Velkomen til Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Man nyder virkelig det gode liv på Landal Alpine Lodge Lenzerheide, som er fyldt med luksus. Tag en runde golf i det dynamiske Graubünden og afslut dagen med en massage i jeres egen luksus feriebolig. Oppe i en højde på 1505 meter ligger vores eksklusive lodge. Denne smukke lokation giver dig mange muligheder for en aktiv sommer, i det familievenligt miljø Lenzerheide. Udforsk dette paradis af natur ved hjælp af 300 km cykelruter og 170 km vandre ruter. Sejle/surfing skolen og jollerne på stranden ved Heidsee, tilbyder masser af vandsportsaktiviteter. Dem som søger endnu mere action, kan tage til verdens længste bobslædebane, og den klatrepark som er højest oppe i hele Schweiz. Graubünden regionen tilbyder uendelige muligheder for vintersport og har en ideel placering for at kunne nyde en eksklusiv vintersports ferie.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Stå på ski blandt de smukke bjergtoppe

Det store ski område på Landal Alpine Lodge Lenzerheide er det perfekte sted. Fra jeres feriebolig kan du gå direkte ud på pisterne og med 225 km af snedækket pister, smukke bjergtoppe og mange solrige dage om året, så er dette et sted hvor du virkelige vil nyde at holde ferie.

Aktiv og afslappet

En ferie på Landal Alpine Lodge Lenzerheide er både aktiv og afslappende. Motionér i fitness centeret, spil en runde golf på den nærtliggende golfbane. Foretrækker du at bruge tiden på vandet? Der er masser at lave på Heidsee. Efter en aktiv dag kan du nyde en massage i din feriebolig... se det er hvad man kalder ferie!
Discover all the activities

Ud og oplev en masse sammen

Kilometervis af smuk natur venter på dig i Graubünden. Tag på en vandretur gennem skovområdet og tag et stop og hold en picnic. Kælk sammen med børnene ned ad sommer kælkebanen eller besøg en autentisk schweizisk mejerigård. Der er så meget man kan lave!
Tips til omgivelserne

Det gode liv

På Landal Alpine Lodge Lenzerheide bliver du forkælet. Med stilfuldt interiør og gratis tilkøb, så som opredte senge, linned, håndklædepakke, ved ankomst vil du føle dig afslappet med det samme. Wi-Fi er tilgængeligt i ferieboligerne på parken, og det koster ikke ekstra.
Se alle ferieboligerne

Andre ferieparker i Schweiz

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks

se Landal Alpine Lodge Lenzerheide på kortet