Velkommen til Landal Rabbit Hill

På Landal Rabbit Hill skal I blot åbne døren til jeres feriebolig for at se kaniner hoppe rundt, og egern springe fra træ til træ. Den rummelig designede feriepark er placeret i hjertet af Veluwe, i Nieuw Milligen nær byen Uddel. Landal Rabbit Hill er det perfekte udgangspunkt for at tage på opdagelse i området på cykel. Eller besøg en af de mange attraktioner nær Apeldoorn. Dine børn vil også være opsat på at tage i det indendørs badeland med et soppe bassin for de yngste gæster. For de sporty gæster, er der et bordtennisbord, tennis bane, multibane og en rigtig svævebane (overvåget). På parken kan I nyde en lækker middag i Resturant Woods, eller en snack fra Take Away & Snackshop. Ønsker du friske rundstykker og andet kan du besøge vores park shop.

Centralt placeret i Veluwe

Kaninerne kommer hoppende for at byde dig og din familie velkommen til parken, som vil underholde hele familien. Gå direkte fra din feriebolig ind i skoven eller tag børnene med på eventyr ud til dyrenes eng.
  • 290 ferieboliger, 18 mobile homes, og 5 safari telte
  • Indendørs legeparadis
  • Indendørs badebassin
Alle faciliteter Kontakt information

Timevis af sjov

Tid til hinanden, det er dét det hele handler om på Landal Rabbit Hill. Bollo byder børnene velkommen. Vil de danse, svømme, eller tumle rundt i det indendørs legeparadis? Den bekymringsfrie ferie er startet.

 

Opdag alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Rabbit Hill

Ud og opleve sammen

Omgivelserne på Landal Rabbit Hill er perfekt egnet til at nyde naturen. Uanset om du foretrækker vandre eller cykelture, venter kilometervis af natur. Efter en aktiv dag kan du slentre ned i parken, hvor du kan slappe helt af.
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Rabbit Hill er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre parker i Gelderland

Ta på opdagelse i Gelderland området