Landals madunivers

Nyd jeres måltid i de skønne omgivelser i Brasseriet, det er én af glæderne ved at holde fri.
Brasseriet hos Landal
Brasseriet finder I på vores tre store parker; Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet og Landal Seawest. Brasserierne er alle hyggeligt og uformelt indrettet og har fokus på lækker mad med gode råvarer. Bestiller I en pizza er bunden 100% økologisk og pizzaen bliver bagt i en stenovn, så den får den helt rigtige smag og den lækre sprøde skorpe. Hver lørdag serveres der en buffet, som tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Når I bestiller drikkevarer, vil der være mulighed for at vælge lokale mærker af øl og frugtsaft. I Brasseriet vil I også have mulighed for, at møde vores skønne robotter Hollabot og Bellabot, som giver vores dygtige personale en hjælpende hånd med serveringen.

Hvor vil I booke bord?

Mad og drikke på de øvrige parker

Café Benjamin ligger smukt placeret i det maritime miljø. Her kan I nyde jeres mad i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære samtidigt med at I nyder udsigten udover vandet.

Landal Grønhøj Strand

Hos Café Grønhøj Strand kan hele familien nyde et lækkert måltid i hyggelige omgivelser. Menukortet består af frisklavede pizzaer, burgere, salater, velsmagende børneretter mm. Her er fokus på gode råvarer og velsmag. Drikkekortet består af lokale øl, gode vine samt forfriskende sodvand. Vi glæder os til at tage imod jer.

Ring på 98 88 34 85 for bordreservation.

Landal Middelfart

Restauranter i området
Hos Landal Middelfart har du mulighed for at nyde lækre måltider i ferieboligen eller hos en af de gode restauranter i området. Her får du et par af vores bedste forslag til god mad i området.

Landal Fyrklit

Restauranter i området
Hos Landal Fyrklit har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad enten du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af de gode restauranter i området. Oplev disse restauranter som ligger i området:
Download Landal GreenParks-appen
  • Oplev alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Se de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteterne og faciliteterne
  • Se parkoversigt og andre praktiske informationer