Velkommen til Landal Travemünde

Østersøen og grøntområdet ved Priwall halvøen. Travemünde lover gæstfrihed og rekreation, wellness og sport. De 99 luksuslejligheder er beliggende øst for det livlige badested Travemünde. Parkens beliggenhed er rolig og kan nås med en færge. Som kendetegner en rigtig badeby, har Travemünde en promenade. Ellers er gadebilledet fyldt med lystmalede fiskerhuse. Der er også masser af vandsportsaktiviteter, og endeløse, brede sandstrande ved Østersøen. Omgivelserne tilbyder talrige muligheder for en sjov udendørs dag.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Covid-19 forholdsregler

Aktiviteter på parken
 • Indendørs faciliteter

  De indendørs faciliteter på parken er åbne i overensstemmelse med Corona-retningslinjerne og du kan bruge dem uden tidsbestilling. I Landal GreenParks-appen finder du en aktuel oversigt over åbningstiderne en uge før ankomst.

Mad og drikke
 • Mad og drikke på parken

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Det er muligt. Vi har taget alle forholdsregler og implementeret de tiltag, der er kommet fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium, og de statslige vedtægter for at kunne tilbyde dig en sikker betjening på vores restaurant. Indendørs restaurant, terrasseområde og take-away er åbent. Vi glæder os til dit besøg! Tænk venligst på at beskytte mund og næse. Detaljerede oplysninger om åbningstider finder du i Landal-appen eller i receptionen.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige. Det indendørs legeland er igen åbnet med begrænsninger og det kræver at der bookes tid.

 • Udforsk området

  Det er fantastisk at udforske området på vandre- eller cykelture. På ferieparken kan du leje cykler på dagsbasis. I din feriebolig eller i receptionen finder du en reservationsformular, som du udfylder og afleverer i cykeludlejningen. Alle cykler desinficeres inden udleje. Bemærk: Det er udelukkende muligt at betale med betalingskort. Guidede vandreture finder sted med restriktioner. Du kan finde tips til spændende udflugter i regionen i Landal GreenParks-appen eller i receptionen.

Hyggelige, fritliggende feriehuse tæt på sandstranden. I denne del af parken kan du slappe af og nyde lidt fred og ro. Efter en afslappende dag på stranden, kan du hygge med grill på træterassen ved dit feriehus, hvor du kan tilberede den friske fisk fra Travemünde fiskerbåde.

Beliggende lige ved den travle marina og tæt på stranden, i kombination med moderne byarkitektur, skaber dette en varieret ferie i en maritim atmosfære. Vinduer, åbne terrasser og altaner. De moderne lejligheder har spa, bruser og sauna.

Hvorfor Landal Travemünde?

Hos Landal Travemünde får du

 Egen feriebolig lige ved stranden/havnepromenaden
 Smuk natur ved Østersøen
 Underholdning for alle, f.eks. vandlegeplads, sejlskole, rideskole, golf og cykeludlejning
 Kør selv på ferie: Travemünde ligger kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse

Et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse

Landal Travemünde ligger kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Det er derfor det oplagte sted til kør-selv-ferie, for jer der gerne vil til udlandet og opleve noget nyt, men helst vil undgå lang og besværlig transporttid.

se Landal Travemünde på kortet

Ture i området

En ferie til Landal Travemunde er både afslappende og spændende! Der er masser af muligheder for oplevelser ved havet, strandene og i området omkring Priwall halvøen. Tag færgen til byen Travemünde. Her finder I hyggelige restauranter og butikker. I kan også gå tur på strandpromenaden eller købe frisk fisk fra bådene på havnen.
Omgivelser

Vidunderlig ferie ved kysten

Nyd en fantastisk ferie sammen! Jeres feriebolig er kun et stenkast fra de store strande. For børnene er der masser af plads til at bygge et sandslot. Sæt jer til rette i en strandstol og nyd solen og alle bådene, der passerer forbi i vandet. Ønsker I lidt mere action? Så prøv en af de mange sportsaktiviteter. 
Aktiviteter og faciliteter

Pakker og tilkøb

Fuldend ferien med en af vores mange forskellige pakker og tilkøb. Tilkøb f.eks. opredning eller en gourmet grillpakke. Tilføj dine tilkøb, når du booker din feriebolig. Så kan jeres hyggelige og nemme ferie begynde!

Green Key

Landal Travemünde er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks passer også på naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks