Velkommen til Landal Miggelenberg

I kan træde direkte ind i skoven fra jeres terrasse foran din feriebolig. Her er der stor sansynlighed for at møde nogle af skovens beboere. Under jeres ophold hos Landal Miggelenberg ved veluwe er I et med naturen. I kan ikke stå for tidligt op! Før solen står op er naboerne allerede i gang med at bygge rede eller lede efter mad! Børnene vil underholde sig selv i timevis i eventyrslottet, på legepladsen eller på minigolfbanen. Man finder både smuk natur og spændende kultur i området. De Hoge Veluwe National park, Museonder Museum, Jachthuis sint Hubertus og Kröller-Müller Museum er alle placeret i området. Uanset om man er interesseret i natur, kultur eller spænding, er en feriebolig i Hoenderloo det perfekte udgangspunkt for familier med børn.

I hjertet af skoven

Midt i skoven fyldt med bakker og skov er du isoleret fra den civiliserede verden. Træd ud af døren fra din bungalow og direkte ind i naturen. Gå en lang tur med hele familien i det grønne. Er du klar til et nyt eventyr i morgen?
  • 270 fritliggende ferieboliger
  • Brasserie Miggelenberg
  • Eventyrslot
Alle faciliteter

Nye fritliggende ferieboliger

Udover et omfattende udvalg af forskellige bungalows finder du også 51 unikke og bæredygtige, fritstående ferieboliger på denne park.

Vores ferieboliger

Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 64,- pr. person og turistskat på dkr. 8,- pr. pers. pr. nat

Hvad med en ferie i en hel speciel feriebolig? Opdag det unikke 4 personers træ-hus (type 4CTH) i tre meters højde.

Alle ferieboliger

Fornyet Snackbar

Har du ikke lyst til at lave mad? Hos den fornyede Snackbar kan du købe de lækreste snacks. Køb en is efter en eftermiddag fyldt med vandsjov eller nyd en friskbagt pizza i din bungalow. Dejlig og nem mad hører til en ubekymret og afslappet ferie.

Timevis af sjov og leg

Overnat i skoven og mød beboerne i skoven. Der er så meget sjovt at lave, for både unge og gamle. Klatre en tur op i eventyr slottet, kigge efter sommerfugle i sommerfulgehaven, eller have det sjovt i dyreengen. Vil I være med til vandkrig i den indendørs pool? Rigelig af underholdning!
Udforsk alt det sjove

Hunde ferieboliger

På Landal Aelderholt kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

nye højder

Få et sug i maven på vores nye svævebane, som er mere end 100 meter lang! Svæv højt over jorden, mens du nyder den fantastisk udsigt ovenfra! Er du en rigtig Daredevil, der tør udfordre højderne? Der er lukket, når vejret er dårligt samt fra november til og med februar.

Tag på opdagelse sammen

Ferieboligens perfekte placering gør, at I er omgivet af dejlig natur. Hop på jeres cykler, og oplev mangfoldigheden i Veluwe. Kilometervis af spektakulær natur venter på jer. Cykel en lille tur til Kröller-Müller Museummet. Noget for alle!
Vandre og cykelruter

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge ved ankomst? På dine dagligvarer leveret, eller foretrækker du et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan ment booke din pakke og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Miggelenberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks