Dagsgæst på Landal Seawest

Kom og få en sjov dag!
En dag fuld af oplevelser
Kom og få en sjov dag hos Landal Seawest. Som dagsgæster har I mulighed for at benytte både badeland og legeland, så der er aktiviteter og sjove oplevelser nok til flere dage og hvis én dag ikke er nok, er I naturligvis velkomne igen og igen. Husk altid at holde jer opdateret omkring aktuelle åbningstider m.m. for dagsgæster i vores Landal App.

Her finder I information om:
*Bemærk at alle faciliteter er lukket for dagsgæster i højsæson og i weekender. Vi tager forbehold for at lukke for dagsgæster, hvis belægning er høj.
Åbningstider og betingelser
Se åbningstider for dagsgæster via vores app. Vi forbeholder os retten til at lukke for dagsgæster på dage med høj belægning for at sikre en god og tryg oplevelse for alle.
Plask og Pizza
Få en forrygende søndag* med familien i vores tropiske badeland, og når sulten kalder, hopper I blot i tøjet og så serverer vi lækre pizzaer enten på tallerken eller som buffet i Brasseriet. Se åbningstider i vores app. Download appen via App Store eller Google Play.

129 DKK pr. person** (Børn til og med 2 år er gratis)

* Tilbuddet gælder hver søndag, dog ikke i skolernes ferie og helligdage
** Der kan være et depositum på armbånd, dette afhænger af ferieparken
HSN Belevingsfotografie maart 2019
Bowling og Pizza
Hav en sjov oplevelse med familien, med en times bowling i vores hyggelige bowlinghal og en valgfri pizza fra vores á la carte menu.* Husk at booke bowlingbaner og mad på reception.seawest@landal.com.  

159 DKK* pr. person
129 DKK* pr. barn (Børn til og med 2 år er gratis)

* Gælder ikke lørdag og søndag samt i skolernes ferie
* Prisen gælder ved minimum 4 personer pr. bane og er ekskl. drikkevarer
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold