Oplev Holland

Oplev Hollands mange egenskaber fra en af Landal GreenParks ferieparker. Landet er delt op i 12 provinser, og her kan du finde ober 60 ferieparker midt i naturen. Vil du bo ved kysten, i skoven eller i bjergene? Hos Landal GreenParks kan du finde det hele.

  • Hede, klitter og brede sandstrande
  • Dynamiske byer
  • Kulturelle oplevelser for hele familien

Holland når det er bedst

Holland byder på mange variede ferieoplevelser. De 12 provinser har hver deres særpræg, der gør dem fantastiske at udforske.

For eksempel byder Wadden på spændende naturoplevelser blandt klitter, brede strande og vandfugle. Gelderland og Overijssel venter bare på, at I udforsker de smukke og fredelige heder, perfekte skovklædte områder og de historiske byer. Limburg byder på et unikt bakket og grønt landskab, der er ulig noget andet i Holland. Og i Syd-Holland finder du smukke strande, farvestrålende blomstermarker og spændende storbyer såsom Haag og Rotterdam.

Hvorend i Holland, I tager hen, er der mulighed for oplevelser og udflugter, I aldrig vil glemme.

Smukke vandreture

Oplev den skønne natur i holland med din partner eller med hele familien. Tag vandreskoene på og gå en tur i Limburgs bakker, i Drenthes skove eller på stranden i Syd-Holland. Der er masser af natur, der bare venter på dig.

Vandreture

Paradis for cyklister

Det variede landskab og de mange forskellige cykelruter i Holland gør landet til enhver cykelentusiasts paradis. Hop en tur på cyklen og udforsk landet og den smukke natur på nært hold.

Cykelture