Velkommen til Landal Miggelenberg

I kan træde direkte ind i skoven fra jeres terrasse foran din feriebolig. Her er der stor sansynlighed for at møde nogle af skovens beboere. Under jeres ophold hos Landal Miggelenberg ved veluwe er I et med naturen. I kan ikke stå for tidligt op! Før solen står op er naboerne allerede i gang med at bygge rede eller lede efter mad! Børnene vil underholde sig selv i timevis i eventyrslottet, på legepladsen eller på minigolfbanen. Man finder både smuk natur og spændende kultur i området. De Hoge Veluwe National park, Museonder Museum, Jachthuis sint Hubertus og Kröller-Müller Museum er alle placeret i området. Uanset om man er interesseret i natur, kultur eller spænding, er en feriebolig i Hoenderloo det perfekte udgangspunkt for familier med børn.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Nye fritliggende ferieboliger

Udover et omfattende udvalg af forskellige bungalows finder du også 51 unikke og bæredygtige, fritstående ferieboliger på denne park.

Vores ferieboliger

 • Circa 50 m²
 • Fritliggende
 • To soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Åben pejs
 • Et badeværelse
ma 14 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.333
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 8,- pr. pers. pr. nat

 • Fritliggende
 • Fire soveværelser
 • Pigeværelse med to juniorsenge på første etage
 • Opvaskemaskine
 • Et badeværelse
ma 14 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 1.556
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 8,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 124 m²
 • Fritliggende
 • Fire soveværelser
 • Sauna (3 personers)
 • Vaske/tørre kombination
 • To badeværelser
ma 7 dec 2020, 4 nætter
Nu fra dkr 3.119
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på dkr. 8,- pr. pers. pr. nat

se Landal Miggelenberg på kortet

Vores nye eventyrslot er åben!

Landal Miggelenberg har renoveret parkens Eventyrslot! Her er garanteret masser af sjov og leg med bl.a. 7 tårne og 2 store rutsjebaner. 2 af de 7 tårne er hele 9 meter høje! Mens børnene boltrer sig og klatrer, kan forældrene nyde en skøn bid mad eller en drink på terrassen. Det nye Eventyrslot er nu åbent.

Timevis af sjov og leg

Overnat i skoven og mød beboerne i skoven. Der er så meget sjovt at lave, for både unge og gamle. Klatre en tur op i eventyr slottet, kigge efter sommerfugle i sommerfulgehaven, eller have det sjovt i dyreengen. Vil I være med til vandkrig i den indendørs pool? Rigelig af underholdning!
Udforsk alt det sjove

Hunde ferieboliger

På Landal Aelderholt kan I bo med jeres firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen indeholder en hundekurv i plastik, et hundebur og en højdejusterbar mad- og vand beholder. Den indhegnede have gør, at hunden nemt kan løbe rundt udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

nye højder

Få et sug i maven på vores nye svævebane, som er mere end 100 meter lang! Svæv højt over jorden, mens du nyder den fantastisk udsigt ovenfra! Er du en rigtig Daredevil, der tør udfordre højderne? Der er lukket, når vejret er dårligt samt fra november til og med februar.

Tag på opdagelse sammen

Ferieboligens perfekte placering gør, at I er omgivet af dejlig natur. Hop på jeres cykler, og oplev mangfoldigheden i Veluwe. Kilometervis af spektakulær natur venter på jer. Cykel en lille tur til Kröller-Müller Museummet. Noget for alle!
Vandre og cykelruter

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller foretrækker du et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Miggelenberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks