Velkommen til Landal Seawest

Midt i den smukke natur i Vestjylland, ikke langt fra Nordsøen, er Landal Seawest. En moderne feriepark for hele familien. Der er nok at lave på og omkring parken for både unge og gamle! Oplev klitterne i Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her finder du de bedste vandre- og mountainbike ruter i Danmark. Eller tag til Legoland med børnene. Efter en aktiv dag udendørs kan du nyde en lækker middag på en af de tre restauranter i parken. Ferieparken har en indendørs swimmingpool, et stort fitnesscenter og et wellness-område. Børnene kan nyde parken med en indendørs legeplads, jogging pads, trampoliner, minigolf og en fodboldbane.

For hele familien

Midt i den uspolerede vestjyske natur, ikke langt fra brede sandstrande, ligger Landal Seawest. En moderne feriepark for hele familien. Der er masser at lave i og omkring parken.
  • 255 ferieboliger
  • Tropisk badeland
  • Midt i unik natur
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

✓ Nyt navn, samme gode oplevelser som før
Egen feriebolig med gratis WiFi
✓ Valgfri ankomst- og afrejsedag
✓ Gratis aktiviteter & faciliteter
✓ Slutrengøring inkluderet
✓ Fri adgang til svømmehal/badeland
✓ Naturskønne omgivelser

Dayz bliver til Landal GreenParks

Vi har skiftet navn, men tilbyder stadig samme gode oplevelse.Klik for åbningstider

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Morgenmadspakker
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

LEGOLAND®

Nyd en sjov, og aktion-spækket dag med hele familien i LEGO®s fantasiverden. Du behøver ikke at elske LEGO for at more dig her. Du kan nemlig også møde de tapre riddere, eller ægte pirater i Piratland. Nyd en dag i LEGOLAND® hvilket ligger omkring 65 km fra Landal Seawest.
Se mere

Sjov for alle

Der vil hele tiden være noget for børnene at lave! De kan eksempelvis klatre i det indendørs legeland, hoppe rundt på hoppepuden og trampolinerne på legepladsen, eller spille fodbold på fodboldbanen. Der er også sørget for de yngste børn, som kan slå sig løs i det kreative værksted. Alt er muligt her!
Mere om børn

Lær Jylland at kende

Landal Seawest ligger på vestkysten af Jylland, og er omringet af smuk og uberørt natur. Der er så meget der venter på at blive udforsket, for eksempel Blåbjerg Klitplantage, hvilket ligger lige ved siden af parken. Her kan du finde Danmarks bedste mountainbike- og vandreruter. Derudover kan børnene lege indtil de ikke kan mere hos Bork Legeland.  
Omgivelserne