Ferieboliger ved vandet

På 5 af vores parker kan du bo i en lækker bolig med under 500 meter til vandet. Havet er fascinerende og kan være ligeså blidt, som det kan være råt – og begge dele har sin charme. Intet slår en skøn dansk sommerdag på en bred hvid sandstrand, mens havets blide bølger triller roligt ind over stranden og de vindblæste træer, klitter og buske lader os huske på, hvor barsk havet kan være i vinterhalvåret.

Book nu
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Landal Rønbjerg ligger lige ud til Limfjorden og byder i sommerhalvåret på masser af muligheder for adrenalinfyldte aktiviteter på vandet som surfing og paddelboard.

På selve parken er der bl.a. minigolf, bowling, laser-game og vandrutsjebaner til både børn, teenagere og voksne. Besøg nærliggende spændende seværdigheder, som den verdensberømte vikinge-ringborg Aggersborg, naturperlen Livø og muslingebyen Løgstør.

Landal Fyrklit er en mindre park end Landal Rønbjerg, men med sin helt egen charme, havudsigt og med fantastiske muligheder for at få masser af oplevelser lige uden for døren. Tag den lange trappe ned fra parken til den smukkeste hvide sandstrand, gå op i fyrtårnet og se ud over Hirtshals eller gå under jorden i det kæmpe netværk af bunkers, som du finder lige under parken. Snyd ikke jer selv for et besøg på Nordsøen Oceanarium, som ligger i gåafstand fra parken. På selve parken er der masser af muligheder for at bade, lege og dyste med venner og familie og for at se de mest fantastisk solnedgange når solen ”forsvinder” ned i havet.

Landal Grønhøj Strand er placeret tæt på de karakteristiske klitter, som kun er adskilt fra Vesterhavet af en smuk, bred og hvid sandstrand. Her finder I en stor legeplads, inden- og udendørspool og sportshal med masser af muligheder for at dyste mod hinanden uanset vejret. Hvis I hopper i bilen, kan I komme til Fårup Sommerland på kun 12 minutter og nyde en skøn dag med fart over feltet, inden I igen kommer hjem i en skøn feriebolig med masser af muligheder for at slappe af på terrassen.

Landal Middelfart er placeret på fed jord midt i en høj smuk bøgeskov med et tæppe af ramsløg og helt ud til Fænøsund. Her kan du gå langs kysten eller nyde skønne timer på badebroen lige neden for parken.

Landal Ebeltoft ligger nærmest på vandet så der er rig mulighed for at medbringe dit paddelboard og nyde den nemme tilgang til vandet. Fra feriehuset kan du se ud over vandet og følge med i det dyre- og fugleliv, der er tæt på vandet. Ikke langt fra parken finder du skønne strande og det store naturareal Mols Bjerge, som I kan bruge timevis på at udforske enten på gåben eller på cykel.

Inspiration til oplevelser tæt på parkerne

Vores 5 danske ferieparker beliggende ved vandet
Book ferien nu
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato