Landals madunivers

Nyd jeres måltid i de skønne omgivelser i Brasseriet, det er én af glæderne ved at holde fri.
Brasseriet hos Landal
Brasseriet finder I på vores tre store parker; Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet og Landal Seawest. Brasserierne er alle hyggeligt og uformelt indrettet og har fokus på lækker mad med gode råvarer. Bestiller I en pizza er bunden 100% økologisk og pizzaen bliver bagt i en stenovn, så den får den helt rigtige smag og den lækre sprøde skorpe. Hver lørdag serveres der en buffet, som tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Når I bestiller drikkevarer, vil der være mulighed for at vælge lokale mærker af øl og frugtsaft. I Brasseriet vil I også have mulighed for, at møde vores skønne robotter Hollabot og Bellabot, som giver vores dygtige personale en hjælpende hånd med serveringen.

Hvor vil I booke bord?

Mad og drikke på de øvrige parker

Café Benjamin ligger smukt placeret i det maritime miljø. Her kan I nyde jeres mad i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære samtidigt med at I nyder udsigten udover vandet.

Landal Grønhøj Strand

Caféen er lukket
Caféen er desværre lukket i øjeblikket. Men vi forventer at den åbner igen i løbet af foråret 2023.

Landal Middelfart

Restauranter i området
Hos Landal Middelfart har du mulighed for at nyde lækre måltider i ferieboligen eller hos en af de gode restauranter i området. Her får du et par af vores bedste forslag til god mad i området.

Landal Fyrklit

Restauranter i området
Hos Landal Fyrklit har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad enten du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af de gode restauranter i området. Oplev disse restauranter som ligger i området:
Download Landal GreenParks-appen
  • Oplev alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Se de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteterne og faciliteterne
  • Se parkoversigt og andre praktiske informationer