Velkommen til Landal Het Land van Bartje

Rid på en pony, ta på vandretur, hvad med en shoppetur eller et kig på de historiske stendysser. Et ophold hos Landal Het Land vann Bartje tilbyder underholdning for både unge og gamle. De 400 ferieboliger på parken ligger i Hondsrug bakkerne midt i Drenthe skovområder. Fra ferieparken, kan du kan du udforske de fantastiske vandre- og cykelruter samt marker af lyng og heder ved Drenthe. Med vores egen ponyranch, legeland og badeland er der rigeligt at se og lave på parken! Bartje's bondegård er en indendørs børne-legeplads hvor børn såvel som voksne have det skægt. Derudover er der også Bollo-klubben med et Sjov & underholdnings program. En sandkasse og en legeplads. Bartjes bondegård har også en stor terasse, et poolbord, og et læseområde. Når der er godt vejr bliver det indendørs badeland transformeret til en stor opvarmet udendørs pool. Landal Het Land van Bartje er det perfekte sted, uanset vejret.

I Drenthes skove

Der er så meget at se og lave ved Landal Het Land van  Bartje. Tag en ridertur på en pony, lav håndværk med Bollo, Plask rundt i badelandet eller hop på mountainbiken og cyklen og ta på en vidunerlig tur gennem Drenthe's skove.
  • 400 fritlæggende ferieboliger
  • Indendørs badeland med soppe bassin og vandrutschebane
  • Pony ranch
Alle faciliteter Kontakt information

En masse sjov og leg

Det hele handler om at have det sjovt sammen. Hos os er der mulighed for at spille bold, på multi-banen, boltre sig ved water games området eller hoppe på trampolinen. Børnene vil ikke kunne få nok, på Bartje's farm, men både indendørs og udendørs legepladser. Der er selvfølgelig også bordfodbold og minigolf.
Børn

Opdag Drenthes skove

Lej en cykel på Landal Het Land van Bartje og udforsk skovene ved Odoorn-Exloo. Eller udforsk omgivelserne til fods eller i overdækket vogn. Fortrækker du at udforske omgivelserne på en ekstra speciel måde? Så vil en Lopifit være lige noget for dig!
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Din bekymringsfrie ferie kan officielt begynde. Sengene er allerede redt og klar til jeg når i ankommer, uden beregning selvfølgelig! Sengetøjet vil blive fjernet igen når i afrejser - ren luksus. Kunne du tænke dig at dit ophold bliver endnu mere komfortabel? I så fald kan du booke en pakke, eller en af de mange ekstra servicer.

Green Key

Landal Het Land van Bartje er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Drenthe

Udforsk Drenthe regionen