Landals madunivers

Nyd jeres måltid i de skønne omgivelser i restauranten, det er én af glæderne ved at holde fri.
Book nu
Brasseriet hos Landal
Brasseriet finder I på vores tre store parker; Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet og Landal Seawest. Brasserierne er alle hyggeligt og uformelt indrettet og har fokus på god råvarer. Hver lørdag serveres der en buffet, som tager udgangspunkt i årstidens råvarer. I Brasseriet vil I også have mulighed for, at møde vores skønne robotter Hollabot og Bellabot, som giver vores dygtige personale en hjælpende hånd med serveringen.

Hvor vil I booke bord?
Download Landal GreenParks-appen
  • Oplev alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Reserver en aktivitet eller en facilitet
  • Når du er ankommet til parken, vil appen navigere dig til den reserverede indkvartering

Mad og drikke på de øvrige parker

Café Benjamin ligger smukt placeret i det maritime miljø. Her kan I nyde jeres mad i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære samtidigt med at I nyder udsigten udover vandet.

Landal Grønhøj Strand

Caféen er lukket
Caféen er desværre lukket i øjeblikket. Men vi forventer at den åbner igen i løbet af foråret 2023.

Landal Middelfart

Restauranter i området
Hos Landal Middelfart har du mulighed for at nyde lækre måltider i ferieboligen eller hos en af de gode restauranter i området. Her får du et par af vores bedste forslag til god mad i området.

Landal Fyrklit

Restauranter i området
Hos Landal Fyrklit har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad enten du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af de gode restauranter i området. Oplev disse restauranter som ligger i området: