Generelle betingelser

Landal GreenParks hjemmeside må udelukkende bruges til personlig og ikke kommerciel brug. Det betyder, at enhver anden brug af siden er forbudt, medmindre du har indhentet udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Landal GreenParks.

Alle rettigheder er forbeholdt:
Landal GreenParks BV
Dr. van der Stamstraat 4
2265 f.Kr. Leidschendam

BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
Handelskammerets nummer: 27052417
Se handelsregistrets numre

Vilkår og betingelser
Du kan finde Landal GreenParks yderligere vilkår og betingelser nedenfor.
Generelle betingelser

Tilbudsbetingelser
I nogle perioder gælder rabatterne kun til et vist antal (typer) af hytter/lejligheder, som afhænger af tilgængelighed. Det er også muligt, at weekendophold eller ophold midt på ugen ikke længere er tilgængelige, men at der kun er ophold, der strækker sig over hele uger, tilbage. Så derfor skal du ikke vente for længe, før du foretager en reservation!
Betingelser for forhåndsbooking 
Rabatbetingelser
Last minute-betingelser

Beskyttelse af personlige oplysninger og ansvarsfraskrivelse

Fortrolighedserklæringen og ansvarsfraskrivelsen indikerer, hvordan Landal GreenParks behandler personoplysninger og ansvar.
Fortrolighedserklæring
Ansvarsfraskrivelse

Aftale og klager

Læs mere om de juridiske forpligtelser.
Læs klageproceduren.

Afbestilling
Hvis en reservation er blevet afbestilt, skal der betales afbestillings omkostninger. Afbestillings omkostningerne omfatter: afbestilling mere end 60 dage før starten af opholdet er det 20% af de samlede omkostninger. Afbestiller man mellem 59-31 dage før starten af opholdet er det 50% af de samlede omkostninger. Afbestiller man mellem 30-8 dage før starten af opholdet er det 80% af de samlede omkostninger. Afbestiller man mellem 7-1 dage før starten af opholdet er det 90% af de samlede omkostninger. Hvis ikke man afbestiller er det de samlede omkostninger/den aftalte leje.

Du kan tegne en sikring mod sygdom/ulykke/dødsfald* ved at tegne en afbestillingssikring, når du foretager en reservation.
Priser:

  • 2-3 nætters ophold: dkr. 125,-
  • 4-6 nætters ophold: dkr. 250,-
  • 7+ nætters ophold: dkr. 400,-
Hvis du uden varsel ikke er ankommet senest 24 timer efter den aftalte dato anses dette for at være en afbestilling.

*Lejemålet kan annulleres/afbrydes pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende. Begrundelsen for annullering/afbrydelse skal dokumenteres af uvildig læge, og lægeattest skal være Landal i hænde senest 7 dage efter afbestilling/afbrydelse af ophold.

Fortrydelsesret
Landal GreenParks påpeger at de reserveringer, du foretager, er juridisk bindende. Der er ikke fortrydelsesret efter forbrugeraftalelovens § 17, da der er tale om bestilling af indkvartering i et feriehus. Derimod er der altid mulighed for opsigelse af aftalen jævnfør ovenstående.