Velkommen til Landal Travemünde

Østersøen og grøntområdet ved Priwall halvøen. Travemünde lover gæstfrihed og rekreation, wellness og sport. De 99 luksuslejligheder er beliggende øst for det livlige badested Travemünde. Parkens beliggenhed er rolig og kan nås med en færge. Som kendetegner en rigtig badeby, har Travemünde en promenade. Ellers er gadebilledet fyldt med lystmalede fiskerhuse. Der er også masser af vandsportsaktiviteter, og endeløse, brede sandstrande ved Østersøen. Omgivelserne tilbyder talrige muligheder for en sjov udendørs dag.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Hyggelige, fritliggende feriehuse tæt på sandstranden. I denne del af parken kan du slappe af og nyde lidt fred og ro. Efter en afslappende dag på stranden, kan du hygge med grill på træterassen ved dit feriehus, hvor du kan tilberede den friske fisk fra Travemünde fiskerbåde.

Beliggende lige ved den travle marina og tæt på stranden, i kombination med moderne byarkitektur, skaber dette en varieret ferie i en maritim atmosfære. Vinduer, åbne terrasser og altaner. De moderne lejligheder har spa, bruser og sauna.

Hvorfor Landal Travemünde?

Hos Landal Travemünde får du

 Egen feriebolig lige ved stranden/havnepromenaden
 Smuk natur ved Østersøen
 Underholdning for alle, f.eks. vandlegeplads, sejlskole, rideskole, golf og cykeludlejning
 Kør selv på ferie: Travemünde ligger kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse

Et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse

Landal Travemünde ligger kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Det er derfor det oplagte sted til kør-selv-ferie, for jer der gerne vil til udlandet og opleve noget nyt, men helst vil undgå lang og besværlig transporttid.

Ture i området

En ferie til Landal Travemunde er både afslappende og spændende! Der er masser af muligheder for oplevelser ved havet, strandene og i området omkring Priwall halvøen. Tag færgen til byen Travemünde. Her finder I hyggelige restauranter og butikker. I kan også gå tur på strandpromenaden eller købe frisk fisk fra bådene på havnen.
Omgivelser

Vidunderlig ferie ved kysten

Nyd en fantastisk ferie sammen! Jeres feriebolig er kun et stenkast fra de store strande. For børnene er der masser af plads til at bygge et sandslot. Sæt jer til rette i en strandstol og nyd solen og alle bådene, der passerer forbi i vandet. Ønsker I lidt mere action? Så prøv en af de mange sportsaktiviteter. 
Aktiviteter og faciliteter

Pakker og tilkøb

Fuldend ferien med en af vores mange forskellige pakker og tilkøb. Opredning? Morgenmad i ferieboligen? Tilføj dine tilkøb, når du booker din feriebolig.
Så kan jeres behagelige og nemme ferie begynde!

Green Key

Landal Travemünde er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks passer også på naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

se Landal Travemünde på kortet

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks