Velkommen til Landal Het Land van Bartje

Et ophold på Landal Het Land van Bartje byder på sjov, oplevelser og aktiviteter for gæster i alle aldre. Ferieparken ligger i Hondsrug bakkerne midt i det smukke Drenthe skovområde. Herfra kan I opleve de mange flotte vandre- og cykelruter, der blandt andet fører jer gennem Drenthes heder fyldt med lyng. På ferieparken kan hele familien more sig i dagevis med de mange sjove aktiviteter og faciliteter. Besøg rideskolen, legepladserne og badelandet – der er familie underholdning til mange timer! Når vejret er godt forvandles det indendørs badeland til en stor, opvarmet udendørs pool. Så kan I nyde vejret direkte fra bassinet. Husk også at besøge den indendørs legeplads, Bartjes Bondegård, hvor der er sandkasse, teater og meget mere sjov. Her kan børnene slå sig løs, mens forældrene kan tage sig en kop kaffe på terrassen.

I Drenthes skove

Der er så mange forskellige muligheder på Landal Het Land van Bartje. Her kan I i tage på tur i naturen til fods eller på cykel, ride en tur eller springe i vandet i badelandet.
  • 400 ferieboliger
  • Badeland med vandrutschebane og soppebassin
  • Pony-rideskole
Alle faciliteter

Dage med sjov og leg

På Landal Het Land van Bartje handler ferie om at have det sjovt og hyggeligt sammen. Her kan I lege på den indendørs - eller udendørs legeplads, ride på ponyer eller spille minigolf, bordtennis og fodbold.
Børn

Oplev Drenthes skove

Tag på opdagelse i skovene og naturen i området omkring Landal Het Land van Bartje. Enten er til fods, i en overdækket hestevogn eller på cykel. Der mange smukke oplevelser, der venter på jer. I kan også tage en tur på "Lopifit" en form for elektrisk løbehjul, hvor I hurtigt og let kan komme rundt.
Vandre- og cykelture

Green Key

Landal Het Land van Bartje er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Hos Landal gør vi således ikke kun alt, hvad vi kan, for at gøre jeres ophold komfortabelt og sjovt; vi gør også meget for at passe på miljøet og samfundet. 

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks