Velkommen til Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omgivet af skove, bakker og søer. Kom og slap af i de smukke omgivelser og nyd en gå- eller cykeltur med dansk natur omkring dig. For sportsentusiasterne er der masser af aktiviteter i området. Vandretur, mountainbike eller jogging - alt er tæt på parken. I ferieparken er der også rigeligt at opleve for både unge og gamle. For eksempel et badeland med en 56 meter lang rutsjebane, en minigolfbane og to tennisbaner. Eller spis aftensmad på restauranteren og nyd den panorama terrassen. En fornøjelse for både gamle og unge!

Action og afslapning

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omringet af skove, bakker og søer i Silkeborg, hvor du kan slappe helt af. Oplev også de mange sportsaktiviteter i området.
  • 178 ferieboliger
  • Tropisk badeland
  • Beliggende i enestående natur
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

✓ Nyt navn, samme gode oplevelser som før
Egen feriebolig med gratis WiFi
✓ Valgfri ankomst- og afrejsedag
✓ Gratis aktiviteter & faciliteter
✓ Slutrengøring inkluderet
✓ Fri adgang til svømmehal/badeland
✓ Naturskønne omgivelser

Dayz bliver til Landal GreenParks

Vi har skiftet navn, men tilbyder stadig samme gode oplevelse.Klik for åbningstider

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Morgenmadspakker
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Oplev Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets 2 superseje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal Søhøjlandet og gå direkte ind i Djurs Sommerland.
Se mere

Masser af sjov og leg

Masser af sjov og latter er alt hvad en ferie handler om. Børnene kan lege på legepladsen, hoppepuden, forhindringsbanen og i det kreative værksted hvor de kan være kreative. 
Se mere

Attraktioner

Landal Søhøjlandet er midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bjerge, søer og skove. Cykel eller vandre en tur i bjergene og få en aktiv ferie. Du kan også opleve Nordens største sommerland Djurs Sommerland og en masse kultur i Aarhus.  
Omgivelserne