Vandsport

Rønbjerg er beliggende lige ud til den smukke Limfjord, og har de ideelle omgivelser for wakeboarding, windsurfing eller kitesurfing.

Om sommeren kan du prøve wakeboarding på parken og længere nede af fjorden finder I skønne surfspots, hvis I selv har udstyr.

Med en beliggenhed midt i klitterne helt ud til vandet og tæt på den hyggelige fiskerby Hirtshals, er det oplagt at prøve kræfter med aktiviteter på vandet, når I holder ferie på Landal Fyrklit.

I kan få undervisning i surfing og SUP board, forholdende er helt perfekte i Vesterhavet.

Vil du prøve at surfe? Så tag surfbrættet under armen og prøv det af ved det foretrukken surf spot ved Løkken Strand. Ferieparken ligger blot 400 meter fra Løkken strand og dermed Vesterhavet. 

Der er også mulighed for at kitesurfe, sup surfe, ro i kajak og alle vandhundende kan få en dukkert i Vesterhavet!

Omgivelserne rundt om Landal Ebeltoft er et paradis for kitesurfere. Blot 500 meter fra ferieparken finder du Kite spot Øer.

Her kan du lære alt om kitesurfing, da det er en sport fuld af udfordring, fart, høje hop og action

For mere information omkring lektioner kontakt Thomas Lucas via. e-mail: lucaskiteskole@gmail.com.

Foto: Cornelius Ledang

Søerne ved Silkeborg ligger få kilometer fra ferieparken, og har de smukkeste omgivelser til en afslappende dag på vandet.

I kan sejle i en rigtig hjuldamper ud til Himmelbjerget eller hop i kanoen og nyd den smukke natur.

Få kilometer fra Landal Seawest ligger Hvide Sande. Havnebyen er omgivet af Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, så her er der rig mulighed for at udforske vandsport.

Besøg blandt andet Hvide Sandes Kabelpark - hvor du både kan stå på vandski eller wakeboard. 

Et ophold på Landal Middelfart indbyder til aktiviteter på vandet og der er nok at vælge imellem. Prøv kajak sejlads, jolle sejlads, paddleboard og dykning eller tag en tur på hvalsafari.

Foto: Nicklas Jessen, VisitDenmark
Book ferien nu
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato