Velkommen til Landal Stroombroek

Skove, marker, byer, vingårde, møller og såmænd også et slot former omgivelserne på Landal Stroombroek. Men de gamle Hanze byer i Zutphen og Deventer er også tæt på ferieparken i Achterhoek. Landal Stroombroek, ligger smukt placeret i naturen. Ferieparken har en stor kunstig sø og et indendørs badeland, skabt til afslapning. Find indre ro i Palestra beauty & wellness, parkens wellness center! Hvad med en tibetansk skålemassage eller nyde varmen fra saunaerne fra Lapland? Det hele er her i Gelderland. Er batterierne genopladt? Vær aktiv på vandski kabelbanen ved siden af ferieparken eller tag på cykeltur sammen med hele familien. På Parken er der Bollo Klub og bowling baner.

Leg, spil, aktiviteter

Oplev de middelalderlige byer og smukke bakkede landskab og lær Achterhoek at kende. Landal Stoombroek er placeret ved en sø, og har derfor mange forskellige aktiviteter for både unge og gamle.
  • 225 fritliggende ferieboliger
  • 6000 m2 Palestra beauty & wellness
  • Kunstig sø og strand

Fri entre Palestra

Hvorfor ikke nyde den rene afslapning hos Palestra Beauty & Wellness under jeres ophold på Landal Stroombroek? Som gæster har I gratis adgang til sauna faciliteterne. Total afslapning. Efter en fantastisk gåtur i landskabet kan I slappe af i saunaen eller nyde en hel dag med wellness. Nyd det sammen!

Sjov få både unge og gamle

Hav tid til hinanden og til at lave sjove ting sammen, det er dét det hele handler om. Bollo vil byde hele familien velkommen til parken. Er du klar til at rutsje over vandet på den længste kabel vandski bane i Holland? De bedste Fun & Entertainment aktiviteter bliver organiseret på parken. Eller tag børnene med til det indendørs legeland.

 

Omringet af skov og vand

Besøg den hyggelige middelalder by med snævre gader, eller Huis Bergh slot, der er spækket med historie. Oplev de smukke bakker og skove fra din cykel eller til fods. Hvad med en hurtig tur til Tyskland? Vandet er ikke så langt derfra, der er både floden Ijssel og små vandløb gennem hele området. Oplev forskellighederne ved landskabet i Acterhoek!
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge ved ankomst? Jeres dagligvarer leveret til huset. eller et lækkert måltid i restauranten? Du kan sagtens booke dine pakker og tilkøb, når du booker din feriebolig. Jeres bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Stroombroek er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af opholdet er i top. Der ligeledes taget hensyn til natur og samfund.  


Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks