Læs mere om hver enkelt park her

Når man er på ferie, skal der helst ske lidt. Selvfølgelig kan man få lang tid til at gå i badelandet, men er der noget, der virkelig kan samle familien, så er det at dele en masse nye oplevelser sammen.

Når I bor i en ferielejlighed i en af Landal GreenParks' ferieparker, har I den bedste base for en aktiv og spændende ferie.

Vil I gerne afsted på ferie med hele familien eller venneflokken? Bestil en stor ferielejlighed med plads til op til ca. 14 personer, hvor hele familien kan være sammen uden at sidde på lårene af hinanden.

Eller book flere ferielejligheder ved siden af hinanden - så kan I være "ferienaboer" med alt hvad der hører sig til af fælles morgenmad, udflugter og grillaftener, og samtidig trække jer tilbage, når I trænger til fred og privatliv.

På 5 af vores danske parker kan du bo i en lækker ferielejlighed med under 500 meter til vandet. Havet er fascinerende og kan være ligeså blidt, som det kan være råt – og begge dele har sin charme.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Naturoplevelser tæt på jeres ferielejlighed

Aktiviteter, spil og underholdning

Med en ferielejlighed hos Landal GreenParks er I garanteret underholdning i løbet af hele jeres ferie, og er I en samling vandhunde tør vi godt love svømmehud mellem tæerne. Uanset hvilken park I vælger at besøge, har vi nemlig svømmehal eller badeland, hvor små og store badeentusiaster kan få timer til at gå.

Og hvis I er mere til boldspil som f.eks. fodbold, tennis eller basket, har I også mulighed for det. Eller hvad med en gang bowling, hockey eller minigolf? Kun fantasien - og konditionen - sætter grænser for, hvordan I vil tilbringe jeres ferie sammen.

Tilkøbsmuligheder

Hos Landal GreenParks kan I holde ferie lige efter jeres hoved. Det betyder, at I naturligvis også har mulighed for at tage familiens firbenede venner med - hunden har nemlig også godt af at komme ud og opleve en masse nye sanseindtryk.

Det er også muligt at bestille barneseng og højstol til jeres ophold i vores ferielejligheder, så det bliver meget nemmere at tage de små børn med på ferie.
Ferie hos Landal GreenParks
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato