Direkte på skipisten
Indendørs swimmingpool
To store kurbade i gåafstand

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Alle ferieboliger

1-4-personers lejlighed

5-8-personers lejlighed

9-10-personers lejlighed

Alle ferieboliger
Velkommen til Landal Bad Kleinkirchheim

En dejlig vandretur til en typsik alpinhytte, op i bjergene på en mountainbike, og bliv forkælet i Thermen St. Kathrein. Det hele er muligt hvis du er gæst på Landal Bad Kleinkirchheim feriepark. Ferieparken er i Kärntern i det sydlige Østrig, og din feriebolig er på en højde på 1045 meter på en solrig skråning. De skovrige omgivelser er ideelle til lange gåture gennem de charmerende bjerglandsbyer.

Om vinteren venter 100 kilometer snedækkede pister med den bedste skiinfrastruktur på dig. Du kan nemt komme til den nærliggende dalstation på ski med "ski-in & -out". De små gæster oplever det spændende skimagiske land i det børnevenlige skiområde Bad Kleinkirchheim.

Og altid med udsigt ud over bjergtoppene fra Østrigs Nockberge nationalpark. Godt fodtøj er et must til din ferie i Käntern, fordi det er et udpræget vandreområde. Der er også mulighed for at cykle på mountainbike, sejle, svømme og rappelle.

Læg dertil Kärntens charme, og din ferie er perfekt. Landal Bad Kleinkirchheim er det ideelle udgangspunkt for at lære Kärntens flersidighed at kende. Ferielejligheder for 4 til 10 personer, og fritliggende chalets, indendørs swimmingpool og Bollo Club gør din ferie i Kärnten perfekt.