Ud på tur

Der er meget at lave og opleve på vores parker, men områderne omkring parkerne har også meget at byde på. Her på siden kan du finde inspiration til en dagturs med hele familien.
  • Masser af sjov for hele familien
  • Eventyr, spænding og sjov
  • Tag på tur sammen

Spænding og oplevelser

Kan du lide spænding og sjov? Oplev en uforglemmelig dag i en af forlystelsesparker tæt på vores ferieparker. Du får en dag fuld af sjove og spændende attraktioner med din familie og venner. Her er sjov for både unge og gamle.
Forlystelsesparker rundt om ferieparkerne

En vild oplevelse

En tur til zoologisk have er en fornøjelse for både børn og voksne, for hvem blive ikke begejstret for alle de interessante dyr? Oplev både se søde aber, farverige gule, vilde øgler og besøg bondegårdsdyr. Oplev en uforglemmelig dag med hele familien!
Dyreparker rundt om ferieparkerne

Kulturelle oplevelser

Interessant og lærerigt for både børn og voksne. Du kan her læse om nogle af museerne, som I let kan besøge under jeres ferie på en af ferieparkerne. Oplev kultur med hele familien, en uforglemmelig og interessant tur.
Museer rundt om ferieparkerne

Sammen i naturen

Udforsk området og fordyb dig i naturen. Vores parker ligger meget tæt på naturområder, som du selv kan udforske. Der er også forskellige naturoplevelser som Råbjerg Mile. Uanset om du ønsker at være aktiv eller slappe af, har naturen noget for enhver smag!
Naturoplevelser omkring parkerne