Oplev Holland

Oplev Hollands mange egenskaber fra en af Landal GreenParks ferieparker. Delt op i tolv provinser kan du finde over 55 ferieparker i midten af naturen. Vil du bo ved kysten, i skolen eller bjergene?
  • Hede, klitter og brede sandstrande
  • Dynamiske byer
  • Kulturelle dage for hele familien

Holland når det er bedst

Whilst the Wadden tilbyder på vilde klitter, brede strande og vandfugle, Gelderland og Overijssel tilbyder fred og ro i heden, perfekte skovklædte områder og historiske byer. I Limburg kan man næsten glemme, at man er i Holland. Syd Holland på den ene side som tilbyder den hollandske følelse om og om igen. Oplev det skønne ved Holland og vælg en ferie der passer til dig.

Ude sammen

Smukke vandreture

Oplev den skønne natur i Holland sammen med en partner eller med hele familien. Tag dine vandresko på og gå en dejlig tur igennem bakkerne i Limburg, i skoven i Drenthe eller langs stranden. Hvad er din passion? Der er et endeløst antal kilometer natur, der venter på dig.
Vandreture

Paradis for cykelister

Vågn op, solen skinnner. Er du klar til en ny dag? Takket være det store udvalg af cykelruter er Holland enhver cykelentusiasts paradis. Nyd den flotte udsigt og den friske luft i skoven, heden og klitterne.

Cykelture