Velkommen til Landal Hochwald

Uanset hvilken årstid du besøger Landal Hochwald, så er omgivelserne af denne højtliggende feriepark altid noget helt specielt. I skovene kan du gå rundt og se dyr hele året rundt. Fra parken kan du følge en sti, og for enden af den kommer du ned til et reservoir. Her kan du fiske eller solbade. Til fods, på cykel eller mountainbik kan du udforske Kell am See og ander skønne landsbyer. Børn can have det sjovt inde i vores indendørs legeland og i vores indendørs svømmehal. Nyd en middag i restauranten, hvor du kan se ud over omgivelserne. Fra dit bord vil du have en vidunderlig udsigt ud over omgivelserne.

Parken med de 4 årstider

Landal Hochwalds omgivelser er smukke hele året rundt. Start dit eventyr ud med at vandre ind i skoven, opdag nye ting, og smag kulturen. Du vil elske alle de mange faciliteter på parken.
  • 204 ferieboliger og 10 mobile homes
  • Indendørs badeland med soppebassin
  • Indendørs legeparadis
Alle faciliteter Kontakt information

De bedste øjeblikke sammen

Hele familien vil have det så sjovt på ferie sammen. Plask rundt i badelandet og nyd en lang frokost på terrassen. Udfordre hinanden i minigolf, spil bold i det indendørs legeparadis, sammen med børnene. Så meget sjov, og noget for alle.
Opdag alle aktiviteterne

Læs anmeldelser for Landal Hochwald

Fra skove til søer

Ved udkanten af skovene i Hunsrück, finder du Landal Hochwald, den perfete placering for vandre og cykel enthusiaster. Gå langs stien, ned til reservoiret hvor du kan nyde at fiske, eller at vandre. Besøg nationalparken, hvor du måske kan se en los. Leg en cykel eller en mountain bike, og ta på eventyr. De skønneste ruter venter på dig!

Cykel - og vandreture

Hunde ferieboliger

Hos Landal Hochwald, kan du forblive sammen med din trofaste fire-benede ven i den specielle hundevenlige feriebolig, som har både hundekurv, en bænk og justerbare vand- og madskåle. Den indhegnede have gør at din hund kan bevæge sig udenfor i sikkerhed. Der er faciliteter for både hund og ejer.

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Dine indkøb leveret, eller et lækkert måltid i restauranten? Du kan nemt booke pakkerne og tilkøbene når du booker din feriebolig. Lad den bekymringsfrie ferie begynde!

Green key

Landal Hochwald er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland