Velkommen til Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omgivet af skove, bakker og søer. Kom og slap af i de smukke omgivelser og nyd en gå- eller cykeltur med dansk natur omkring dig. For sportsentusiasterne er der masser af aktiviteter i området. Vandretur, mountainbike eller jogging - alt er tæt på parken. I ferieparken er der også rigeligt at opleve for både børn og voksne. For eksempel kan I more jer med den 56 meter lange rutsjebane, en minigolfbane og to tennisbaner. Eller spis aftensmad på restauranteren og og nyd panorama-terrassen. Landal Søhøjlandet leverer underholdning, oplevelser og feriehygge for både børn og voksne.

Action og afslapning

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omringet af skove, bakker og søer i Silkeborg. Her kan du slappe helt af i den smukke natur eller prøve de mange sportsaktiviteter i området.
 • 178 ferieboliger
 • Tropisk badeland
 • Beliggende i enestående natur
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal Søhøjlandet?

Hos Landal Søhøjlandet får du

 Egen feriebolig midt i naturen ved skov og sø
 Indendørs aktiviteter som sportshal, kreativt værksted og klatrevæg
 Udendørs aktiviteter som legeplads, hoppepude, forhindringsbane, minigolf og bueskydning
 Masser af stier til cykling og vandring
 Ny restaurant og butik med lokale råvarer
 Mulighed for golf på Søhøjlandet Golfklub

Masser af sjov og leg

Oplevelser og underholdning er noget af det vigtigste ved en ferie. På Landal Søhøjlandet kan både børn og voksne more sig med de mange spændende aktiviteter og faciliteter.

Lad for eksempel børnene boltre sig på legepladsen, hoppepuden og forhindringsbanen, eller lad dem udforske deres kunsteriske side i vores kreative værksted.
Læs mere

Attraktioner

Landal Søhøjlandet ligger placeret midt i det smukke område, Gjern Bakker, tæt på Silkeborg. Her kan I slappe af i den flotte danske natur og udforske de mange bakker, søer og skove til bens, på cykel eller i båd. I kan også tage på udflugt til bl.a. sjove Djurs Sommerland eller til kulturelle og spændende Aarhus.
Omgivelserne

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Prøv Danmarks største rutschebaner, det store vandland og de mere end 60 forlystelser for hele familien i Djurs Sommerland. Få rabat på dine billetter ved køb hos Landal Søhøjlandet og gå direkte ind i Nordens største sommerland.
Læs mere her

Green Key

Landal Søhøjlandet er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Hos Landal gør vi således ikke kun alt, hvad vi kan, for at gøre jeres ophold komfortabelt og sjovt. Vi gør også meget for at passe på miljøet og samfundet.

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan du glæde dig i ro og mag og vide, at det snart er ferie!
 • Morgenmadspakker
 • Opredte senge
 • Linned til barneseng
 • Håndklæder eller viskestykker
 • Komfort, Premium eller Deluxe pakke
 • Pejsepakke
 • Stor eller lille dagligvarepakke
 • Grillpakke
Tilkøbspakker