Parferie med afslapning og kvalitetstid

Book en parferie hos Landal GreenParks og få et par hyggelige dage midt i naturen. Her kan I nyde hinandens selskab helt uden forstyrrelser men med masser af sjove, aktive eller afslappende stunder. Hvad end I mest er til gåture og sport i naturen eller selvforkælelse og afslapning, er der mulighed for det hele i en af vores danske ferieparker. Book jeres parferie i dag og få et afbræk fra hverdagen.

Book nu

Aktiv ferie for to

Må der gerne ske lidt på jeres romantiske kæresteferie? Uanset om I er mest til svømning, sport, gåture eller vin på terrassen, så tilbyder Landal GreenParks optimale rammer.

Er I til cykelture i det afvekslende landskab? Der er aldrig langt til afmærkede cykelruter og mountainbike trails.Har I ikke selv cyklerne med, så kan I nemt leje både  mountainbikes og cykler på parken.

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Book en ferie for to i august og nyd hinandens selskab i sensommer solens stråler. 
Landal GreenParks ferieparker indbyder til aktiviteter inde og ude. I kan udfordre hinanden i et spil minigolf, leje cykler og køre ud i det blå eller rykke ind og tage en badmintonkamp eller nyde et par afslappende timer i badelandet.

Træk stikket og gå en lang tur på stranden langs havet, tag på picnic i det grønne og nyde de skønne omgivelser. Det er jeres tid, jeres ferie, jeres minder.

Lokale attraktioner og seværdigheder

Når I bor i en af Landal GreenParks dejlige ferieparker, har I også rig mulighed for at udforske lokalområdet og gå på opdagelse i de lokale seværdigheder og attraktioner.

Danmark er blandt andet rig på en fantastisk samling af museer, hvor I kan studere både ny og gammel samt dansk og udenlandsk kunst i verdensklasse. Kombiner evt. jeres museumsophold med en middag på en romantisk restaurant, og tag en god flaske vin med hjem, som I kan dele i jeres feriebolig.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Dejligt sted at holde en forlænget weekend, husene har det man skal bruge, personalet i receptionen og restauranten er søde og venlige. Kan kun anbefales


Skrevet af: Lisbeth Christensen, december 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Vi har nu været hos jer 3 gange på 1 år. Og er stadig lige pjattet med det. Tak for endnu et ophold.Skrevet af: Pia Kusk, april 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Parferie midt i den smukke danske natur

Hvornår har I sidst haft tid og mulighed for at gå en lang tur hånd i hånd og blot nyde hinandens selskab og den fantastiske danske natur?

Hvis det føles som lang tid siden, er et besøg hos os jer vel forundt! Her har I mulighed for at få tanket helt op med nye indtryk og naturoplevelser. Tag hinanden i hånden, sæt telefonen på lydløs og tag på vandreture i landskabet, der omgiver parkerne.

Lad hinandens batterier op og få tid til at tale sammen mens I nyder omgivelserne.

Eller tag bilen og kør endnu længere væk - naturen er afvekslende og i konstant forandring og fuld af skønne oplevelser. 

Og det bedste er, at årstiden næsten er helt underordnet, når I bestiller en parferie hos Landal GreenParks. Hvad end I besøger os om sommeren, efteråret, vinteren eller foråret, venter der jer en masse skønne oplevelser og aktiviteter, som I vil kunne glæde jer over i lang tid fremover.

Ekstra forkælelse på jeres parferie

Skal det hele være lidt ekstra luksuriøst? Så bestil nogle af vores tilkøbspakker, der fås som tilkøb til jeres bestilling.

Her kan I blandt andet bestille ekstra håndklæder og viskestykker, så I slipper for at pakke dem med i kufferten. I kan også bestille lækker morgenmad eller dagligvarerpakker.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Weekendtur - spar op til 25%

Nyd en weekend med plads til både fordybelse og aktiviteter.

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter


Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021

Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021


Efterårsferie 2020 - spar op til 25%

Book en oplevelsesrig efterårsferie med familien og slap af med en dejlig ferie i Danmark.

Fra 9. oktober til 18. oktober 2020

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.