Ved foden af ??Tschengla-platået i Vorarlberg
Ferielejligheder til op til 8 personer
Rolig park uden faciliteter

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder i området

  Du kan købe friskt bagværk og foretage dine daglige indkøb i supermarkederne i nærheden af parken. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

4-personers feriebolig

6-personers feriebolig

8-personers feriebolig

Velkommen til Landal Chalet Matin

Fred og ro i bjergene, og et fantastisk ski område inden for rækkevidde? Du kan få det hele hos Landal Chalet Matin. Ferieparken er placeret i den smukke bjerg-landsby i Bürserberg. Det er det perfekte sted hvis du søger fred og ro. Du vil holde ferie i hjertet af bjergene, og kunne byde udsigten ud over Klotertal fra din balkon. Din lejlighed eller hytte er startpunktet for en masse gode vandreture i bjergene.

Med også en perfekt placering til et spil tennis, eller en runde golf og for mountainbikere. Eller slap af med en god bog. Du kan bruge allle faciliteterne på Landal Brandnertal.