Generelle betingelser
Landal GreenParks hjemmeside må udelukkende bruges til personlig og ikke kommerciel brug. Det betyder, at enhver anden brug af siden er forbudt, medmindre du har indhentet udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Landal GreenParks.

Landal GreenParks forbeholder sig retten til at ændre indholdet af hjemmesiden eller fjerne dele af disse uden at skulle underrette herom.

Alle rettigheder er forbeholdt:
Landal Formidling ApS
Gl. Kærvej 15, 6800 Varde
70 23 20 30

CVR Landal GreenParks: 28842392
Afbestillingsforsikring
Hvis uheldet er ude inden I skal af sted på ferien, er det godt at have en god afbestillingsforsikring. Dét kan gøre en stor forskel i den sidste ende og måske gøre en kedelig situation lidt mindre kedelig.
Rejseforsikring
Selvom I er på ferie, kan der ske uheld og I kan få brug for hjælp. Derfor er det altid godt at være sikker på at I er rigtig forsikret med en god rejseforsikring. Så skal I ikke bekymre jer om andet, end at holde en dejlig ferie.

Generelle vilkår og betingelser Dormio/Summio Parcs

Nedenfor kan du læse de generelle vilkår og betingelser for Summio Parcs, som gælder i tilfælde af en booking på Port Greve og Heihaas.

Generelle vilkår og betingelser Landal GreenParks som agent

Se de generelle vilkår og betingelser, der gælder for parkerne her: Landal Clofers Rattendorf, Landal Clofers Jenig, Landal Clofers Sonnleitn, Landal Clofers Obermöschach og Landal Glamping Neufchâteau. 

Generelle købsbetingelser

De generelle købsbetingelser for Landal GreenParks B.V. og dets datterselskaber gælder for alle køb af produkter / tjenester foretaget af Landal GreenParks B.V. og dets datterselskaber. Derudover gælder følgende generelle købsbetingelser for køb af software og ICT-tjenester.