Ferieboliger - Bo godt midt i naturen

Vores ferieboliger er alle beliggende i naturskønne omgivelser, og indrettet så de føles som et hjem midt i naturen. Ferieboligen er udgangspunktet for at I kan tage på opdagelse på parken, naturen omkring jer og de mange forskellige aktiviteter og seværdigheder, der findes i omgivelserne. Vores basis ferieboliger er et vidunderligt sted for alle at vende tilbage til.

Book nu
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Vores ferieboliger beliggende i naturskønne omgivelser

En feriebolig hos Landal GreenParks er meget mere end blot et sommerhus. Her får I et varieret udvalg af både indendørs og udendørs aktiviteter for alle - lige udenfor døren.

Sommerhusene er den optimale base uanset om I er til hjemlig hygge eller til en aktiv ferie. I kan vælge en rolig beliggenhed med en skøn udsigt eller en mere central plads i parken tæt på aktiviteterne.

Snup en romantisk forlænget weekend i en ferielejlighed hos Landal GreenParks. Vi har ferielejligheder beliggende i nogle af Danmarks hyggeligste og mest naturskønne omgivelser, hvor der er masser at se og opleve samtidigt med at der er ro og plads til fordybelse og selvforkælelse.

Rejser I flere sammen, har vi også ferielejligheder med plads til familie og venner. Parkerne og de omkringliggende omgivelser byder på et varieret udvalg af aktiviteter og seværdigheder for både store og små.

Skal du på ferie med en stor gruppe mennesker? Så kan I booke en af vores store ferieboliger, som I finder i de fleste af vores ferieparker. Vi har store ferieboliger der kan huse alt fra 10 til 32 personer, hvor der er masser af plads til at nyde ferien sammen.

Vores store ferieboliger er naturligvis udstyret med alle de bekvemmeligheder, som I har brug for, og der er også rigeligt plads til, at man kan lukke en dør og nyde stilheden alene for en stund.

Feriebolig kategorier – Noget for enhver smag

På de danske ferieparker findes der primært boliger af typen Basis samt nogle enkelte af i kategorien Comfort. Fælles for disse boligtyper er at de funktionelle og velindrettede med god plads til hele familien.

Er I flere afsted sammen men ønsker hver jeres hus, er det naturligvis også muligt at booke nabo huse. På denne måde kan I nyde fællesskabet samtidigt med at, I har muligheden for at nyde jeres privatliv. For dem som ønsker noget ekstra, har Landal GreenParks renoveret attraktive ferieboliger i kategorierne Comfort, Luxury og Luxury+. Disse boliger findes på nuværende tidspunkt dog primært i de udenlandske parker.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group