Velkommen til Landal Stroombroek

Skove, marker, byer, vingårde, møller og såmend også et slot. Disse former omgivelserne på Landal Stroombroek. Men de gamle byer i Zutphen og Deventer er også tæt på ferieparken i Achterhoek. På Landal Stroombroek, er du væk fra det hele. Ferieparken har en stor kunstig sø og et indendørs badelan og slap helt af. Du vil finde din indre ro i Palestra beauty & wellness, parkens wellness center! Vil du have en tibetansk skålemassage, eller nyde varmen fra saunaerne fra Lapland? Det hele er her i Gelderland. Er dine batterier genopladt? Vær aktiv på vandski cableway ved siden af ferieparken eller ta på cykeltur sammen med hele familien. i Parken kan du finde Bollo Klubben, og bowling baner.

Hygge for alle

Opdag de middelalderlige byer og smukke bakkede landskab og lær Achterhoek at kende, Landal Stoombroek er placeret ved en kustig sø, og har derfor masser af underholdning for både unge og gamle.
  • 225 fritliggende ferieboliger
  • 6000 m2 Palestra beauty & wellness
  • Kunstig sø og strand

Fri entre Palestra

Hvorfor ikke slappe helt af ved Palestra skønhed & wellnes under dit ophold hos Landal Stroombroek? Som gæst, har I fri adgang til sauna faciliteterne under dit ophold. Efter en gåtur i landskabet, slap af i saunaen, eller nyd en massage. Ren nydelse!

Læs anmeldelser for Landal Stroombroek

Sjov få både unge og gamle

Gør tid til hinanden, og til at lave sjove ting sammen, det er dét det hele handler om. Bollo vil byde dig og dine børn velkommen til parken. Er du klar til at rutsje over vandet på den længste vandski bane i Holland? De fedeste Fun & Entertainment aktiviteter bliver organiseret på parken. Eller tag børnene med til det indendørs legeland.

 

Omringet af skov og vand

Besøg den hyggelige middelalderlige by, med snævre gader, eller Huis Bergh slot, spækket med historie. Opdag de smukke bakker, og skove fra din cykel, eller til fods, og du vil hurtigt være i Tyskland. Vandet er ikke så langt derfra, der er både floden Ijssel og små vandløb gennem hele området. Oplev diversiteten ved landskabet i Acterhoek!
Hiking and cycling

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge ved ankomst? Dine dagligvarer leveret til huset. eller et lækkert måltid i restauranten? Du kan sagtens booke dine pakker og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Stroombroek er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Der gøres også vores for naturen og samfundet.