Velkommen til Landal Het Land van Bartje

Et ophold hos Landal Het Land van Bartje byder på sjov, oplevelser og aktiviteter for gæster i alle aldre. Ferieparken ligger i Hondsrug-bakkerne midt i det smukke Drenthe skovområde. Herfra kan I udforske de mange flotte vandre- og cykelruter, der blandt andet fører dig gennem Drenthes heder fyldt med lyng. På ferieparken kan hele familien more sig i dagevis med de mange sjove aktiviteter og faciliteter. Besøg rideskolen, legepladserne og badelandet for mange timers familieunderholdning. Når vejret er godt forvandler det idnendørs badeland sig til en stor, opvarmet udendørs pool. Så kan I nyde vejret direkte fra bassinet. Husk også at besøge den indendørs legeplads, Bartjes Bondegård, hvor der er sandkasse, teater og meget mere sjov, kan børnene slå sig løs, mens forældrene kan tage sig en kop kaffe på terassen imens.

I Drenthes skove

Der er så meget at se og gøre på Landal Het Land van Bartje. Her kan I udforske den omkringliggende natur til fods eller på cykel, tage en ridetur, eller springe i vandet i badelandet.
  • 400 ferieboliger
  • Badeland med vandrutschebane og soppebassin
  • Pony-rideskole
Alle faciliteter Kontaktinformation

En masse sjov og leg

På Landal Het Land van Bartje handler ferie om at have det sjovt og hyggeligt sammen. Her kan I lege i den indendørs eller udendørs legeplads, ride på ponyer eller spille minigolf, bordtennis og fodbold.
Børn

Opdag Drenthes skove

Udforsk skovene og naturen i området omkring Landal Het Land van Bartje. Hvad end det er til fods, i en overdækket vogn eller på cykel, er der masser af smukke oplevelser der venter. Du kan også tage en tur på "Lopifit" en form for elektrisk løbehjul, hvor du hurtigt og let kan komme rundt.
Vandre- og cykelture

Green Key

Landal Het Land van Bartje er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Hos Landal gør vi således ikke kun alt, hvad vi kan, for at gøre jeres ophold komfortabelt og sjovt. Vi gør også meget for at passe på miljøet og samfundet.