Aktiv og sjov lejrskole i naturen

Tag klassen med på lejrtur i Jylland eller på Fyn!
Kontakt os
Hvor i landet vil I på lejrskole?
Sådan booker I jeres lejrskoleophold
Ønsker I at komme på lejrskole i Danmark og bo midt i den skønne danske natur? Så har Landal de helt rette omgivelser og faciliteter til jeres lejrskoleophold.

Vi tilbyder lejrskoler til alle klassetrin – uanset om I er indskoling, mellemtrin, udskoling eller overbygning. I kan få mere information eller booke jeres klasseophold ved at skrive en mail til info@landal.dk eller ringe på 78 75 82 35. Så kan I få god vejledning til, hvordan I får den bedste lejrskole fuld af oplevelser for alle.

Lejrskoler kan ikke afholdes i skolernes ferier samt andre udvalgte datoer. Kontakt os for at høre om specifikke datoer.
Aktiv og sjov lejrskole i naturen

Tag klassen med på lejrtur i Jylland eller på Fyn, hvor der er skønne naturoplevelser og fart over feltet med sjove aktiviteter for alle klassetrin.

Hos Landal GreenParks kan I tilbringe lejrturen på en af vores ferieparker, hvor I kan benytte vores faciliteter såsom badeland, sportshal, boldbaner og meget mere. Parkerne ligger midt i den flotte natur, hvor der også er mulighed for en masse af sjove aktiviteter og opdagelser.