Dagsgæst på Landal Søhøjlandet

Kom og få en sjov dag!
En dag fuld af oplevelser
Kom og få en sjov dag hos Landal Søhøjlandet. Som dagsgæster har I mulighed for at benytte både badeland og legeland, så der er aktiviteter og sjove oplevelser nok til en hel dag og hvis én dag ikke er nok, er I naturligvis velkomne igen og igen. Husk altid at holde jer opdateret omkring aktuelle åbningstider i vores Landal App.

Her finder du information om:
Åbningstider og betingelser
Se åbningstider for dagsgæster via vores app. Alle weekender og skoleferier lukket ind til klokken 12 for dagsgæster. Vi forbeholder os retten til at lukke for dagsgæster på dage med høj belægning for at sikre en god og tryg oplevelse for alle.
Beeld materiaal HSN Noordermarkt
Plask og Pizza
Få en forrygende søndag* med familien i vores tropiske badeland, og når sulten kalder, hopper I blot i tøjet og så serverer vi lækre pizzaer enten på tallerken eller som buffet i Brasseriet. Se åbningstider i vores app. Download appen via App Store eller Google Play.

129 DKK pr. person** (Børn til og med 2 år er gratis)

* Tilbuddet gælder hver søndag, dog ikke i skolernes ferie og helligdage
** Der kan være et depositum på armbånd, dette afhænger af ferieparken
Brunch | Ferie i Danmark | Landal
Brunch i weekenden
Sov længe og nyd weekenden! Start dagen langsomt op med en lækker brunch tallerken i restauranten. Vi serverer brunch hver lørdag og søndag. Se serveringstidspunkt i vores app. Brunch skal bestilles senest dagen før.

Voksne DKK 159,- pr. person og børn DKK 89,- pr. person
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold