Velkommen til Landal Bad Kleinkirchheim

En dejlig vandretur til en typsik alpinhytte, op i bjergene på en mountainbike, og bliv forkælet i Thermen St. Kathrein. Det hele er muligt hvis du er gæst på Landal Bad Kleinkirchheim feriepark. Ferieparken er i Kärntern i det sydlige Østrig, og din feriebolig er på en højde på 1045 meter på en solrig skråning. De skovrige omgivelser er ideelle til lange gåture gennem de charmerende bjerglandsbyer. Og altid med udsigt ud over bjergtoppene fra Østrigs Nockberge nationalpark. Godt fodtøj er et must til din ferie i Käntern, fordi det er et udpræget vandreområde. Der er også mulighed for at cykle på mountainbike, sejle, svømme og rappelle.

Solrigt og autentisk

Landal Bad Kleinkirchheim er placeret på en solrig piste, og tilbyder sport og afslappende muligheder hele året rundt. Slentre forbi alpin hytterne, og smag på ostemagerens varer. Opdag de mange sider af Kärnten!

  • 72 lejligheder og 10 fritliggende hytter
  • Indendørs svømmepool med en soppepool
  • Gratis Wi-Fi


Alle faciliteter

Spændende pister i vidunderlige ski områder

Fra Landal Bad Kleinkirchheim kan du være på pisten med det samme og stå på ski på de udfordrende pister. Dette meget familie og børnevenlige skiområde ligger på Alpernes solside. Dette vidunderlige skiområde er fantastisk til vintervandring og slædeforlystelser.
Se denne park om vinteren

Den aktive ferie

Pak dine solide vandrestøvler, fordi en ferie på Landal Bad Kleinkirchheim har massevis af aktiviteter, Alt fra vandreure, mountainbiking til en tur i kajak og andre typer af vandsport. På både vand og land, er motion sjovt for unge såvel som gamle
Sport og spil

Et øjeblik af...

Ferien er tid fuld af godt selvskab og nydelse, men det er også vigtigt at huske at slappe af. Særligt efter alle aktiviteterne i har lavet om dagen! Nyd et øjeblik for dig selv, eller sammen med din partner. Det termiske romerbad er indenfor gåafstand på parken. Gør din ferie komplet.
Skonhed og wellness

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet, med en pakke eller en af de mange tilkøb. Vil du have opredte senge og håndklæder ved ankomst? Få dine indkøb leveret, eller forestrækker du et stort og lækkert måltid fra resauranten? Du kan sagtens booke dine pakker, og tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Bad Kleinkirchheim er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre Ferieparker i Østrig

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks