I Limburgs skove
Mangfoldigt udvalg af ferieboliger til op til 8 personer
Subtropisk badeland, restaurant
Generel parkinformation
 • Er parkerne åbne?

  Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

  Nogle parker er lukkede. Under overskriften 'Situation per land' på denne side kan du finde flere oplysninger.

 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne i Tyskland vil være lukket indtil d. 7. marts.

 • Er parkerne åbne for dagsgæster?

  Som følge af regeringens retningslinjer for corona har vi på vores parker foreløbigt måttet tilpasse vores aktiviteter og faciliteter. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Dette betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for dagsgæster at besøge vores parker.

Ombooking og afbestilling
Aktiviteter
 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, find Bollos kikkert, krea-pakker, bueskydning, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Bollo vil også være at finde på parken, men husk at holde afstand til både Bollo og andre børn. Følg med i Landal app’en for den park I vil besøge. Her vil programmet blive opdateret løbende.

 • Oplev naturen på cykel

  Vil I opleve den skønne natur på cykel? Så kan I leje en cykel hos os. Vi sikrer at alle cykler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, krea-pakker, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Følg med i Landal app’en, her vil programmet blive opdateret løbende.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-8-personers feriebolig

Børnebolig

Velkommen til Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen har en af de smukkeste beliggenheder ved Maas floden i Limburg.. Området er bakket og omringet af skove, og derfor er der rig mulighed for at være udendørs hele året rundt. Med de 500 ferieboliger er denne park et af Landal Greenparks større parker. Der er meget at give sig til på denne park i Reuver. Børnene kan slå sig løs på eventyrøen, i legelandet eller i det subtropiske badeland. Bølgebassinet, den meterlange rutsjebane og junglebassinet sikrer timevis af sjov.

De voksne vil nyde den eksotiske have, det tropiske badeland med urtebade, infarøde kabiner, quick tannere og svømmebanerne. I kan finde fred og ro i det varme dampbad, eller ønsker I ultimativ afslapning kan I booke en skøn skønhedsbehandling eller massage i skønhedssalonen.