Aktiv og sjov lejrskole i naturen

Tag klassen med på lejrtur i Jylland eller på Fyn!
Kontakt os på mail
Ferieparker i Danmark | Landal
Planlæg nemt en aktiv og sjov lejrskole i naturen

Inviter klassen på en uforglemmelig lejrtur! Her venter der jer en verden af fantastiske naturoplevelser og et væld af aktiviteter, der vil sætte fart i dagen for elever på alle klassetrin.

Med Landal som jeres vært, kan I nyde lejrturen i en af vores indbydende ferieparker. Her får I adgang til et bredt udvalg af faciliteter, herunder badeland, sportshal, boldbaner og meget mere. Vore parker er beliggende i hjertet af den smukkeste natur, hvor der er rig mulighed for at udforske og deltage i en lang række sjove aktiviteter.

Vi har gjort det nemt for jer at planlægge turen. Under hver park har vi samlet forslag til undervisningsområder, der passer perfekt til parkens beliggenhed. Vi har også inkluderet information om lokale museer og andre attraktioner, der kan tilbyde en lærerig oplevelse. På denne måde kan I nemt finde de mest relevante og spændende aktiviteter for jeres klasse. Med Landal er det nemt og bekvemt at arrangere en lejrtur, der både er lærerig og sjov.

Hvor i landet vil I på lejrskole?
Sådan booker I jeres lejrskoleophold
Ønsker I at komme på lejrskole i Danmark og bo midt i den skønne danske natur? Så har Landal de helt rette omgivelser og faciliteter til jeres lejrskoleophold.

Vi tilbyder lejrskoler til alle klassetrin – uanset om I er indskoling, mellemtrin, udskoling eller overbygning. I kan få mere information eller booke jeres klasseophold ved at skrive en mail til info@landal.dk eller ringe på 70 23 20 30. Så kan I få god vejledning til, hvordan I får den bedste lejrskole fuld af oplevelser for alle.

Lejrskoler kan ikke afholdes i skolernes ferier samt andre udvalgte datoer. Kontakt os for at høre om specifikke datoer.