Oplev Schweiz

En ferie i Schweiz byder på aktiviteter for hele afmilien. Den smukke natur og den sunde bjergluft venter på jer, så book jeres schweiziske ferie allerede nu!
  • Bjerge og søer
  • Udfordrende cykel- og vandreture
  • Vandsport

Vandaktiviteter og smuk udsigt

Vores schweiziske ferieparker ligger tæt ved de smukke søer Vierwaldstätter og Graubünden. Dette giver mulighed for mange aktiviteter såsom vandsport, sejlture og cykling eller vandring rundt om søerne med alperne i baggrunden. I kan også tage en tur til fashionable Zürich, der bugner af spændende historie, gode restauranter og moderne butikker. Efter en hel dag med aktiviteter kan I slappe af med en tur i wellnesscenteret på ferieparken.

De bedste vandreområder

Gå til toppen af bjerge og bakker og nyd den smukke udsigt. I Schweiz er der rig mulighed for at vandre eller gå en tur i den flotte natur. De mange vandrestier fører dig forbi søer, bjerge og historiske byer. Der er masser at opleve lige uden for ferieparken!

cykeltur i Schweiz

med de flotteste udsigter til blandt andet skove og snedækkede bjerge.

Søger du udfordring og adrenalin kan du prøve de mange forhindringer på en af de lokale mountainbike-parker. Du kan spørge personalet i ferieparken om hjælp til at finde de bedste ruter og mountainbike-parker i nærheden.

Skiferie i Schweiz

Oplev skiterrænet i smukke Schweiz fra en hel ny side. Med Landal Ski Life kan du bo lige på pisten på vores ferieparker i skiområderne Arosa-Lenzerheide og Morschach/Stoos. De smukke boliger i det fantastiske skiterræn gør dette til den ultimative skiferie.
Læs mere om ferieparkerne på pisten