden bekymringer kan nu starte!

Green Key

Landal Het Vennenbos er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Der gøres også vores for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Nord Brabant

  • Landal De Vers
  • Landal Duc de Brabant