Velkommen til Landal Travemünde

Østersøen og grøntområdet ved Priwall halvøen. Travemünde lover gæstfrihed og rekreation, wellness og sport. De 99 luksuslejligheder er beliggende øst for det livlige badested Travemünde. Parkens beliggenhed er rolig og kan nås med en færge. Som kendetegner en rigtig badeby, har Travemünde en promenade. Ellers er gadebilledet fyldt med lystmalede fiskerhuse. Der er også masser af vandsportsaktiviteter, og endeløse, brede sandstrande ved Østersøen. Omgivelserne tilbyder talrige muligheder for en sjov udendørs dag.

Maritime ferie atmosfære

Landal Travemünde er beliggende på den fredelige Priwall halvøs brede sandstrand modsat det baltiske feriested Travemünde. Hvert år kommer der mange besøgende på dette feriested på grund af den berømte sejlads og maritime festival "Travemünder Woche". Du kan vælge imellem stilfulde ferielejligheder på boulevarden og hyggelige fritstående feriehuse.
  • Nye feriehuse på lystbådehavnen
  • Fritstående, danske feriehuse
  • UNESCO byen Lübeck i nærheden
Alle faciliteter Kontakt informationer

Feriehuse tæt på stranden

Hyggelige, fritliggende feriehuse tæt på sandstranden. I denne del af parken kan du slappe af og nyde lidt fred og ro. Efter en afslappende dag på stranden, kan du hygge med grill på træterassen ved dit feriehus, hvor du kan tilberede den friske fisk fra Travemünde fiskerbåde.


Lejligheder på havnepromenaden

Beliggende lige ved den travle marina og tæt på stranden, i kombination med moderne byarkitektur, skaber dette en varieret ferie i en maritim atmosfære. Vinduer, åbne terrasser og altaner. De moderne lejligheder har spa, bruser og sauna.


Ture i området

En ferie til Landal Travemunde vil gøre dig fuldstændig afslappet. Havet, strandene og Priwall halvøen. Tag færgen til Travemünde. Her vil du finde hyggelige restauranter og butikker. Gå en tur langs gaden eller køb frisk fisk fra bådene på havnen.
Omgivelser

Vidunderlig ferie ved kysten

Nyd en fantastisk ferie sammen! Jeres feriebolig er kun et stenkast fra de store strande. For børnene er der masser af plads til at bygge et sandslot. Sæt dig til rette i en strandstol og nyd solen og alle bådene, der passerer forbi i vandet. Ønsker du lidt mere action? Så prøv en af de mange sportsaktiviteter. 
Aktiviteter og faciliteter

Pakker og tilkøb

Fuldend din ferie med vores mange forskellige pakker og tilkøb. Opredning? Morgenmad i ferieboligen? Tilføj dine tilkøb sammen med din feriebolig. Så kan din bekymringsfrie ferie starte!

Green Key

Landal Travemünde er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland