Parferie med afslapning og kvalitetstid

Book en parferie hos Landal GreenParks og få et par hyggelige dage midt i naturen. Her kan I nyde hinandens selskab helt uden forstyrrelser men med masser af sjove, aktive eller afslappende stunder. Hvad end I mest er til gåture og sport i naturen eller selvforkælelse og afslapning, er der mulighed for det hele i en af vores danske ferieparker. Book jeres parferie i dag og få et afbræk fra hverdagen.

Book nu

Det kan I lave på jeres parferie

Når I booker en parferie hos os, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan give jer til. Besøg vores tropiske badeland, spis god mad i en af restauranterne, hav det sjovt på bowlingbanen eller nyd den smukke natur - I bestemmer helt selv, hvad I vil give jer til.

Når I bor i en af Landal GreenParks dejlige ferieparker, har I også rig mulighed for at udforske lokalområdet og gå på opdagelse i de lokale seværdigheder og attraktioner. Danmark er blandt andet rig på en fantastisk samling af museer, hvor I kan studere både ny og gammel samt dansk og udenlandsk kunst i verdensklasse. Kombiner evt. jeres museumsophold med en middag på en romantisk restaurant, og tag en god flaske vin med hjem, som I kan dele i jeres feriebolig.

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Dejligt sted at holde en forlænget weekend, husene har det man skal bruge, personalet i receptionen og restauranten er søde og venlige. Kan kun anbefales


Skrevet af: Lisbeth Christensen, december 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Vi har nu været hos jer 3 gange på 1 år. Og er stadig lige pjattet med det. Tak for endnu et ophold.Skrevet af: Pia Kusk, april 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Parferie midt i den smukke danske natur

Hvornår har I sidst haft tid og mulighed for at gå en lang tur hånd i hånd og blot nyde hinandens selskab og den fantastiske danske natur?

Hvis det føles som lang tid siden, er et besøg hos os jer vel forundt! Her har I mulighed for at få tanket helt op med nye indtryk og naturoplevelser. Tag hinanden i hånden, sæt telefonen på lydløs og tag på vandreture i landskabet, der omgiver parkerne.

Eller tag bilen og kør endnu længere væk - I vil ikke fortryde dette afbræk fra hverdagens pligter og trælse gøremål, for når I kommer retur, er batterierne ladt op på ny og romantikken genfundet. Og det bedste er, at årstiden næsten er helt underordnet, når I bestiller en parferie hos Landal GreenParks. Hvad end I besøger os om sommeren, efteråret, vinteren eller foråret, venter der jer en masse skønne oplevelser og aktiviteter, som I vil kunne glæde jer over i lang tid fremover.

Aktiv parferie med masser af adrenalin

Må der gerne ske lidt på jeres romantiske kæresteferie? I så fald tilbyder Landal GreenParks optimale rammer. Vi har både svømmehal/badeland og sports-/aktivitetshal, hvor I kan få pulsen op og dyste mod hinanden, hvad end I er mest til svømning, boldspil eller bowling. I kan også med fordel tage jeres mountainbikes med på ferien og tage afsted på en action-packed offroad cykeltur i de danske skove. Husk blot at tage jeres cykelhjelme med, så sikkerheden er i orden, når I drøner afsted langs stierne!

Ekstra forkælelse på jeres parferie

Skal det hele være lidt ekstra luksuriøst? Så bestil nogle af vores tilkøbspakker, der fås som tilkøb til jeres bestilling. Her kan I blandt andet bestille ekstra håndklæder og viskestykker, så I slipper for at pakke dem med i kufferten. I kan også bestille lækker morgenmad eller dagligvarerpakker.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Weekendtur - spar op til 25%

Er der gået hverdag i den derhjemme, og trænger I til at komme ud og opleve noget nyt?

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter


Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021

Sommerferie 2020 - spar op til 20%

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2020


Efterårsferie 2020 - spar op til 10%

Book en oplevelsesrig efterårsferie med familien og slap af med en dejlig ferie i Danmark.

Fra 9. oktober til 18. oktober 2020

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.