Velkommen til Landal Rønbjerg

Midt i det varierede landskab i Limfjorden ligger Landal Rønbjerg, en ideel feriepark med mange forskellige muligheder. De aktive gæster kan gå på eventyr på wakeboardbanen eller forhindringsbanen. Eller vil du foretrække at tage det lidt roligere? Så kan du spille minigolf eller slappe af i wellnessområdet. Her kan du slappe af i den varme sauna. Lad dig forkæle med manicure eller nyd det tyrkiske dampbad imens børnene underholder sig selv og bruger timevis i parken. Under skoleferien er der en masse specielle aktiviteter, og i det kreative værksted kan man se de flotteste kunstværker. I det store indendørs legeland er husene bygget af store lego sten og børnene kan klatre ned ad klatringsvulkanen. Tag på en cykel- eller gåtur i området, kig på vilde dyr på øen Livø eller gå på shopping i Aalborg.

En aktiv ferie

Lige ved siden af Limfjorden med strande, klitter og bugter ligger Landal Rønbjerg. Leg i det store indendørs legeland, dyk ned i det tropiske badeland eller tag på skønne udflugter.
  • 205 ferieboliger
  • Tropisk badeland
  • Omgivet af Limfjordens smukke natur
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal Rønbjerg?

Hos Landal Rønbjerg får du

 Egen feriebolig lige ved stranden
 Smuk natur ved Limfjorden
 Tropisk badeland med rutsjebane og udendørsbassin
 Indendørs aktiviteter som 3D lasergame, bowling, legeland og sportshal
 Udendørs aktiviteter som wakeboarding, minigolf, hoppepude og forhindringsbane
 Wellness og fitnesscenter

Sjov for hele familien

Her er der rigelig underholdning for både unge og gamle såvel på som rundt om Landal Rønbjerg. Børnene kan underholde sig selv i det indendørs legeland. Mens vandhundene kan slå sig løs på wakeboards om sommeren. Vil I have en sjov familiedag sammen? Så tag for eksempel en tur forbi Aalborg Zoo og besøg dyrene.
Børn på Rønbjerg

Oplev Jylland

Der er ikke langt frajeres feriebolig i Rønbjerg til nogle af Jyllands mest seværdige områder og oplevelser.
I kan for eksempel sejle fra Rønbjerg Havn til Livø, hvor I kan opleve den sande ø-stemning og det smukke landskab.
I kan også more jer i Fårup Sommerland eller Djurs Sommerland, der er nordens største af sin slags.
Eller besøg Aalborg eller Aarhus, hvor I kan shoppe og udforske det danske storbyliv.
Rønbjergs omgivelser

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland med mere end 60 forlystelser og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra crazy vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største vandland.

Husk når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!
Læs mere her

Green Key

Landal Rønbjerg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Hos Landal gør vi således ikke kun alt, hvad vi kan, for at gøre jeres ophold komfortabelt og sjovt. Vi gør også meget for at passe på miljøet og samfundet.

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Morgenmadspakker
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

Hvad siger vores gæster?

Google

★★★★★

Det er nu tredje gang jeg har været i Rønbjerg. Hvorfor rejse til Sydeuropa når man har godt dansk sommervejr. Så er dette sted altså en perle. Vi nød dette i fulde drag med vores 2 børn. Det dejlige badeland og alle de andre faciliteter man kan få tiden til at gå med. Halvanden times kørsel fra Aarhus og man er klar til afslapning. Vi kommer sikkert igen en anden gang. Kan klart anbefales.

Anmeldelse

Facebook

★★★★★

Har været der oppe i Pinsen med vores børn svigerbørn og vores dejlige børnebørn.
Det er helt sikkert ikke sidste gang. Dejligt område god service og dejligt mad.
Kan kun anbefale dette sted.

Anmeldelse