Vores feriecentre i Midtjylland sikrer jer en uforglemmelig ferie

Trænger I til et weekendophold i Midtjylland væk fra hverdagens stress og jag? Eller mangler I stadig at booke sommer- eller vinterferie? Så er I kommet til det helt rette sted, for Landals feriecentre Landal Søhøjlandet og Landal Ebeltoft er beliggende midt i den fantastiske danske natur, tæt på både skov, søer, hav og unikke seværdigheder.
Book nu

Ferieparker i Midtjylland:

Vi har flere ferieparker i Danmark, hvor to af feriecentrene er beliggende i Midtjylland:
Silkeborgsøerne
Fire populære søbade pryder nogle af Silkeborgs fineste søer. Besøg strandene på en varm sommerdag, eller start din vintermorgen med det koldt gys. Uanset hvad er du here omgivet af smuk natur og dejligt vand.
Lækker og børnevenlig sandstrand
På Djursland er der over 100 strande langs 250 km kyst og så vender strandene mod alle vindretninger, så det altid er muligt at finde en rolig strand. Ebeltoft byder også på flere af de lækre strande.

Udforsk nærområderne på ferien

Omkring vores feriecentre i Midtjylland finder I et væld af forskellige seværdigheder, som hele familien kan udforske.

Selvom Landal Søhøjlandet og Landal Ebeltoft huser mange sjove og underholdende aktiviteter, hvor timerne hurtigt flyver afsted, så anbefaler vi altid, at I tager ud og undersøger områderne omkring parkerne, så I kan få det fulde udbytte af ferien. Og der er heldigvis masser at udforske!

I Midtjylland finder I alt fra Djurs Sommerland til Kattegatcentret i Grenå og ARoS i Aarhus, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I skal besøge på jeres ferie. Om det er vinter, forår, sommer eller efterår, har naturligvis betydning for, hvad I skal besøge på ferien. I sommermånederne, er et besøg i Djurs Sommerland et sikkert hit hos familien, uanset alder. Her kan I boltre jer i sjove forlystelser, hvor lattermusklerne med garanti vil komme på overarbejde.

Skal dagen byde på både læring og underholdning, er der intet som et besøg i Kattegatcentret i Grenå. Her kan hele familien blive klogere på livet under havet og betragte de fantastiske og forunderlige dyr – i bassinerne finder I alt fra hajer til krabber og rokker.

Attraktioner tæt på vores feriecentre i Midtjylland:

Seværdigheder tæt på vores feriecentre i Midtjylland:

Badeland i Midtjylland for store og små
Hos Landal Søhøjlandet i Midtjylland finder I et badeland, der kan sætte ekstra kulør på familieferien. Her kan familiens allermindste få lov til at stifte bekendtskab med et vandland for første gang, og familiens ældste kan slappe af i saunaen eller dampbadet. I badelandet finder I naturligvis sjove vandrutsjebaner, forskellige bassiner og farverige badedyr, hvor familiens vandhunde kan se frem til mange timers hygge og underholdning.

Ferie på Landal Ebeltoft på Djursland indbyder også til sjov og hygge i den indendørs svømmehal med svømmebassin og to børnepools. Efter timers vandsjov kan I slutte af med en dejlig tur i saunaen, hvor I kan slappe af og blive varmet godt igennem.

Vi gør ferien lettere med spædbørn

Det er ingen hemmelighed at en ferie med spædbørn kan være lidt af en udfordring! Og det ved vi også godt hos Landal GreenParks.

Derfor kan I på Landal Søhøjlandet booke en feriebolig, der er indrettet med både barneseng og højstol. Derudover finder I rundt på parken gode pusleforhold.

Når I booker en feriebolig på Landal Ebeltoft, har I mulighed for at leje en barneseng samt en højstol, så det bliver lettere at have en lille baby med.

Begge ferieparker har også opvarmede bassiner, så familiens mindste kan få lov til at udforske en helt ny og spændende verden af vandplaskeri

Vores ferieboliger minder mest af alt om et sommerhus beliggende i Midtjylland, så der er plads nok til, at hele familien kan få ro og nyde stilheden og den smukke natur – helt ideelt, hvis man har en lille baby med.

Plads til hele familien!

Uanset om I er 4 eller 14 personer, der skal afsted på ferie, kan Landal Søhøjlandet og Landal Ebeltoft matche jeres behov. Vi har både små og hyggelige ferieboliger til den lille familie og store og rummelige ferieboliger til større familiesammenkomster.

Vi garanterer jer, at jeres næste ferie hos os bliver mindeværdig, for hos os er der både plads til familiesamvær, actionfyldte timer i badelandet og underholdende stunder i sportshallen eller på legepladsen. Hos Landal GreenParks kan hele familien – ung som gammel – få en aktiv ferie, hvor naturskønne områder og sjove aktiviteter vil danne ramme om en mindeværdig ferie.
Vores parker i Midtjylland