Ved naturområdet De Slufter
Mangfoldigt udvalg af ferieboliger til op til 24 personer
Swimmingpool, restaurant, cykeludlejning
Generel parkinformation
 • Er parkerne åbne?

  Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

  Nogle parker er lukkede. Under overskriften 'Situation per land' på denne side kan du finde flere oplysninger.

 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne i Tyskland vil være lukket indtil d. 7. marts.

 • Er parkerne åbne for dagsgæster?

  Som følge af regeringens retningslinjer for corona har vi på vores parker foreløbigt måttet tilpasse vores aktiviteter og faciliteter. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Dette betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for dagsgæster at besøge vores parker.

Ombooking og afbestilling

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-8-personers feriebolig

9-12-personers feriebolig

Velkommen til Landal Sluftevallei

Når vejret er klart kan man se fastlandet, men på Wadden Island Texel er du fuldstændig væk fra hverdagen i Holland. Jeres feriebolig hos Landal Sluftervallei er placeret midt imellem tilgroede klitter. Med vind i håret kan I tage på de skønneste gåture fra ferieparken. Cykel til det maritime museum, Jutters museum i Oudeschild, som bestemt er et besøg værd. Med en restaurant, indendørs badeland, legeland og watergames område, vil både voksne og børn have rigeligt at give sig til på parken. Texel golf klub ligger lige i nærheden, med over 2,945 kvadratkilometer af store greens, bunkere og vandforhindringer. I Eierlandsche Dune naturreservat kan man opleve naturens dyr og planter, enten på egen hånd eller med en natur guide.