Om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk, førende organisation for forvaltning, administration og udlejning af ferieparker. Landal har over 85 parker med i alt mere end 13.700 overnatningssteder. Med 54 parker i Holland er Landal den største hollandske sommerhusleverandør. Uden for Holland har Landal parker i Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Danmark, England og Ungarn. Syv af parkerne har en campingplads med i alt mere end 1.450 campingpladser. Ca. 3.000 ansatte arbejder på Landal GreenParks. Landal GreenParks differencere sig fra andre ferieparker med ved at være midt i naturen. Begreberne fred, rum og natur er parkens vigtigste karakteristika såvel som de vigtigste grunde til, at vores gæster vælger Landal. Landal GreenParks føles tæt forbundet med sine nærliggende omgivelser og fokusere på naturen, gæsten og samfundet.

I hjertet af naturen

Midt i naturen tilbyder Landal GreenParks ferieboliger, hvor du kan opleve kysten, bjergene, heden eller skoven. Parkerne byder på et væld af aktiviteter alt fra cykling, vandreture, golf, wellness til en strandferie ved havet. Find den park, der passer til dine ønsker. Uanset om du rejser som familie, et par, sammen med venner eller en anden gruppe - vil alle finde noget efter deres smag. Du vil altid få spændende oplevelser og gode historie at fortælle, når du kommer hjem.

Book din ferie her 

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

39 ferieparker midt i naturen

Lær vores ferieparker at kende i Danmark. Oplev naturen ved Landal Søhøjlandet. Tag på en rigtig familieferie ved Landal Seawest, som er beliggende ved stranden. Der er masser at lave på og rundt om Landal Rønbjerg for unge og gamle. Klar til en strandferie? Så besøg Landal Grønhøj Strand. Besøg Landal Ebeltoft, hvor du er tæt på Nordens største sommerland Djurs Sommerland og en masse kultur.

Du kan også blive inspireret af vores udenlandske parker - se alle vores parker her

Ferieinspiration

Ferie med børnene
I vores mange ferieparker finder I noget for hele familien.
Find mere inspiration her
Ferie med baby
Holde ferie i trygge og mere velkendte omgivelser i Danmark.
Se hvad vi kan tilbyde

Ferie med familien
Vi har plads til hele familien, skynd jer at booke jeres næste famlieferie
Find mere inspiration her
Skiferie
Find inspiration til din næste skiferie blandt vores mange skiparker
Se mere (eng)

Bæredygtighed

Uforglemmelige ferier er i vores natur og blandt vores kerneværdierne er ønsket om at give gæsterne en uforglemmelig ferie i grønne rammer og et stort fokus på bæredygtighed.  95 procent af vores parker er i dag grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key. Der bliver sørget for gæsternes komfort, og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Dette gøres for vores natur og samfundets skyld.