Ferie midt i naturen

Landal tilbyder ferieboliger midt i naturen, hvor du kan opleve kysten, bjergene, heden eller skoven. Parkerne byder på et væld af aktiviteter.

Ferie fyldt med oplevelser
Vores danske ferieparker
Du får lidt mere hos Landal
Ikon kalender | Landal GreenParks Vælg hvornår ferien skal ligge
Hos Landal er der valgfri ankomst- og afrejsedag. Du sætter selv rammerne for din ferie.
Feriebolig ikon | Landal GreenParks Vælg din perfekte feriebolig
Vi har plads til hele familien. Med huse, der rummer op til 18 personer, kan I alle samles under ét tag.
Ikon hund | Landal GreenParks Ferie for de firbenede
På alle vores parker er det muligt at tage kæledyrene med - du skal blot huske at oplyse dette ved booking.
Ikon app | Landal GreenParks Aktiviteter lige ved hånden
Følg med i de daglige aktiviteter og åbningstider på vores app. Så er du altid informeret om de mange spændende ting.
Oversigt over landende | Landal
Ferie i Europa
Landal har nu over 110 ferieparker i 9 lande rundt om i Europa og er stadig i vækst. Det betyder at du som gæst altid kan finde en park, der passer dine feriebehov – uanset om du vil holde ferie ved kysten, søerne, tæt på skovene eller i bjergene.

Om du er til skiferie, badeferie eller aktiv ferie, har Landal en feriepark, der kan opfylde dine ønsker og behov.
Bæredygtighed
Uforglemmelige ferier er i vores natur og blandt vores kerneværdierne er ønsket om at give gæsterne en uforglemmelig ferie i grønne rammer og et stort fokus på bæredygtighed. 95 % af vores parker er i dag grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key. Heriblandt finder man fem af de danske parker, der alle har modtaget Green Key certificering. Der bliver sørget for gæsternes komfort, og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Dette gøres for vores natur og samfundets skyld.
Awaze
Landal er et Awaze Company. Awaze er den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa. Følgende uafhængige mærker er en del af gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal, James Villa Holidays og Novasol. Virksomheden betjener mere end otte millioner feriegæster om året og tilbyder mere end 110.000 overnatningssteder i 36 lande.
I hjertet af naturen

Landal tilbyder ferieboliger midt i naturen, hvor du kan opleve kysten, bjergene, heden eller skoven. Parkerne byder på et væld af aktiviteter alt fra cykling, vandreture, golf til en strandferie ved havet.

Find den park, der passer til dine ønsker. Uanset om du rejser som familie, et par, sammen med venner eller en anden gruppe - vil alle finde noget efter deres smag. Du får spændende oplevelser og gode historier at fortælle, når du kommer hjem.