Velkommen til Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen har en af de smukkeste beliggenheder ved Maas floden i Limburg.. Området er bakket og omringet af skove, og derfor er der rig mulighed for at være udendørs hele året rundt. Med de 502 ferieboliger er denne park et af Landal Greenparks større parker. Der er meget at give sig til på denne park i Reuver. Børnene kan slå sig løs på eventyrøen, i legelandet eller i det subtropiske badeland. Bølgebassinet, den meterlange rutsjebane og junglebassinet sikrer timevis af sjov. De voksne vil nyde den eksotiske have, det tropiske badeland med urtebade, infarøde kabiner, quick tannere og svømmebanerne. I kan finde fred og ro i det varme dampbad, eller ønsker I ultimativ afslapning kan I booke en skøn skønhedsbehandling eller massage i skønhedssalonen.

Ferie for hele familien

Landal De Lommerbergen beliggende i bakkede og skovrige omgivelser. Uanset om man er ung eller gammel er der rig mulighed for sjov i det subtropiske badeland. 
  • 502 bungalows
  • Subtropisk badeland
  • Indendørs legeplads
Alle faciliteter

Sjov for både unge og gamle

Tid til være sammen og nyde hinanden. Det er det, det hele handler om! Børnene vil elske at spille minigolf, på den eventyrlige bane, hvor de kan se deres eventyr-helte, eller tag til eventyr øen, hvor I kan prøve tømmerflåden. Nyd underholdningen på og rundt om parken sammen med hele familien.
Se alt det sjove

Oplev bakkede Limburg

Hop på en cykel og oplev det vidunderlige Limburg med dens bakker og skønne landsbyer. I det bakkede landskab findes vingårde, fortryllende skove og ikke mindst gamle slotte. For dem, der fortrækker ro og natur, er en gåtur gennem De Grote Peel National Park en skøn oplevelse!
vandre-og-cykelture

Pakker og tilkøb

Fuldend jeres ferie med en af vore pakker eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst! Få dine dagligvarer leveret! Du kan få en kulinarisk oplevelse i restauranten! Nyd en lækker middag lavet på grill-raclette hjemme i jeres feriebolig! Vi kan godt lide at gøre tingene nemme for jer. Book pakkerne, når du booker jeres feriebolig.
Jeres behagelige og nemme ferie kan begynde! 

Green Key

Landal de Lommebergen er certificerert med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Vi tager tillige hensyn naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Limburg

  • Landal Hoog Vaals
  • Landal Domein De Schatberg
  • Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Landal Landgoed Aerwinkel
  • Landal Reevallis
  • Landal De Waufsberg

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks