Velkommen til Landal Het Vennenbos

I det nordlige Brabant ligger Landal Het Vennenboos, der med tropisk badeland og indendørs legeland og bil fri feriepark, er et ideel feriested for familier med børn. I kan altid nyde den tropiske atmosfære i badelandet, tage en dukkert i poolen, rutsje ned af 'Black Hole' vandrutjsebanen, lege i børnenes jungle pool eller oplev 'Lazy River'. I kan selvfølgelig også tage til Park Plaza og få en drink, en hyggelig middag på en af de 5 restauranter eller lidt shopping. Med 523 ferieboliger er Landal Het Vennenbos en af Landal Green Parks store ferieparker. Så der er altid noget at lave på ferieparken - perfekt til familier med børn. Glem ikke at opleve den smukke natur i området enten til fods eller på cykel.

Der er så mange muligheder

I hjertet af Brabant's Kempen, som er omringet af skov og mose, ligger Landal Het Vennenbos. Med fantastiske faciliteter for unge og gamle, er ferieparken en perfekt base for hele familien.
  • 523 ferieboliger
  • Subtropisk badeland
  • Park Plaza med fantastiske faciliteter
Alle faciliteter

Sjov for alle

Et ophold på Landal Het Vennenbos er èn stor fest. Tag en dukkert i poolen i det tropiske badeland, klatre i legelandet, find vejen igennem labyrinten eller spil bowling. Bollo, Puk & Pelle er der selvfølgelig også til at feste!
Se alt det sjove

Nyd lækker italiensk mad i den nye Pizza Limone

På Landal Het Vennenbos kan du nu få næsten alt, hvad det italienske køkken har at byde på. Nyd den hyggelige atmosfære, få en varm velkomst, god musik og en drink, og kig ind i det åbne køkken, hvor der bliver jongleret med pizzadejen. Det kan næsten ikke blive mere italiensk! I Pizza Theater kan børnene lave deres egen pizza, før den bliver bagt i den træfyrede pizzaovn. En fuldendt oplevelse!

Ny restaurant

Kan I lide god mad? Så skulle I prøve den nye restaurant på den hyggelige Park Plaza. Her tilberedes de lækreste retter med stor passion af friske, lokale råvarer, som ofte er økologiske og bæredygtige. I restauranten kan I få en dejlig frokost eller nyde en hyggelig middag. Kigger I snart forbi?
Mad og drikke

Hyggeligt samvær hos Park Plaza

En kop kaffe, en is til børnene eller en frisk salat til frokost. Fra en hurtig snack til en lækker middag. Hos Park Plaza kan du opleve vores gæstfrihed og service fra tidlig morgen og til sen aften i en af vores fem restauranter.

Mad og drikke

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal Het Vennenbos er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager ligeledes hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Nord Brabant

  • Landal De Vers
  • Landal Duc de Brabant

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks