Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant ligger Landal Het Vennenboos, der med tropisk badeland og indendørs legeland og bil fri feriepark, er et ideel feriested for familier med børn. I kan altid nyde den tropiske atmosfære i badelandet, tage en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Wild Wave super slide' vandrutjsebanen, lege i børnenes jungle pool eller oplev 'Waikiki White Water Creek'. I kan selvfølgelig også tage til Park Plaza og få en drink, en hyggelig middag på en af de 4 restauranter eller lidt shopping. Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal Green Parks store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at opleve den smukke natur i området enten til fods eller på cykel.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Nyt på Landal Het Vennenbos

På Landal het Vennenbos er mange faciliteter blevet fornyet. Brasseriet er åbnet, hvor du kan nyde dejlige egnsretter. Har du lyst til italiensk mad? Så er Pizza Limone lige stedet, med lækre pizzaer og pastaretter. Parken har fået en ny Parkshop, hvor du kan få alle nødvendige dagligvarer. Derudover har det indendørs legeland fået en makeover, og det subtropiske badeland er blevet en del større. Nu er der masser af ekstra muligheder for leg for børnene!

Subtropisk badeland
Indendørs legeland
Brasserie
Pizza Limone
Parkshop

Sjov for alle

Et ophold på Landal Het Vennenbos er èn stor fest. Tag en dukkert i poolen i det tropiske badeland, klatre i legelandet, find vejen igennem labyrinten eller spil bowling. Bollo, Puk & Pelle er der selvfølgelig også til at feste!
Se alt det sjove

Vores ferieboliger

Fornyet
  • Circa 103 m²
  • Rækkehus
  • Fire soveværelser
  • Opvaskemaskine
  • Åben pejs
  • To badeværelser
ma 4 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.630
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 12,- pr. pers. pr. nat

se Landal Het Vennenbos på kortet

ParkShop: miljøvenligt & lækkert

ParkShoppen på Landal Het Vennenbos er åben hver dag. Friske, lokale og bæredygtige produkter ingredienser - og man kan selv øse op for at undgå unødig spild af emballage.
Mad og drikke

Hyggeligt samvær hos Park Plaza

En kop kaffe, en is til børnene eller en frisk salat til frokost. Fra en hurtig snack til en lækker middag. Hos Park Plaza kan du opleve vores gæstfrihed og service fra tidlig morgen og til sen aften i en af vores fire restauranter.

Mad og drikke

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal Het Vennenbos er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager ligeledes hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Nord Brabant

  • Landal De Vers
  • Landal Duc de Brabant

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks