1.505 m i Graubünden-bjergene
Forskellige ferieboliger til op til 8 personer
Swimmingpool, Sportshop, restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder på parken

    Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

  • Nyd vandet

    For at du kan nyde de solrige dage mest muligt, er vandløbene i det fri åbne med restriktioner. Her gælder selvfølgelig også de almene retningslinjer om at holde afstand samt de statslige vedtægter. Nærmere information om åbningstider og aktiviteter i og ved vandet finder du i receptionen eller hos eksterne bestyrere af vandløbene.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers lejlighed

5-8-personers lejlighed

Luksus lejlighed

Velkomen til Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Man nyder virkelig det gode liv på Landal Alpine Lodge Lenzerheide, som er fyldt med luksus. Tag en runde golf i det dynamiske Graubünden og afslut dagen med en massage i jeres egen luksus feriebolig. Oppe i en højde på 1505 meter ligger vores eksklusive lodge. Denne smukke lokation giver dig mange muligheder for en aktiv sommer, i det familievenligt miljø Lenzerheide. Udforsk dette paradis af natur ved hjælp af 300 km cykelruter og 170 km vandre ruter.

Sejle/surfing skolen og jollerne på stranden ved Heidsee, tilbyder masser af vandsportsaktiviteter. Dem som søger endnu mere action, kan tage til verdens længste bobslædebane, og den klatrepark som er højest oppe i hele Schweiz. Graubünden regionen tilbyder uendelige muligheder for vintersport og har en ideel placering for at kunne nyde en eksklusiv vintersports ferie.