Velkommen til Landal Rønbjerg

Midt i det varierede landskab i Limfjorden ligger Landal Rønbjerg, en ideel feriepark med mange forskellige muligheder. De aktive gæster kan gå på eventyr på wakeboardbanen eller forhindringsbanen. Eller vil du foretrække at tage det lidt roligere? Så kan du spille minigolf eller slappe af i welnessområdet. Her kan du slappe af i den varme sauna. Lad dig forkæle med manicure eller nyd det tyrkiske dampbad imens børnene underholder sig selv og bruger timevis i parken. Under skoleferien er der en masse specielle aktiviteter, og i det kreative værksted kan man se de flotteste kunstværker. I det store indendørs legeland er husene bygget af store lego sten og børnene kan klatre ned ad klatringsvulkanen. Tag på en cykel- eller gåtur i området, kig på vilde dyr på øen Livø eller gå på shopping i Aalborg.

En aktiv ferie

Lige ved siden af Limfjorden med strande, klitter og bugter ligger Landal Rønbjerg. Leg i det store indendørs legeland, dyk ned i det tropiske badeland eller tag på skønne udflugter.
  • 205 ferieboliger
  • Tropisk badeland
  • Omgivet af Limfjordens smukke natur
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

✓ Nyt navn, samme gode oplevelser som før
Egen feriebolig med gratis WiFi
✓ Valgfri ankomst- og afrejsedag
✓ Gratis aktiviteter & faciliteter
✓ Slutrengøring inkluderet
✓ Fri adgang til svømmehal/badeland
✓ Naturskønne omgivelser

Dayz bliver til Landal GreenParks

Vi har skiftet navn, men tilbyder stadig samme gode oplevelse.Klik for åbningstid

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Morgenmadspakker
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland med mere end 60 forlystelser og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra crazy vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største vandland.

Husk når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!
Se mere

Så meget at opleve

Her er der rigelig underholdning for både unge og gamle såvel på som rundt om Landal Rønbjerg. Børnene kan underholde sig selv i det indendørs legeland. Mens vandhundene kan slå sig løs på wakeboards om sommeren. Vil I have en sjov familiedag sammen? Tag fx en tur forbi Aalborg Zoo.
Børn på Rønbjerg

Oplev Jylland

Der er ikke langt fra din feriebolig til Jyllands skønne omgivelser. Du kan for eksempel sejle fra Rønbjerg Havn til Livø, opleve den sande ø-følelse eller have det sjovt i Fårup Sommerland eller Nordens største sommerland Djurs Sommerland. Besøg Aalborg for en hyggelig dag fuld af shopping.
Rønbjergs omgivelser

Green Key

Landal Rønbjerg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.