Velkommen til Landal Warsberg

Landal Warsbarg er placeret højt oppe blandt vinmarkerne ved floden Saar. Udover de 145 ferieboliger har parken også campingvogne og campingpladser. Tæt på parken er byen Saarburg. Dette er en lille by, men der er masser at lave. I Saarburg kan du tage en tur på sommer bobslæde banen, udforske slotsruiner og vidundere ved vandfaldet. De tre landepunkter på grænsen mellem Tyskland, Frankrig og Luxemborg og også tæt på parken. Så du kan udforske de gamle byer i Trierland lige så let som du kan udforske byen Mets og Luxemborg. Vinsmagninger bliver regelmæssigt planlagt af ferieparken. Og for børnene er der en indendørs badeland.

Marker, vinmarker og det blå bånd i Saar

Den skønne lille by Saarburg ligger tæt på flere landegrænser. Fra Saarburg kan du tage stoleliften (åbningstider er efter sæson) til ferieparken, og nyde den vidunderlige udsigt.
  • 145 ferieboliger, 28 mobile homes, 13 safaritelte og 6 træhytter
  • Indendørs badeland med baby bassing og vandattraktioner
  • Placeret højt oppe på en bakke
På og omkring parken

Sjov og leg for alle

En stor legeplads lige ved siden af golfbanen, opmuntrer til leg for både børn og voksne. Bollo byder jer og børnene velkommen, og han ville elske, hvis I vil være med til de sjove aktiviteter. Det er her, ferien begynder for hele familien.
Gå på opdagelse i alt det sjove

Oplev naturen

Oplev de forskellige fritidsaktiviteter omkring ferieparken. Vær modig og prøv bobslædebanen, stig ombord på Saarvloot for at sejle på floden Saar og nyd udsigten af vinmarkerne I passerer. I kan også tage på en cykeltur og se landskabet på egen hånd.
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Gør opholdet komplet med en pakke eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Få jeres dagligvarer leveret, eller hvad med en lækker middag i restauranten? Du kan nemt booke pakker eller tilkøb, når du booker din feriebolig.

Den nemme og behagelige ferie kan begynde!

Green Key

Landal Warsberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks passer på naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks