Landals madunivers

Brasseriet finder I på Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet og Landal Seawest. Det er en koncept restaurant hvor omgivelserne godt nok er forskellige men menukortet er det samme med fokus på økologi og gode råvarer samt lokalt øl og saft.

Nyd jeres måltid i de skønne omgivelser i restauranten, det er én af glæderne ved at holde fri.

Hvor vil I nyde jeres mad?

Brasserie
En hyggelig og intim stemning er det der kendetegner Brasseriet på Landal Rønbjerg. Restauranten er opdelt i runde båse med behagelige møbler, hvor I kan nyde hinandens selskab og den gode mad.

Brasserie
Brasseriet er lyst og flot indrettet og har udsigt både ud over parken og det åbne køkken, så I kan følge med i det hele mens I spiser en god middag.

Brasserie
Brasseriet er lyst og venligt indrettet i et åbent rum, hvor den omkringliggende natur tænkt ind i indretningen. Her kan I mærke naturen helt tæt på mens I nyder jeres mad. 

Café Benjamin ligger smukt placeret i det maritime miljø. Her kan I nyde jeres mad i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære samtidigt med at I nyder udsigten udover vandet.

Café Oldschool
Café Oldschool byder velkommen med lækker mad, gode vine, et stort udvalg af øl og ikke mindst en virkelig hyggelig stemning. Her er det nemt at forkæle jer selv med et ekstra glas vin til maden og virkelig nyde at I har fri.

Landal Middelfart

Restauranter i området
Hos Landal Middelfart har du mulighed for at nyde lækre måltider i ferieboligen eller hos en af de gode restauranter i området. Her får du et par af vores bedste forslag til god mad i området.

Landal Fyrklit

Restauranter i området
Hos Landal Fyrklit har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad enten du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af de gode restauranter i området. Oplev disse restauranter som ligger i området:
Book din næste ferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato