Hold ferie med baby

Hos Landal er der masser af ro, luft og albuerum til alle, også de helt små
Book ferien nu
Ferie med baby
Alle faciliteter til en komfortabel ferie med baby
Hos Landal GreenParks har vi plads til hele familien. Foruden maksimum-antallet af gæster i vores ferieboliger er der også altid plads til et barn i alderen 0-3 år. Og ønsker I at få mere plads i bilen til kufferter og oppustelige badedyr, kan I vælge at bestille en barneseng og en højstol til jeres ophold, så I slipper for at tage det med hjemmefra.

Første barneseng er gratis, men med obligatorisk linned til dkr. 71,- pr. person, hvis du skal bruge en ekstra barneseng koster det dkr. 116,- inkl. linned . Den første barnestol er gratis, men skal du bruge en mere koster det dkr. 41,-.

Samtlige af vores ferieboliger er naturligvis indrettet med alle de faciliteter, I har brug for på jeres ferie, og i hovedbygningerne i parkerne finder du flere steder fine toiletter, hvor der er gode pusleforhold og pusleborde, så du i ro og mag kan skifte de små.
Vores anbefalinger
Book ferien nu
Ferie med hele familien

De fleste småbørnsforældre er sikkert enige i, at det kan være en udfordring at holde ferie med en baby. Lang rejsetid, varme temperaturer og fremmede lyde og dufte kan være overvældende for de aller mindste i familien, og det kan godt gå ud over feriehyggen.

Men hos Landal GreenParks er der masser af ro, luft og albuerum til alle, også de helt små. Hvis I leder efter en god destination for jeres næste ferie med baby, så er en af Landal GreenParks' dejlige, danske ferieparker et godt bud. Her kan I roligt tage hele familien med og nyde en skøn, afslappende ferie sammen.