Velkommen til Landal Miggelenberg

I kan træde direkte ind i skoven fra jeres terrasse foran din feriebolig. Her er der stor sansynlighed for at møde nogle af skovens beboere. Under jeres ophold hos Landal Miggelenberg ved veluwe er I et med naturen. I kan ikke stå for tidligt op! Før solen står op er naboerne allerede i gang med at bygge rede eller lede efter mad! Børnene vil underholde sig selv i timevis i eventyrslottet, på legepladsen eller på minigolfbanen. Man finder både smuk natur og spændende kultur i området. De Hoge Veluwe National park, Museonder Museum, Jachthuis sint Hubertus og Kröller-Müller Museum er alle placeret i området. Uanset om man er interesseret i natur, kultur eller spænding, er en feriebolig i Hoenderloo det perfekte udgangspunkt for familier med børn.

I hjertet af skoven

Midt i skoven fyldt med bakker og skov er du isoleret fra den civiliserede verden. Træd ud af døren fra din bungalow og direkte ind i naturen. Gå en lang tur med hele familien i det grønne. Er du klar til et nyt eventyr i morgen?
  • 270 fritliggende ferieboliger
  • Nyrenoveret brasserie Miggelenberg
  • Eventyrslot
Alle faciliteter Kontakt information

Nye fritliggende ferieboliger

På denne park finder du 51 helt nye, bæredygtige fritliggende ferieboliger. De luksuriøse og smagfulde ferieboliger er placeret i et åbent område i skoven, og er bygget med den nyeste teknologi i forhold til bæredygtighed.

Læs anmeldelser for Landal Miggelenberg

Timevis af sjov og leg

Overnat i skoven, og mød beboerne i skoven. Der er så meget sjovt at lave, for både unge og gamle. Klatre og klatre i eventyr slottet, kig efter sommerfugle, i sommerfulgehaven, eller ha det sjovt i dyreengen. Vil du være med til vandkrig i den indendørs pool? Rigelig af underholdning!
Udforsk alt det sjove

nye højder

Få et sug i maven på vores nye svævebane, som er mere end 100 meter lang! Svæv højt over jorden, mens du nyder den fantastisk udsigt ovenfra! Er du en rigtig Daredevil, der tør udfordre højderne? I så fald skal du være mindst 1,30 meter høj. Billetter kan købes i receptionen fra € 5 per person.

Ta ud og udforsk sammen

På grund af den perfekte placering af ferieboligen, vil du have rigeligt af natur rundt omkring dig. Hop på din cykel, og oplev diversiteten af Veluwe. Kilometervis af spectakulær natur venter på dig. Cykel en lille tur, og du vil komme til Kröller-Müller Museummet. Noget for alle!
Vandre og cykelruter

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge ved ankomst? På dine dagligvarer leveret, eller foretrækker du et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan ment booke din pakke og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Miggelenberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Gelderland

Opdag Gelderland området