Velkommen til Landal Hochwald

Uanset hvilken årstid du besøger Landal Hochwald, så er omgivelserne af denne højtliggende feriepark altid noget helt specielt. I skovene kan du gå rundt og se dyr hele året rundt. Fra parken kan du følge en sti, og for enden af den kommer du ned til et reservoir. Her kan du fiske eller solbade. Til fods, på cykel eller mountainbik kan du udforske Kell am See og ander skønne landsbyer. Børn can have det sjovt inde i vores indendørs legeland og i vores indendørs svømmehal. Nyd en middag i restauranten, hvor du kan se ud over omgivelserne. Fra dit bord vil du have en vidunderlig udsigt ud over omgivelserne.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke på parken

  Terrasserne ved vores restauranter er allerede åbnet og kan benyttes, så længe de alment gældende forholdsregler følges. I dårligt vejr vil serveringen finde sted inde i restauranten. Vores take-away med snacks og varme måltider er også en del af vores kulinariske tilbud. Hav venligst lidt tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for snart igen at kunne byde dig velkommen i vores restaurant. Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter. Vi glæder os til dit besøg! Tænk venligst på at beskytte mund og næse. Detaljerede oplysninger om åbningstider finder du i Landal-appen eller i receptionen.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Vores svømmehal er åben

  Vores svømmehal er åben igen. Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter. I vores svømmehaller sørger vi for din sikkerhed og lader altid kun et begrænset antal gæster bade ad gangen. For at sikker så mange som muligt, får mulighed for at bade, beder vi jer booke en tid dagen før. Alle yderligere regler kan ses ved indgangen til svømmehallen. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse yderligere oplysninger, såsom åbningstiderne.

 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige. Det indendørs legeland er igen åbnet med begrænsninger og det kræver at der bookes tid.

 • Udforsk området

  Det er fantastisk at udforske området på vandre- eller cykelture. På ferieparken kan du leje cykler på dagsbasis. I din feriebolig eller i receptionen finder du en reservationsformular, som du udfylder og afleverer i cykeludlejningen. Alle cykler desinficeres inden udleje. Bemærk: Det er udelukkende muligt at betale med betalingskort. Guidede vandreture finder sted med restriktioner. Du kan finde tips til spændende udflugter i regionen i Landal GreenParks-appen eller i receptionen.

 • Nyd vandet

  For at du kan nyde de solrige dage mest muligt, er vandløbene i det fri åbne med restriktioner. Her gælder selvfølgelig også de almene retningslinjer om at holde afstand samt de statslige vedtægter. Nærmere information om åbningstider og aktiviteter i og ved vandet finder du i receptionen eller hos eksterne bestyrere af vandløbene.

NYT: Ranger huset på Landal Hochwald

Charmen i det nye og rummelige feriehus på Landal Hochwald strømmer imod dig fra det øjeblik, du træder ind: en naturlig byggestil med masser af træ og god plads gør dette feriehus helt specielt. Beliggenheden i nærheden af Hunsrück-Hochwald National Park kan mærkes i hver eneste krog af det hyggelige feriehus.
Oplev Ranger huset

De bedste øjeblikke sammen

Hele familien har det så sjovt på ferie sammen! Plask rundt i badelandet og nyd en lang frokost på terrassen. Udfordre hinanden i minigolf, spil bold med børnene i den indendørs multihal. Så meget sjov og noget for alle!
Se alle aktiviteterne

Vores ferieboliger

 • Circa 60 m²
 • Rækkehus
 • To soveværelser
 • Indhegnet have
 • Legetøj
 • Et badeværelse
ma 4 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.258
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 10 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 60 m²
 • Fritliggende
 • Tre soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Åben pejs
 • Et badeværelse
ma 4 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 1.258
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 10 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 125 m²
 • Fritliggende
 • Fire soveværelser
 • Sauna (2 personers) på badeværelset
 • Solarie
 • To badeværelser
ma 11 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 2.821
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 10 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

se Landal Hochwald på kortet

Fra skove til søer

I udkanten af skovene i Hunsrück, finder I Landal Hochwald, den perfete placering for vandre- og cykel enthusiaster. Gå langs stien ned til reservoiret, hvor I kan nyde at fiske eller at vandre. Besøg nationalparken, hvor I måske kan se en los. Leg en cykel eller en mountainbike og tag på opdagelse. De skønneste ruter venter på jer!

Cykel - og vandreture

Hunde ferieboliger

Hos Landal Hochwald kan I få hunden med på ferie. I den specielle hundevenlige feriebolig, er jeres bedste ven velkommen, idet der både er sørget for hundekurv, en bænk og justerbare vand- og madskåle. Den indhegnede have gør ,at jeres hund kan bevæge sig udenfor i sikkerhed. Der er faciliteter for både hund og ejer.

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Dine indkøb leveret eller et lækkert måltid i restauranten? Du kan nemt booke pakkerne og tilkøbene, når du booker din feriebolig. Lad den nemme og behagelige ferie begynde!

Green key

Landal Hochwald er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også meget for at passe på naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks