Hold ferie med baby – bestil på landal.dk

Ferie med hele familien

De fleste småbørnsforældre er sikkert enige i, at det kan være en udfordring at holde ferie med en baby. Lang rejsetid, varme temperaturer og fremmede lyde og dufte kan være overvældende for de aller mindste i familien, og det kan godt gå ud over feriehyggen.
  Men hos Landal GreenParks er der masser af ro, luft og albuerum til alle, også de helt små. Hvis I leder efter en god destination for jeres næste ferie med baby, så er en af Landal GreenParks' dejlige, danske ferieparker et godt bud. Her kan I roligt tage hele familien med og nyde en skøn, afslappende ferie sammen.

Inspiration til dagsture med familiens yngste

Som småbørnsfamilie kan det også være en fordel at holde ferie i trygge og mere velkendte omgivelser i Danmark. Her kan I som familie selv sætte dagsordenen og indrette jer, som I vil i de familievenlige ferieboliger tilknyttet ferieparken. Og har I lyst til at tage på opdagelse, er der masser af spændende udflugtsmål i nærheden af parkerne. Tag f.eks. familiens yngste med i dyreparker, forlystelsesparker eller besøg nogle af de mange hyggelige, lokale seværdigheder og attraktioner.

En god tur i svømmehallen eller badelandet er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen - uanset om man er stor eller lille. I flere af Landals danske ferieparker finder I lækre badelande med subtropiske temperaturer og opvarmede børnebassiner, hvor det er oplagt at lære familiens yngste at blive fortrolige med det våde element. 
Alle faciliteter til en komfortabel ferie med baby
Hos Landal GreenParks har vi plads til hele familien. Foruden maksimum-antallet af gæster i vores ferieboliger er der også altid plads til et barn i alderen 0-3 år. Og ønsker I at få mere plads i bilen til kufferter og oppustelige badedyr, kan I vælge at bestille en barneseng og en højstol til jeres ophold, så I slipper for at tage det med hjemmefra.

Første barneseng er gratis, men med obligatorisk linned til dkr. 56,- pr. person, hvis du skal bruge en mere inkl. linned koster det dkr. 101,- . Den første barnestol er gratis, men skal du bruge en mere koster det dkr. 41,-.

Samtlige af vores ferieboliger er naturligvis indrettet med alle de faciliteter, I har brug for på jeres ferie, og i hovedbygningerne i parkerne finder du flere steder fine toiletter, hvor der er gode pusleforhold og pusleborde, så du i ro og mag kan skifte de små.

Booking uden bekymringer hos Landal

 • Gratis afbestilling

  indenfor 14 dage*

 • Betal senere

  indenfor 14 dage*

 • Slutrengøring

  er inkludereret i prisen

Ferie med baby på alle tidspunkter af året

Uanset hvornår på året, I har lyst til at holde jeres ferie eller tage afsted på en miniferie eller forlænget weekend, har I mulighed for det hos Landal GreenParks. Vores parker er åbne året rundt, så hvis I f.eks. trænger til en afstikker udenfor sæsonen, er I mere end velkomne hos os. Oplev f.eks. efterårets farveskift, vinterens rusken eller det spirende forår - den danske natur er betagende, stort set uanset hvilken årstid, der er tale om.

Ferie med baby midt i naturen

Alle vores danske ferieparker ligger midt i naturskønne omgivelser, der egner sig perfekt til ferie med en baby. Uanset om I vælger at besøge vores park i Rønbjerg, Seawest, Ebeltoft, Grønhøj, Middelfart , Fyrklit eller Søhøjlandet finder I storslået natur lige uden for jeres hoveddør, som indbyder til rolige gåture med barne- og klapvogn.

Strand, hede, eller skov - hvilken slags natur har I mest lyst til at vågne op til? Hos Landal GreenParks får I det aller bedste af det varierede danske landskab. Derudover er der masser af faciliteter i selve parkerne, hvor både børn og voksne kan få timer til at gå.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.