Feriecenter i Nordjylland: Ferie for hele familien

Hvis I gerne vil holde ferie for hele familien midt i den danske og nordjyske natur, er I kommet til det helt rette sted. Landal GreenParks har nemlig feriecentre i Nordjylland, hvor hele familien kan samles og nyde en velfortjent ferie. Der er ikke langt til oplevelsesrige attraktioner og storslået rå natur.

Når I booker jeres næste ferie i et af vores feriecentre i Nordjylland, er der både plads til afslapning, motion, oplevelser og fordybelse.

Book nu

    Det er ingen hemmelighed, at den nordjyske natur er fuldkommen fantastisk og særpræget. Når I booker ferie og overnatning i Nordjylland hos Landal Grønhøj StrandLandal Fyrklit eller Landal Rønbjerg, kommer I til at bo lige ud til smuk, brusende og levende hav, hvor underholdende og oplevelsesrige attraktioner findes lige i baghaven.

    I får også et væld af muligheder for at tilbringe massevis af underholdende timer i ferieparken med alt fra badeland til minigolf og bowling.
Vores nordjyske ferieparker | Ferie hos Landal
Nordjylland er et besøg værd både om vinteren og om sommeren
Vi har hele syv ferieparker i Danmark, hvor tre af feriecentrene er beliggende i Nordjylland:

Besøg Landal Rønbjerg ved Limfjorden

Det tropiske badeland på Landal Rønbjerg har noget for vandhunde i alle aldre. Der er der både mulighed for at slappe af i terapibassinet, tæske baner i svømmehallen og rutsje ned at rutsjebanerne.

Der er rig mulighed for at få brændt lidt krudt af, når du holder ferie hos Landal Rønbjerg.

Du kan blandt andet udfordre familien til et spil squash i sportshallen eller til en omgang bowling. Du kan også forbrænde kalorier i fitnesscenteret eller tage et spil minigolf.

Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig indenfor til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem klitterne ved Limfjorden. På den måde kan du let tage på opdagelse i de smukke omgivelser med hele familien.

*Der kan lejes cykler på ferieparken

Oplev Landal Grønhøj Strand

Når I holder jeres ferie hos Landal Grønhøj Strand, har I ubegrænset og gratis adgang til både inden- og udendørs poolområde. Her er der både vandrutsjebane, børnebassin og adgang til lækker solterrasse, hvor I kan slappe af og nyde solen og en god bog, mens ungerne giver den gas. I kan også forkæle jer selv med en tur i boblebad eller sauna, ligesom der også er adgang til solarium.

Hos Landal Grønhøj Strand er der aktiviteter for hele familien. Børnene kan lege i timevis på legepladsen eller i det indendørs legerum. Hele familien kan samles om et spil basketball på multibanen eller udfordre hinanden i mingolf. Her kommer I ikke til at kede jer.

Landal Grønhøj Strand er omgivet af skøn natur. Her kan I cykle på de forskellige cykelruter hos Blokhus Klitplantage eller gå en tur langs den brede, hvide sandstrand.

Oplev Landal Fyrklit der er beliggende langs Skagerrak

Vores nyeste danske park Landal Fyrklit, byder på en fabelagtig udsigt ud over den brede sandstrand hvor der naturligvis er mulighed for at bade i det friske hav. Hvis vejret ikke er til havbadning, er der heldigvis også mulighed for at tage en dukkert i det udendørs bassin eller I kan vælge at nyde det indendørs område med både vandrutchebane, svømmebassin, børnebassin samt spa og sauna.

Der er utallige af muligheder for at udfordre hinanden i en sjov familiedyst. Hvad med et spil fodboldgolf, beachvolley eller bordtennis? Må det bedste familiemedlem vinde!

Trænger I til frisk luft? Fyrklits beliggenhed, tæt på den smukke hvide strand midt i klitterne, giver jer mulighed for at få frisk luft med en skøn gåtur i nærområdet ad de små stier i klitterne eller langs havet.

Massevis af seværdigheder i Nordjylland

Tæt på Landal Fyrklit...

Landal Fyrklit ligger midt i klitterne med udsigt til Skagerrak og blot en kort gåtur fra Hirtshals Fyr. Besøg fyret og få et fantastisk vue udover havet, stranden, klitterne og byen. I kan også vælge at gå under jorden og udforske de 69 bunkere fra 2. Verdenskrig som er forbundet via lange løbegrave ved Hirtshals Bunkermuseum.

Tæt på Grønhøj Strand...

Ved Grønhøj feriecenter i Nordjylland bor I et stenkast fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få trænet lattermusklerne i parkens mange forlystelser – der er både de helt vilde rutsjebaner til familiens vovehalse og de små og hyggelige til familiens mindste medlemmer. Tæt på parken finder I også Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan tage på undervandseventyr og opleve det storslåede vilde liv under havoverfladen.

Ved Landal Rønbjerg...

Ved Rønbjerg feriecenter i Nordjylland kan I besøge Verdenskortet ved Klejstrup Sø, der er lavet af sten og græs, og er en miniatureversion af alle verdens lande. I kan også sejle fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter og gå på opdagelse i øens smukke natur.

Seværdigheder og attraktioner tæt på vores feriecentre i Nordjylland

Bademuligheder på Nordjyllands kyst
Nordjylland er omgivet af vand og her er alt fra palmestrande, store bølger og skønne børnevenlige strande. Uanset hvilken strand der er perfekt for jer, så kan I finde den i Nordjylland.

Palmestranden finder I på Nordjyllands østkyst, som byder på mange indbydende strande. Er I mere til store bølger og brede sandstrande skal I søge mod Nordjyllands vestkyst. Ligeså vildt og brusende Vesterhavet kan være, lige så blidt og blødt kan det også være på en skøn sommerdag.

Mod syd afgrænses Nordjylland af Limfjorden, her er vandet som oftes mere roligt og her er heller ikke den stærke strøm som man kan oplevet på Vest- og Østkysten.  

Plads til hele familien

Om I er en stor gruppe eller et mindre selskab, der skal holde ferie sammen, kan I finde en feriebolig i et af vores feriecentre i Nordjylland.

Vi har nemlig en lang række forskellige ferieboliger, der kan huse alle typer familier, og hvis I gerne vil krydre ferien med lidt ekstra luksus, kan I også booke en feriebolig, hvor der er kræset ekstra om detaljerne.

Tag din partner med på miniferie i Nordjylland

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af.

Når I booker et ophold og overnatning på et af vores feriecentre i Nordjylland, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.

Ferie året rundt
Uanset om I gerne vil trække stikket og tage på en uges ferie, en miniferie eller en romantisk get-away, er alle tre parker ideelle at besøge både vinter, forår, sommer og efterår. De fantastiske naturområder omkring parkerne har nemlig forskellige sæsonmæssige særpræg, der kan være med til at gøre ferien unik.

Derudover huser de nordjyske ferieparker mange forskellige indendørsaktiviteter, så der er timevis af underholdning og oplevelser, også når I besøger os i de kolde vintermåneder.
Vores 3 nordjyske ferieparker
Book ferien i Nordjylland
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato