Velkommen til Landal Winterberg

Lige uden for Sauerland på bjergskråningerne finder du feriepark Landal Winterberg. En ferie i ferieparken byder på utallige fritidsfaciliteter i hjertet af naturen. Landal Winterberg er det ideelle sted for aktiv ferie. Om sommeren kan mountainbikere køre på de mange ruter i regionen, og området er også et paradis for vandrere. Efter en aktiv dag udendørs kan du nyde alle faciliteterne i ferieparken, og om aftenen kan du nyde den dejlige fred i din komfortable eller luksuriøse hytte. Der er også en vidunderlig golfbane lige ved siden af Landal Winterberg. Uanset om du er en ivrig golfspiller eller nybegynder, giver golfklubben Winterbergs golfbane en udfordring for alle. Kort sagt: Der er masser af valgmuligheder i og omkring parken!

I hjertet af naturen

Kan du lide en udfordring? En ferie på Landal Winterberg er aktiv, overraskende og et paradis af leg for børn. Golf, svømning, go-kart, wakeboarding, hver dag er et nyt eventyr!
  • 200 hytter
  • Indendørs swimmingpool med børnebassin
  • Café-Bistro Woods
Alle faciliteter Kontakt informationer

Vinter sjov for unge og gamle

Kun 3 timers kørsel fra Utrecht finder I Landal Winterberg i hjertet af Sauerland. Dette vintersportsområde er perfekt til familier og vintersportsfans, og omfatter ikke færre end 6 skiområder og 53 skiløjper. Foretrækker I vandreture, så er dette også det perfekte sted for det.

For eventyrere og opdagelsesrejsende

Landal Winterberg er det ideelle sted for en aktiv ferie. Mountainbikere finder ikke bedre områder end i parken og de spektakulære omgivelser.Vandrere tage på opdagelse på stierne i Sauerland. Der er også meget mere: Spil f.eks. golf lige ved siden af parken, kom ud i naturen med en Segway eller wakeboard. Børnene vil også elske det. Her kan I opleve det hele!
Vandre- og cykeltureSport og spil

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en pakke eller et af de mange ekstra tilkøb. Senge og håndklæder klargjort ved ankomst? Jeres indkøb leveret lige til døren eller et lækkert måltid i restauranten? Book pakker/tilkøb, når I booker jeres bolig. Jeres afslappende ferie kan begynde!

Sjov hele tiden

Hvem kan hoppe højest på trampolin? Ungerne vil elske at lege udenfor på legepladsen. Deltag i aktiviteterne arrangeret af Fun & Entertainment teamet, og sammen med dem bliver det både sjovt og festligt! Landal Winterberg er skønt for børn i alle aldre.
Alt for børn

Mad og drikke

På Landal Winterberg kan I nyde de kulinariske lækkerier. Nyd raclette grill i jeres egen feriebolig. Eller sid i solen på terrassen på Café-Bistro Woods, hvor I kan nyde et komplet udvalg af lækre retter. Det kaldes ferie! I kan købe de lækreste snacks og måltider fra take-away.
Mad og drikke

Green Key

Landal Winterberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks tage tillige hensyn til naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Oplev Tyskland