Velkommen til Landal Rabbit Hill

På Landal Rabbit Hill skal I blot åbne døren til jeres feriebolig for at se kaniner hoppe rundt, og egern springe fra træ til træ. Den rummelig designede feriepark er placeret i hjertet af Veluwe, i Nieuw Milligen nær byen Uddel. Landal Rabbit Hill er det perfekte udgangspunkt for at tage på opdagelse i området på cykel. Eller besøg en af de mange attraktioner nær Apeldoorn. Dine børn vil også være opsat på at tage i det indendørs badeland med et soppe bassin for de yngste gæster. For de sporty gæster, er der et bordtennisbord, tennis bane, Sports Arena og en rigtig svævebane (overvåget). På parken kan I nyde en lækker middag i Brasseriet, eller en snack fra Snackbar. Ønsker du friske rundstykker og andet kan du besøge vores park shop.

Centralt placeret i Veluwe

Kaninerne kommer hoppende for at byde dig og din familie velkommen til parken, som vil underholde hele familien. Gå direkte fra din feriebolig ind i skoven eller tag børnene med på eventyr ud til dyrenes eng.
  • 290 ferieboliger, 15 mobile homes, og 5 safari telte
  • Indendørs legeparadis
  • Indendørs badebassin
Alle faciliteter

Nyt brasserie

Landal Rabbit Hill er færdig med renoveringen af det nye brasserie! Brasseriet har fået nyt interiør og nye retter. Du kan få morgenmad, frokost og aftensmad i brasseriet. Fra friske, lokale råvarer - for det meste økologiske og bæredygtige - laves de mest lækre (regionale) retter med lidenskab. For en hurtig snack, kig forbi snackbaren.

Babyvenlige feriebolig

Den første ferie med en baby er spændende. Hos Landal Rabbit Hill kan du med ro i sindet nyde en ferie i den fuldt indrettede bungalow til de allermindste. Denne babyvenlige feriebolig er udstyret med alt, hvad der er brug for til en baby, så du kan nyde en afslappende ferie.
Se feriebolig

Timevis af sjov

Tid til hinanden, det er dét det hele handler om på Landal Rabbit Hill. Bollo byder børnene velkommen. Vil de danse, svømme eller tumle rundt i det indendørs legeland? Den bekymringsfrie ferie er startet.

 

Opdag alt det sjove

Ud og opleve sammen

Omgivelserne på Landal Rabbit Hill er perfekt egnet til at nyde naturen. Uanset om I foretrækker vandre- eller cykelture, venter kilometervis af natur. Efter en aktiv dag kan I vende tilbage til parken, hvor I kan slappe helt af.
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Fornyet Snackbar

Har du ikke lyst til at lave mad? Hos den fornyede Snackbar kan du købe de lækreste snacks. Køb en is efter en eftermiddag fyldt med vandsjov. Dejlig og nem mad hører til en ubekymret og afslappet ferie.

Green Key

Landal Rabbit Hill er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks