Velkommen til Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen har en af de smukkeste beliggenheder ved Maas floden i Limburg. Området er bakket og omringet af skove, og derfor er der rig mulighed for at være udendørs hele året rundt. Men de 502 ferieboliger, er denne park et af Landal Greenparks større parker. Så der er rigelig at lave på denne park i Reuver. Børnene kan slå sig løs på eventyrøen, i legelandet eller i det subtropiske badeland. Bølgebassinet, den meterlange rutsjebane og junglebassinet sikrer timevis af sjov. Og med den eksotiske have, det tropiske vandparadis med urtebade, infarøde kabiner, quick tannere og svømmebanerne, vil du heller ikke kede dig. Du kan finde fred og ro i det varme dampbad. Ønsker du ultimativ afslapning kan du booke en skøn skønhedsbehandling, eller massage i skønhedssalonen.

Masser af vandplaskeri

Landal De Lommerbergen er en bilfri park beliggende i bakkede og skovrige omgivelser. Uanset om man er ung eller gammel er der rig mulighed for sjov i det subtropiske badeparadis.
  • 502 bugalows
  • Subtropisk badeparadis
  • Indendørs legeplads
Alle faciliteter Kontaktinformation

Sjov for både unge og gamle

Tid til være sammen, og nyde hinanden. Det er det, det hele handler om! Børnene vil elske at spille minigolf, på den eventyrlige bane med præg af deres eventyr-helte, eller tag til eventyr øen, hvor i kan prøve tømmerflåden. Nyd underholdningen på, og rundt om parken sammen med hele familien.
Se alt det sjove

Læs anmeldelser for Landal De Lommerbergen

Udforsk bakkede Limburg

Hop på en cykel, og udforsk det vidunderlige Limburg. med dens bakker og skønne landsbyer. Det bakkede miljø er præget af vingårde, fortryllende skove og ikke mindst gamle slotte. For de der fortrækker ro og natur, er en gåtur gennem De Grote Peel National Park et absolut must!
vandre-og-cykelture

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal de Lommebergen er certificerert med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort, og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Der gøres også vores for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Limburg

  • Landal Hoog Vaals
  • Landal Domein De Schatberg
  • Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Landal Landgoed Aerwinkel
  • Landal Reevallis
  • Landal De Waufsberg