Lejrskole hos Landal GreenParks – masser af sjove aktiviteter

Aktiv og sjov lejrskole i naturen

Tag klassen med på lejrtur i Jylland eller på Fyn, hvor der er skønne naturoplevelser og fart over feltet med sjove aktiviteter for alle klassetrin.

Hos Landal GreenParks kan I tilbringe lejrturen på en af vores ferieparker, hvor I kan benytte vores faciliteter såsom badeland, sportshal, boldbaner og meget mere. Parkerne ligger midt i den flotte natur, hvor der også er mulighed for en masse af sjove aktiviteter og opdagelser.

Sådan booker du:

Er I fristet til at holde lejrskole i midten af naturen? Vi har lavet en oversigt over de enkelte parker, hvor I kan finde yderligere oplysninger om priser og forslag til oplevelser. 

Læs mere om vores skønne parker herunder.

Vi tilbyder lejrskoler til alle klassetrin – uanset om I er indskoling, mellemtrin, udskoling eller overbygning.

I kan få mere information eller booke jeres klasseophold ved at skrive en mail til info@landal.dk eller ringe på 78 75 82 35. Så kan I få god vejledning til, hvordan I får den bedste lejrskole fuld af oplevelser for alle.

Se betingelserne her

Lejrskole i Nordjylland, Landal Rønbjerg

Med lejrskole hos Landal Rønbjerg kan I opleve Nordjylland og samtidig få en action-pakket lejrskole fyldt med sjove aktiviteter på den store feriepark, der byder på stort badeland, svømmehal, sportshal, bowling og meget mere.

Her kan I udforske Limfjorden, sejle til den bilfri ø – Livø eller besøge Limfjordsmuseet. I kan også besøge Stenaldercenter Ertebølle, vikingeborgen Aggersborg, Vitskøl Kloster eller tage en tur til Aalborg, der byder på spændende kultur, zoologisk have og meget mere.

Læs mere her

Lejrskole i Nordjylland, Landal Fyrklit

Mærk historiens vingesus og naturens enorme kræfter, når I bor midt i klitterne med udsigt over Skagerrak og tæt på bunkerne fra 2. Verdenskrig.


Der er masser af spændende steder at besøge i området blandt andet Nordsøen Oceanarium hvor I kan dykke ned i havets hemmeligheder, Bunkermuseet hvor I kan opleve livet i og omkring bunkerne under 2. Verdenskrig eller I kan tage på oplevelse i naturen omkring jer.
Læs mere her

Lejrskole i Midtjylland, Landal Søhøjlandet

Tag eleverne med på udflugt til det smukke område omkring Silkeborg, hvor de grønne skove, store søer og bakkede landskab danner rammerne for en spændende lejrskole. Hos Landal Søhøjlandet kan I benytte badelandet, sportshallen, boldbanerne og de andre faciliteter på parken.

I området kan I også sejle i kano, cykle, gå ture og tage på opdagelse i de mange spændende steder i området. Eller I kan besøge Aarhus, Den gamle by, Moesgaard Museum, Energimuseet, Himmelbjerget eller Silkeborg Museum, hvor Tollundmanden holder til.

Læs mere her

Lejrskole på Fyn, Landal Middelfart

Landal Middelfart ligger smukt placeret helt ned til Fænøsund og lige ved siden af Hindsgavl Dyrepark. Her er det oplagt at bruge både vandet og naturen som en del af oplevelsen ved at være på lejrskole. Tag på hval safari i Lillebælt eller kajaktur i Fænøsund, gå på opdagelse i Dyrehaven eller prøv kræfter med bridge walking på den Gamle Lillebæltsbro.

De kulturelle oplevelser er heller ikke langt væk - i Odense er der rig mulighed for at gå på museer og blandt andet lære mere om H.C Andersen.
Læs mere her

Lejrskole i Vestjylland, Landal Seawest

Oplev den smukke vestkyst ved Landal Seawest, hvor der foruden det store badeland, sportshal og bowling også er mange spændende naturoplevelser at finde.

Her kan I udforske vestkysten og vadehavet, lede efter rav, tage på sælsafari i Esbjerg, oplev naturen fra en skinnecykel, besøge Danmarks ældste by, Ribe, hvor der er domkirke og vikingemuseum. I kan også besøge Tirpitz-museum , hvor I bl.a. kan lære om 2. Verdenskrig, bunkere og havets guld – rav.

Læs mere her

Lejrskole i Ebeltoft eller ved Grønhøj Strand?

Vil I have skønne naturoplevelser for hele klassen i det maritime miljø ved Landal Ebeltoft eller ved den smukke strand ved Landal Grønhøj Strand?

Så skriv til os, så vi kan give et godt tilbud til jer på et klasseophold fyldt med natur og sjove aktiviteter.

I vælger selv, om I vil på eventyr og opdagelser i naturen og området, eller bare have det sjovt og hyggeligt på parken. Vi kan også hjælpe jer med at sammensætte et sjovt aktivitetsprogram eller teambuilding, der tager udgangspunkt i parkens faciliteter og naturen i området.

Lige meget hvad vil I komme hjem med masser af skønne oplevelser og minder i bagagen.

Her er plads til alle

Når I booker lejrskole hos Landal GreenParks, bestemmer I selv, hvordan I vil fordele jer i husene. Her kan I nemlig bo fra 2 til 10 personer under samme tag. Tag en snak med en af vores medarbejdere om, hvilke hustyper der bedst passer jeres klasse, så I får plads til alle på turen.

De unikke seværdigheder omkring alle vores parker:

Betingelser

I følgende perioder er det ikke muligt at booke lejrskoleophold:

 • 12.02.2021 – 28.02.2021
 • 26.03.2021 – 05.04.2021 
 • 24.04.2021 – 16.05.2021
 • 26.06.2021 – 29.08.2021
 • 15.10.2021 – 24.10.2021
 • 17.12.2021 – 02.01.2022

Priserne:

 • er gældende for lejrskoler der afholdes i 2021
 • er for ophold på hverdage, uden for ferie og helligedage
 • er gældende for det antal sovepladser huset har
 • er inklusiv sengelinned, slutrengøring, badeland samt aktiviteter inde og ude (inkluderer dog ikke udstyrsleje og særlige aktiviteter, som kræver et ekstragebyr)
 • er eksklusiv forbrugsomkostninger (El dkr. 2,75 kWh, varme dkr. 1,95 kWh og vand dkr. 10,4 pr. 0,1 m³ )

Tilbage til start