Spar op til 10%

Afslappende og hyggelig parferie

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid
Er I til MTB, vandreture eller et glas vin i egen feriebolig?
Book nu

Parferie med afslapning og kvalitetstid

Book en parferie hos Landal GreenParks og få et par hyggelige dage midt i naturen. Her kan I nyde hinandens selskab helt uden forstyrrelser men med masser af sjove, aktive eller afslappende stunder. Hvad end I mest er til gåture og sport i naturen eller selvforkælelse og afslapning, er der mulighed for det hele i en af vores danske ferieparker. Book jeres parferie i dag og få et afbræk fra hverdagen.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Oplevelser i ferien

Når I bor i en af Landal GreenParks dejlige ferieparker, har I også rig mulighed for at udforske lokalområdet. Danmark er blandt andet rig på en fantastisk samling af museer, hvor I kan studere både ny og gammel kunst samt dansk og udenlandsk kunst i verdensklasse.

Må der gerne ske lidt på jeres romantiske kæresteferie? Uanset om I er mest til svømning, sport, gåture eller vin på terrassen, så tilbyder Landal GreenParks optimale rammer.

Er I til cykelture i det afvekslende landskab? Der er aldrig langt til afmærkede cykelruter og mountainbike trails. Har I ikke selv cyklerne med, så kan I nemt leje både mountainbikes og cykler på parken.

Når I holder ferie hos Landal GreenParks, er der aldrig langt til en god golfbane, hvor I kan udfordre hinanden og arbejde på jeres handicaps. Golf er en populær sport og er en dejlig måde at være aktive sammen på i den friske luft.

Rundt omkring i Danmark findes mange spændende steder og ”hemmelige” attraktioner, som bare venter på at få besøg af jer. Vin smagning på Nygårdsminde Vingård og parkgolf er bestemt et besøg værd, hvis I er på parferie i Nordjylland.

Kom tættere på naturen

Tag hinanden i hånden, pak en taske med proviant og gå på opdagelse i den skønne natur omkring jeres feriepark. Fælles for alle Landal GreenParks ferieparker, er at de ligger i fantastiske naturskønne omgivelser og der er aldrig langt til afmærkede stier, der vil føre jer gennem skove og klitter ned til søer, havet og strandende. 

Når I går i naturen er det en god anledning til at få snakket sammen om alt det I ikke når at vende med hinanden i hverdagen. Det er med til at bringe jer tættere på hinanden - og naturen.
Vildmarks wellness
Oplev vores nye vildmarksbade på Landal Rønbjerg
Nyd roen og slap fuldstændig af sammen i vores nye vildmarksbade-område på Landal Rønbjerg. Her kan I komme helt ned i gear i de perfekte rammer. I kan både finde vildmarksbade, sauna, koldtvandsbad og udendørs brusere.

Book tid i Parkshoppen på Landal Rønbjerg.
ENDELIG er den her! ParUdviklingsSamtalen!
Kender du det, at børnene eller jobbet fylder meget i hverdagen og din partner ikke altid får den opmærksomhed, du egentlig ønsker at give? Nu har I muligheden for, på en humoristisk måde, at tage dialogen om, hvordan det står til i jeres parforhold.

Vi har videreudviklet vores populære FUS-skema til et PUS-skema! Parudviklingssamtale!

Knap en flaske vin op og sæt den gode stemning for jeres PUS-samtale. Udfyld skemaet inden I mødes til PUS og præsenter hinanden for jeres udfyldte skemaer. Leverpostej og hækkeklipning eller solnedgang og alenetid? Undersøg hvad I ønsker mere af, nyd hinandens gode selskab og få lavet gode aftaler for fremtiden. Sæt din partner i chefstolen – hvis du tør! 
Parferie
Spar op til 10%
Spar op til 10%

Afslappende og hyggelig parferie

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid

Booking uden bekymringer hos Landal

 • Gratis afbestilling

  inden for 14 dage

 • Betal senere

  indenfor 14 dage

 • Betal i rater

  senest 30 dage før ankomst

 • Slutrengøring

  er inkludereret i prisen

Vores 7 danske ferieparker
Parferie hos Landal GreenParks
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato