Velkommen til Landal Warsberg

Landal Warsbarg er placeret højt oppe blandt vinmarkerne ved floden Saar. Udover de 145 ferieboliger har parken også campingvogne og campingpladser. Tæt på parken er byen Saarburg. Dette er en lille by, men der er masser at lave. I Saarburg kan du tage en tur på sommer bobslæde banen, udforske slotsruiner og vidundere ved vandfaldet. De tre landepunkter på grænsen mellem Tyskland, Frankrig og Luxemborg og også tæt på parken. Så du kan udforske de gamle byer i Trierland lige så let som du kan udforske byen Mets og Luxemborg. Vinsmagninger bliver regelmæssigt planlagt af ferieparken. Og for børnene er der en indendørs badeland.

Marker, vinmarker og det blå bånd i Saar

Den skønne lille by Saarburg ligger tæt på flere landegrænser. Fra Saarburg kan du tage stoleliften til ferieparken, og nyde den vidunderlige udsigt.
  • 145 ferieboliger, 28 mobile homes, 13 safaritelte og 6 træhytter
  • Indendørs badeland med baby bassing og vandattraktioner
  • Placeret højt oppe på en bakke
På og omkring parken Praktisk informationer

Sjov og leg for alle

En stor legeplads lige ved siden af Golfbanen, opmuntrer til leg for både børn og voksne. Bollo byder dig og dine børn velkommen, og han ville elske hvis i ville med til de sjove aktiviteter. Det er her ferien begynder for hele familien.
Gå på opdagelse i alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal Warsberg

Oplev naturen

Udforsk de varierede fritidsaktiviteter omkring ferieparken. Vær modig og prøv bobslædebanen, stig ombord på Saarvloot for at sejle på floden Saar, og nyde udsigten af vinmarkerne i passerer. Du kan også tage på en cykeltur, og udforsk landskabet på egen hånd.
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Warsberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland